На пазар в Лозенград и Одрин - 13

• 154 768
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
А как са цените на недвижимите имоти? Примерно двустаен + кухня в хубав квартал за какви пари може да се намери? Simple Smile

# 586
  • у нас
Пантофка,за коя граница става дума?
Крас...Ива..., с личната кола сте си ги донесли, така ли? Десет квадрата, пак бая тежи.

# 587
Към тези, които са купували от там плочки - как вървят цените? Има ли голяма разлика? Имам турски плочки, но купени от тук. А пък, пусто, имат готини моделчета. А как ги носите,бе хора - с колата или с някое товарно камионче? Споделете.Kissing Heart

Товарна кола не може да влезе в Турция или по точно чака на опашката с камионите. Пише ли товарен в талона било то пикап или бус ви връщат Турците.
Всяка една кола или пикап-Пътнически или Пътнически бус може да си го натоварите. кой с каквото иска идеята е да не се развива търговия. за 20-30 квадрата плочки от един вид на да ли ще ви направят проблем. минавате си без проблеми Турците няма да ви питат какво и от къде сте взели. Българите се правят на интересни, но като им кажете че са различни видове и са за вас, няма грижи.
Хората бидони и тухли прекарват "направо се ужасих като ги видяхме".
не се притеснявайте само гледайте хубаво цените че някой скъпи неща цената е на база месечна вноска и заблуждава.

# 588
А плочки за баня къде мога да видя? Разгледах тези магазини които сте публикували, но  не намерих плочки.

# 589
  • у нас
Jijo99, ценна информация. Мерси.
Преди години бях видяла на един магазин надпис на български, че вече извършват доставка до Бг. Би следвало още да има такава услуга. Ама, как стоят нещата с нея, т.е. цена за доставка и тн, не зная.

# 590
Преди години бях видяла на един магазин надпис на български, че вече извършват доставка до Бг. Би следвало още да има такава услуга. Ама, как стоят нещата с нея, т.е. цена за доставка и тн, не зная.

В момента чакам един продукт от Одрин да ми го доставят с Еконт, като го получа --Ако го получа ще пиша и ще има повече яснота и като пари и като доставка.

# 591
  • у нас

В момента чакам един продукт от Одрин да ми го доставят с Еконт, като го получа --Ако го получа ще пиша и ще има повече яснота и като пари и като доставка.
О, супер. Дано дойде скоро.

# 592
Крас...Ива..., с личната кола сте си ги донесли, така ли? Десет квадрата, пак бая тежи.

През Лесово минахме, но предполагам че и на другите ще е променено.

# 593
  • ...живея на последния етаж...
На КА миналата седмица се минаваше стандартно, както до сега. На последната турска бариера ни пожелаха приятен път и я вдигнаха. Никакви таблети нямаше.
Винаги сме пътували с лек автомобил комби. За статистиката потърсих колко тежат 10 квадрата плочки - около 180 кг. Ами ако натоварите трима на задната седалка, може и повече да тежат.

# 594
  • у нас
Пантофка, благодаря.

За плочките, който му вършат работа за 10 квадрата, ще му е лесно да ги докара, ама аз трябва да вкарам половин хипопотам в колата и то само за банята. JoyWinkSmiley

# 595
  • Varna
Ама сме се заредили тука едни строители Grinning
Бутнахте ми фитила, че и ми напомнихте за оня красив ламинат който видях преди време. Hug
Как не съм се сещала когато джиткахме из Турция или поне до Одрин да проверя за него smile3538

# 596

През Лесово минахме, но предполагам че и на другите ще е променено.
Вчера минахме на МТ - този с таблета е онзи прословут чичка, който проверяваше багажа и слагаше печат в паспорта на собственика на колата. Сега вече е модернизиран с таблет. И печати няма. След като те провери, отиваш директно на последната будка преди бариерата.
За петъчния пазар - вчера работеше. Беше толкова пълен, колкото си е и в събота. Домати, ягоди, бакла, още някакъв вид подобен боб, пресен грах с шушулки,  тиквички, патладжан и какво ли още не. Цените на половина както обикновено.
В града беше спокойно - няма я лудницата от петък и събота. Разходите се, времето беше прекрасно. Хапнахме това джигер при Айдън, кюнефе в Мадо и обратно в БГ.
На отиване постояхме на турската граница 40 минути - сменяха се митничарите. Иначе на връщане двете граници ги минахме за 5-6 минути общо.

# 597
  • Варна
Ние сме минавали КА само три пъти миналото лято, но още тогава последната част от проверката беше въпросният с таблета. При него влизат данните за колите, минали през гишетата и после той отмята, че е проверил багажа. А забавянето (ако имаше такова) се дължеше на факта, че един с таблет обслужваше 2-3 коридора.

Миналия четвъртък на МТ не забелязах да ползват таблет, но аз бях толкова ядосана на забавянето (час и половина, в които просто не работеха), че когато момчето излезе отвътре, за да види багажа и да ни пусне, ми идваше да го разцелувам и хич не ме интересуваше каква техника ползва.

# 598
# 599
  • у нас
Ягодите по колко са?

Общи условия

Активация на акаунт