"София - Ден и Нощ" - 26

• 97 186
  • 858
  •   1
Отговори
# 615
  • ту тук, ту там
Олеле! Ег@ти цирка! 😱
Много ти благодаря!

# 616
Няма Фани, не съществува.Фани си е Ани, която се е разделила с мъжа си и сега ще води дело за развод.Отново е с малоумника Коко.Това е причина да смятам и Ани за човек с не особено здрав разум.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 22:53 от #Frozen#

# 617
Съпругата на Бранко кърти JoyJoyJoy

# 618
А Коко е ужасен,чудя се тази Ани толкова ли е тъпа и тя,че се занимава с този малоумник

# 619
Вече нямам търпение за следващите епизоди, и по точно заради квартирата на Галя , ще е страшно с жената на Бранко Grinning Grinning

# 620
А Коко е ужасен,чудя се тази Ани толкова ли е тъпа и тя,че се занимава с този малоумник
Е как, бе, той я кара да се смее!! Чудя се, колко ли тъжен трябва да е животът на някой, че само Коко да може да го усмихне! Cry

# 621
  • София
Дразни ви, ама всяко втора мнение е за Коко 😁 Самия факт, че поражда толкова коментари е знак, че е успешен персонаж. Аз се възхищавам на актьора, че толкова непринудено и истински успява да пресъздаде дебилния образ на Коко. Или е супер добър актьор или, както много пъти коментирахте, е просто същия и в истинския си живот. Иначе извън горните ми размишления: мен пък ми харесват сцените с него. Всъщност хем ме дразнят, хем са ми някак любопитни и ми е интересно до какви нива ще му стигне наглоста и тъпотията и този път. Любовта на Ани я разбирам по-скоро като проява на майчински инстинкт към него. Да го пази, да се грижи за него. Точно както спомена в миналия епизод и е като второ дете.

# 622
  • Варна/Филаделфия
И аз за Коко да пиша. Изобщо не ми е забавен. Само като го видях как се беше замъкнал на новата работа на Ани... Rage при шефката и щял да влиза, не искал да излезе.. ем няма такъв, честно! Как се мъкне с хората по интервюта, излага ги..
За Ани - също толкова дебилна като него. Помъкни ти бавния си приятел, защото искал! Rage Гледала го била на камерата .. ми значи и шефката го е гледала как излива урина и пикае в колба. Но всичко е точно, нека си шета из лабораторията Grinning
И двамата са ужасни образи!
С жената на Бранко е смях! 😂 как чистеше с изключената прахосмукачка 😂

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 08:12 от Mery D Eve

# 623
Това, че всяко второ мнение е за Коко, показва само, че на всички отдавна ни е втръснало от него, но сценаристите тъпо и упорито продължават да го набутват с едни и същи номера-започване на бизнес, писане на книга, умиране....
"Актьорската" му игра е като всичко останало-обяснява се като малоумен, мрънка за нещо или реве-абе, голям талант....😣

# 624
Галя как гледаше само, като плюшената кокошка на Стела, взе да кудкудяка.. Grinning Grinning

# 625
Ани колко още ще търпи Коко да я излага? Няма ли грам самоуважение?
Кети мислех, че ще прояви разбиране понеже ми е останало в главата, че бяха писали, че ще ни изненада с реакцията си.
А как искам сега Бранко да се върне. Grinning

# 626
# 627
  • Бургас
Не знам колко успешен персонаж е Коко, но в момента който видя написано името му в някой пост и признавам си изобщо не го чета, направо го подминавам Simple Smile

# 628
  • somewhere near the sea
Галя има нотариален акт на нейно име за предишния си апартамент. Могат да отидат там, защо се натискат да останат. Уж война ѝ обявиха, но засега победата е на нейна страна.

# 629
И аз това си помислих-Бранко подари на Галя предишния апартамент, а тя отказа като се направи на горда. Не и пука обаче да живее в чуждо жилище и да я унижават като и подхвърлят багажа и я гонят. И още за лабораторията в която работи Ани-Никола изля урината на пациента и какво се случва с резултатите? Ако и шефката на Ани гледа какво става, Ани трябваше да си замине още първия работен ден поради немърливост!😣

Общи условия

Активация на акаунт