На пазар в Лозенград и Одрин - 13

• 154 653
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Преди 2 години от Ивайловград минахме в Одрин от Гръцко.Никакъм проблем,нямаше коли и е много близко,влиза се по път с павета и стария каменен мост на Тунджа.Излизаш по тесни улички право в центъра на Одрин,много е лесно.После обратно в България през Капъкуле.

# 451
  • Варна
Здравейте,вчера се върнахме от пазар в Одрин,благодаря ви за мненията и съветите,доста ме ориентирахте.Моето мнение е,че има инфлация.В Кипа на праховете няма асортимент,тоал.хартия не е на сметка,не видях доста стоки,които ги имаше по Коледа...Купих си хубави сирена от главната улица,ядохме При Айдъна в Марги аутлета,баклави както казахте от 70 тл килограма,разходихме се

# 452
Момичета и момчета, имам една молба! Ако някоя добре душа от Бургас ходи към Одрин скоро дали би могла да ми купи тези две неща:

Последно като ги купувах бяха около 4 лири едното, може вече да са повече. Скоро не ми се очертава да ходя към Турция, а единствено с тях косата ми е ок.

# 453
  • вкъщи
Къде ги продават тези шампоани и балсами, не съм ги виждала. Аз и чесновия шампоан не можах да намеря в Лозенград..

# 454
Къде ги продават тези шампоани и балсами, не съм ги виждала. Аз и чесновия шампоан не можах да намеря в Лозенград..

Виждала съм ги на складовете в Одрин и в Кипата.  И от тях съм взимала, и синичък също. Аромата им е почти еднакъв, но , наистина са добри!

# 455
  • Бургас
Чесновият шампоан го видях в магазин Gratis. Даже беше на промоция- 2 шампоана в комплект за под 20 лири

# 456

Виждала съм ги на складовете в Одрин и в Кипата.  И от тях съм взимала, и синичък също. Аромата им е почти еднакъв, но , наистина са добри!
Да, и от складовете съм взимала, и от Кипа.

# 457
  • Димитровград
Някой пробвал ли е влизане до Одрин през Гърция (защото идваме от Ивайловград) и излизане през КА? Има ли някакви усложнения или важи само за обратната посока (влизане през КА и излизане през Гърция).
Много пъти сме минавали без проблеми през Гърция(Pazarkule Karagac) на отиване и КА на връщане. Само веднъж ни предупредиха, че има проблем с компютрите и трябва да се върнем от същия пункт.
https://www.google.bg/maps/place/Pazarkule+Karagac+Border+Crossi … 1425!4d26.4906952

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 14:57 от papaone

# 458
  • ВАРНА
Днес петък 6 април е нещо сtрашно на КПП Капитан Андреево - 10 км. опашка.
 И на Малко Търново 4 км. опашка.   Границите от България към Турция се минават за над 7-8 часа!!!

# 459
А дали утре ще е лудница по границата, как е по празници обикновено? ❓

# 460
  • ВАРНА

Те в Турция нямат Великден!  

Проблемът е в бг.граничарите и то само от българската граница към Турция.

Уж им блокирали компютрите на наще.

# 461

Да, но ние имаме! Заради нашите туристи/шопингуващи питах..

# 462
  • у нас
Голяма лудница.

Печикамъков, ти на границата ли си?

# 463

Проблемът е в бг.граничарите и то само от българската граница към Турция.

Уж им блокирали компютрите на наще.
Всъщност доколкото разбрах турците правили някаква профилактика, затова има проблем с преминаването. На мен като цяло напоследък ми прави впечотление, че турците се мотаят. Нашата се минава за минути, на турската се чака. Особено много обичам чичката (на МТ), който проверява колите след паспортния контрол. Най-редовно спи вътре, а колите се трупат.

# 464
  • Бургас
Здравейте. Тази сутрин минахме през Лесово за около 5 часа. Проблемът беше изцяло при Турците. До 13 ч проверката се извършваше само през един пункт. Говорихме с една жена от гранична полиция и тя сподели, че от българска страна сутринта са работили на 3 пункта, но заради турците са останали два в последствие... Но като цяло не ми се струва чак толкова голям наплива от шопингуващи Wink

Общи условия

Активация на акаунт