"София - Ден и Нощ" - 26

• 96 788
  • 858
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна/Филаделфия

П.С .. Нещо, за което се сетих .. В Нова бяха писали, че Леля Мария, щяла да хареса нова снаха за Митко .. С това какво стана?

Нали поорязаха епизода с леля Мария. Беше половин час. Мисля, че там беше за снахата и щеше да е Кети. Но сигурно са били 1- 2 реплики и са ги отрязали.

# 76
Като го гледам бащата на Кети, млад и симпатичен 😀, ще се огледа в някоя от момите в квартирата и ще преобърне живота на всички хахаха а и нищо чудно да го погнат тия с наркотиците, Боби пак ще звъни на авера си полицай да го спасява... не е като да не сме.го гледали този сценарий Wink

# 77
Ехее, бащата много младичък и стегнат такъв. Чак да се чудиш, карайки тези тирове как поддържа форма. Joy
Иначе серията беше много постна. И днес май ще се сбогуваме с Миленита. Sunglasses

# 78
Сериите ги почнах от първа, сега стм почти до 200. Като гледам настоящите ми е доста тъпо вече развитието, и това с Марио е толкова тегаво и без развитие, че не се издържа. Стела и Коко продължават с детските си простотии. Не съм сигурна искам ли Кети да остане- но поне е малко свеж въздух. А миленита е много досадна. Като гледах Боби как се бореше за Лили едно време, тука изобщо няма такава всеотдайност... ще видим днес дали ще я пусне да си тръгне лесно.

# 79
Малее, колко сте изписалииии...

# 80
Добре де, само аз ли съм на страната на Миленита? За Боровец и болното " бебе" говоря.  Ми егати и тръшкането на всшчки в квартирата. Ще речеш, че минимум от чума е болна.
Била безчувствена, незаинтересована и т.н. ми нормално е- Кети й е точно никоя. И Боби как точно помогна за лечението с присъствието си?
Егати и сценаристите . Не могат една сцена да изпипат. Съвсем през пръсти гледам вече, скоро и ще спра да го гледам напълно. Все едно и също в 500 серии вече.

# 81
Тази вечер ще е интересна серията  tv Миленита май ще напуска квартирата  bye ,таткото на Кети ще си дойде ,ама ще иска още да не си прибира щерката  People No Good и още нещо интересно беше от промото ,ама го забравих  Close

# 82
  • София
Бързам да напиша кой е новият- бащата на Кети, дадоха откъс как тича и вика радостно към него на вратата...

Тъпо.
Предвидихме го даже! Жалко, че няма да е нещо по- интересно! Expressionless

Някой може ли да ми припомни каква беше работата с хостела? Като спечелиха колата ли си го взеха? На всички ли е? Забравила съм. Помня, че София се занимаваше в началото..
Цял хостел срещу една бричка...Joy

# 83
Добре де, само аз ли съм на страната на Миленита? За Боровец и болното " бебе" говоря.  Ми егати и тръшкането на всшчки в квартирата. Ще речеш, че минимум от чума е болна.
Била безчувствена, незаинтересована и т.н. ми нормално е- Кети й е точно никоя. И Боби как точно помогна за лечението с присъствието си?
Егати и сценаристите . Не могат една сцена да изпипат. Съвсем през пръсти гледам вече, скоро и ще спра да го гледам напълно. Все едно и също в 500 серии вече.
И аз мисля,че много преувеличиха.Боби все едно болно бебе има,а не голямо момиче каквато е Кети.Той За Симона не се е притеснявал толкова-голяма история  беше за една температура

# 84
В повечето случки нещата са ужасно преувеличени, но явно сценаристите смятат, че така е интересно.
Не може просто да отидат на почивка, трябва да има драма, пози, сълзи, сополи.. Grinning

# 85
В едно от сторитата си в Инстаграм Михаела е отбелязала Кетиния татко Simple Smile  Имат снимка. Радостин се казва, не му запомних фамилията Simple Smile

# 86
# 87
В едно от сторитата си в Инстаграм Михаела е отбелязала Кетиния татко Simple Smile  Имат снимка. Радостин се казва, не му запомних фамилията Simple Smile
Радостин Цонев Simple Smile - https://www.instagram.com/radostinconev/

# 88
  • Варна/Филаделфия
Много ме дразни Стела! Много тъпо беше това с мейла и постоянните подмятания. Rage
Дали този, на Зара, ще дойде? Grinning

Таткото на Кети не е много млад.. около четиридесетака ми се вижда! Ама пък какъв татко.. Heart Eyes Grinning

# 89
Дали този, на Зара, ще дойде? Grinning
Не вярвам! Най-вероятно това беше с този "уреден брак" .. Колкото да има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт