"София - Ден и Нощ" - 26

• 97 205
  • 858
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна/Филаделфия
И на мен много ми скучнее вече..
Все едно и също. Трябва нещо ново да стане, че аман от еднакви или подобни истории.
Стефания няма да я коментирам. Скука. Ако замине наистина ми е интересно дали Митко пак ще страда безутешно 100 години или бързо- бързо ще му намерят жена.
*
Хора, като видя Коко и Теодора заедно в сцена и TriumphTired FaceDizzy Face
*
Това със Зара и Жоро е мега тъпо. Била се влюбвала, звъни да и гледат на кредитна карта, изнася се от стаята, защото Жоро е заминал.. Rolling Eyes Така я харесвах, а последно време като малоумна я представят. А, да, енергията Чи забравих.
*
Уж съм спокоен човек, а Чорапка като я видя и ме избива на агресия! Да ходи да си слага трета гърда (още се смея на това Grinning) и да спре да прави Сашо льольо.. грр

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 21:35 от Mery D Eve

# 571
И понеже ми е тъпа таз вечершната серия ,ще изкоментирам Джулия-еми дразни ме ,че говори на някакъв гаден диалект -"говора" , "направа ", "работа " ,изобщо глаголите яко и куцат  baduu

# 572
Възможно ли е наистина да има такъв човек, като Коки.. Rolling EyesMask Омръзна ми всеки път глупости, бизнес идеи, повечето едни и същи.То не знам от началото на сериала, колко пъти книга пише.

# 573
Михаела защо каза на Дани, че ако той не беше забравил за картичките, нямаше да срещне сватбената агентка?
Не й ли се обади шефа й по телефона да я извика?
Т.е. тя се отзова на обаждането, а не е срещнала агентката при предаването на картичките. 🤔🤨

# 574
Той Митко преди време не тръгна след Надя дето уж му беше голямата любов. Минаха 2 3 дни и се залепи за Ана Мария

# 575
Знаете ли какво си мисля? Дали няма да се сгаджосат Василева (адвокатката) и Боби? Калина да ги запознае и така да се заимат двете , че защо не и приятелки да станат.

# 576
  • somewhere near the sea
Харесали му цветните картинки на оня дебил! хахахаха Тая Ани и тя не е в час. Какво точно му харесва? Това не е реално. Той е генератор за глупости. Почвам да харесвам Марина все повече заради отношението й към него.

Стефания да тръгва-аман, аман! Тя не изслушва никого,  тия крясъци не мога да ги трая нито миг повече.

Михаела за едни картички ще извади душата на Дани.

Това "назаде" и "отпреде" ме застрелва директно.

# 577
Всяка серия, която се върти около Коко е пълна тъпня. То не че има нещо интересно изобщо, но все пак.

Помня в промото един разговор между Зара и Стела, в промото обясняваше, че пак е сънувала Жоро и май се влюбва! Това даваха ли го?!

# 578
Даваха го, да.
А някой може ли да ми обясни, че явно съм изпуснала, Кети защо продължава да живее в квартирата сама и къде е баща ѝ? Виждам, че работи на някакво място, но къде живее и защо не са двамата?

# 579
  • ВАРНА
Даваха го, да.
А някой може ли да ми обясни, че явно съм изпуснала, Кети защо продължава да живее в квартирата сама и къде е баща ѝ? Виждам, че работи на някакво място, но къде живее и защо не са двамата?

Баща и бачка пазач в някакъв склад ли къща - дадоха го веднъж само с работното облекло в деня на 3 г. от смърта на жена му.
Боби и Кети го убедиха да не се връщат в Благоевград.

Не става ясно и защо не си бачка пак като  тираджия?

# 580
  • Бургас
Жена му не е ли починала когато Кети е била бебе, каква 3 годишнина?

# 581
Жена му трябва да е починала преди доста години,защото Кети каза,че не си я спомня почти

# 582
  • ВАРНА
Точно така...объркал съм се....
отивам да пия кафе.

# 583
Даваха го, да.

Баща и бачка пазач в някакъв склад ли къща - дадоха го веднъж само с работното облекло в деня на 3 г. от смърта на жена му.
Боби и Кети го убедиха да не се връщат в Благоевград.

Не става ясно и защо не си бачка пак като  тираджия?
Е, да де, ама къде живее? И защо Кети не е при него?

# 584
А аз друго се чудя.. Защо обесняваха на Марина за Коковите книги и защо Теодора разказва за Стела и Марио? По мой спомен точно пък тогава Марина живееше пак в квартирата и коментираше как Марио е ту с едната, ту с другата? Thinking
П.п. И аз се чудя за Кети защо не е с баща си.
П.п. Когато Стефания започне да казва каква майка е и какъв майчински инстинкт има ми иде да я хвана за пиргите й и да я метна някъде.

Общи условия

Активация на акаунт