"София - Ден и Нощ" - 26

• 96 814
  • 858
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Доставчик или търговски представител?
Дистрибутор -шофьор  newsm01 newsm62
Доставчик —има си шофьор !

# 106
  • Sofia
Радостин бащата на Кети ще отиде в Благоевград, но там работа няма да си намери и вероятно ще се върнат при Боби. Миленита май това и беше края в сериала - дано, понеже е красива, но неприятна роля играе ... Преди време бяха писали, че Боби ще се ожени за София, така че очаквам връщането и в сериала.

# 107
Значии са всички образи съм съгласна че за някой са красиви за други не. Като Зара например, доста е противоречива, но Миленита е може би най грозната жена до сега в сериала, то нито коса, нито кожа, нито очи, няма за какво да се хванеш и да кажеш че е хубаво.

# 108
Най ми хареса определението на Мега за Миленита-"зъбат щъркел".😂
Колежката на Калина е неописуемо противна.Дано скоро да хвърчи перушина там.😠

# 109
Да, зъбат щъркел определено и ходи.... Joy

# 110
Като стана дума за грозни и красиви жени, как бихте определили вашия - Топ 3 красиви жени, от сериала? Simple Smile

Моите са:
1. Зара Heart Eyes
2. Джулия
3. Стела

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 23:49 от DebSs

# 111
  • Sofia
Аз Стела не бих казала че е красива - противна ми е. Теди изглежда добре, Калина или там както се казва има доста добри снимки във фейсбук също

# 112
1.Джулия
2.Галя
3.Зара

# 113
  • София
Мале, тази Миленита какви бръчки вади. Shocked

За мен наистина красива е Джулия. Ани на Коко има чар и много нежно излъчване, макар и да не е с перфектните черти.
Само тези двете ми харесват, за Зара ми е трудно да преценя. А и Галя е хубава и миловидна.

# 114
  • ВАРНА
1.Джулия
2. Галя
3. Ани
4. Лили на Боби от миналия сезон

# 115
  • Sofia
Лили и Галя са на по 24-25 години, а изглеждат на 35 поне. Рано състарени как да определим за красиви не ми е ясно.

# 116
  • ВАРНА
Доставчик или търговски представител?
Дистрибутор -шофьор  newsm01 newsm62

Струва ми се че сериозно ги бъркаш понятията. 

Дамите в тази сфера са търговски представители и зарибяват по магазините с едни малки колички или понякога баничарки.

Мъжете са с бусове и мъкнат касите с млякото в случая.   Просто дами няма как да са шофьори - тук шофьорите разтоварят и товарят стоката и към всеки магазин и отделно в склада - това е над 5-6 тона стока всеки ден!

# 117
  • ВАРНА
Лили и Галя са на по 24-25 години, а изглеждат на 35 поне. Рано състарени как да определим за красиви не ми е ясно.

27 - точно на толкова си изглеждат.  Идеални са.

# 118
Аз Стела не бих казала че е красива - противна ми е.
Не знам, на мен ми харесва (като изключим епизодите в началото).

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 00:42 от DebSs

# 119
Като въшност ми харесва Галя, но само като се абстрахирам от тоновете грим, садо-мазо парцалките и вакуума в главата.
Джулия не ми харесва външно, особено сега с тъмната коса.

Общи условия

Активация на акаунт