"София - Ден и Нощ" - 26

• 97 741
  • 858
  •   1
Отговори
# 360
Не са били и не само те, а никоя от изброените. Този който е писал това, поне да си беше направил труда да се порови в социалните им мрежи.

# 361
  • Варна/Филаделфия
Каква ли ще е тази тайна между Боби и Христо? ... Да не се окаже, че Кети е дъщеря на Боби 😐😕 Надявам се да не е това.
Залагам на някакво престъпление аз..

# 362
И аз мисля престъпление или нещо с пари.

# 363
И аз съм за престъпление.  Христо е помогнал нещо на Боби, жертвал се е по някакъв начин и сега Боби затова се чувства толкова длъжен. Измъкнал го е от някаква кал.

# 364
То Боби кой не го е измъквал и към кого не се чувства длъжен...

# 365
Аз доколкото разбрах от промото,Боби каза,че Христо го е изкарал с голи ръце,мисля че от някакъв пожар,и го е спасил

# 366
Зара и Галя 😂😂
Зара: - Ела тука да дърпаш ципа!! 😁

И Галя как скача върху куфара..

П.С Надявам се Зара да се върне по-скоро!

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 22:58 от DebSs

# 367
А актрисата, която играе Зара, наистина ли има нещо азиатско в произхода си? Че отдавна се чудя .. Grinning

# 368
И на мен ми е интересно?

# 369
Аз разбрах само, че се казва Михаела. Инстаграма намерих, а Фейсбук някой знае ли как е? Хм...

# 370
Майка й е българка, а баща и е виетнамец. Казва се Михаела.
Няма фейсбук, само инстаграм.

# 371
Оо, значи наистина е с виетнамска кръв. Open MouthOpen Mouth Благодаря! Grinning

# 372
  • ВАРНА
Оо, значи наистина е с виетнамска кръв. Open MouthOpen Mouth Благодаря! Grinning

Още ли има невярващи - че всички основни актьори играещи поне 2 сезона в реалити сериала - играят себе си?!
 - абсолютно същите са и в живота!

# 373
  • Варна/Филаделфия
Още ли има невярващи - че всички основни актьори играещи поне 2 сезона в реалити сериала - играят себе си?!

Много мило, детско твърдение! Grinning 'Подходящ за роля' и 'играещ себе си' са различни неща. Просто актьорите са аматьори, и се взимат подходящи без да се очаква грандиозен актьорски талант. А това, че Зара е половин виетнамка и играе такава сякаш не е голям шок Grinning Все едно мулатка да играе мулатка Joy

Освен това познавам двама от участниците, единият вече напуснал, и отново ще се наложи да ти кажа, че не си прав. Hands V

# 374
  • София

За кои става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт