"София - Ден и Нощ" - 26

• 96 832
  • 858
  •   1
Отговори
# 135
  • Gotham City
За Анти класация, мисля че Никола, ще спечели първо място, аз моята ще я разширя по повече от 3 места, защото ми е по-лесно да го направя:

Жени:
1. Калина
2. Миленита
3. Теодора
4. Рая
5. Михаела

Мъже:
1. Никола
2. Найден
3. Даню
4. Филип
5. Ясен

Лошото е, че мога и още да добавям...

# 136
Еха, много се радвам, че с въпроса ми за жените, толкова сте раздвижили темата.. после и с мъжете сте продължили Simple Smile

Моят Топ 3 за мъжете:
1. Митко
2. Оги
3. Може би Лазар..

Много исках да вкарат някой нов, млад , хубав Grinning (който да отстане), че от началото само с Митко, Дани, Марио, Коки - тъпо..

П.С в класаците ви не виждам Жоро Италианеца Grinning

# 137
Моята анти-класация:
1. Коко
2. Найден
3. Ясен

1. Теди
2. Ася
3. Симона

Като махнаха Теди така се зарадвах, чак не ми го побира глават защо я върнаха тази истеричка...
Даноо Ася да не се върне и тя, че само като се сетя погледа и на тъжен санбернар и ми прозлява 😁

# 138
  • София
Моята анти-класация:
1. Коко
2. Найден
3. Ясен

1. Теди
2. Ася
3. Симона

Като махнаха Теди така се зарадвах, чак не ми го побира глават защо я върнаха тази истеричка...
Даноо Ася да не се върне и тя, че само като се сетя погледа и на тъжен санбернар и ми прозлява 😁
Във фейсбук Теди беше написала че напуска и се отдава на модата ,а то какво стана ....

# 139

Е какво му е на Ясен? Не държа сметка, просто се чудя. И само да добавя, че Боби има мега грозните и нелепи татуировки. Като му видя тия цветя и рози по ръцете направоооо 🤢🤢

# 140
  • София
От мъжете само Лазар ми харесва, ама гласът му е гаден.

# 141
Е, как можах да забравя "любимеца" ми-Жоро жабаря? Дели първото място по неприятност с Никола, разбира се.
Жоро е нискоинтелигентен примат, а Никола-досаден и неприятен инфантил.
На Боби не са му толкова проблем татуировките, а това, че е тлъст и отпуснат чичак....Днес съм настроена хейтърски.Simple Smile
Ясен на мен ми е много обикновен, чак невзрачен, с Калинка са си лика-прилика, де.

# 142
Забравих, че и Ванина беше хубаво момиче..Особено като се усмихне, една такава лъчезарна..

# 143
Да, Ванина беше много сладка, с една мила, детска непринуденост.

# 144
Ясен като външност не ми харесва, а и самата  роля е една скучна и безлична. Точно като Калина, както са написали по-горе.
А верно, че Жоро го забравихме 😁 Този романтик неземен хахахах
Между другото и Сашо ме кефи. Много ме забавлява как се възмущава на хаоса в клуба хахаха

# 145
  • Sofia
Ето фейсбука на Калина - казва се Нериман и е собственик на фризьорски салон: https://www.facebook.com/profile.php?id=1435248790

# 146
Най анти ми е Найден! Начето като видя и ми се повръща, нито визия, нито говор, излъчване, нищо! Много противен. Коко ми е по симпатичен от него.

От жените визуално най анти ми е Миленита както казах.

# 147
Хайде и аз да се включа с вот.

От жените подреждам така:

1. Джулия
2. Галя
3. Леля Мария

От мъжете:
1. Митко
2. Асен
3. Марио

От напусналите вече сериала:
1. Рая
2. Поли
3. Бранко

# 148
Йоана ми беше също противна.
Леля Мария, хаха-по външност е бясна лелка, иначе е колоритна и играе естествено (себе си).Simple Smile

# 149
  • Бургас
Аз по- лесно да кажа кой харесвам- Митко, Стефания и Джулия хахаха

Общи условия

Активация на акаунт