На пазар в Лозенград и Одрин - 13

• 154 753
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Моля, споделете какво/къде  работи като пазар - зеленчуков и/или дрехи в ПОНЕДЕЛНИК и ВТОРНИК.
Защото през май се задава един почивен ПОНЕДЕЛНИК 7-ми  и ВТОРНИК 1-ви Магазините не ги коментираме.

# 571
  • Istanbul
Моля, споделете какво/къде  работи като пазар - зеленчуков и/или дрехи в ПОНЕДЕЛНИК и ВТОРНИК.
Защото през май се задава един почивен ПОНЕДЕЛНИК 7-ми  и ВТОРНИК 1-ви Магазините не ги коментираме.

В Турция няма почивни дни за еснафа..
само 1. 2.  ден на баиряма са  затворени магазините..
почти всички работят NotStop..

# 572
Здравей.Ние ходихме вчера.Работят складовете,на чершията можете да отидете и по центъра.От магазините всичко работи през седмицата.

# 573
  • Димитровград
Ходих на 2 април - понеделник. Минах покрай петъчния пазар, имаше много хора вътре и повече от половината маси бяха отрупани със зеленчуци. Може би има селскостопански пазар в понеделник там, но така и не остана време за разглеждане.

# 574
  • ...живея на последния етаж...
Има една верига строителни магазини Tekzen, купували сме си ламинат от там.
Но в Одрин магазинът е доста по-малък, отколкото в Истанбул, и не знам как е с асортимента. Имат месечна брошура в сайта си, отваряте индирим каталог, и гледате.

# 575
  • у нас
Към тези, които са купували от там плочки - как вървят цените? Има ли голяма разлика? Имам турски плочки, но купени от тук. А пък, пусто, имат готини моделчета. А как ги носите,бе хора - с колата или с някое товарно камионче? Споделете.Kissing Heart

# 576
И на мен ми е интересно как ги носите. Няма ли проблем на границата?

# 577
  • Varna
И аз на опашката да разбера как става работата,  Hug
Не от грозно любопитство де Hug

# 578
Ма как ще е от грозно любопиство?! Grinning Grinning Grinning Питаме, че да облажим и ние някой ден Simple Smile))

# 579
Някой се интересуваше от Playstation 4. Не си заслужава май, цената му е 630 лв за 1ТВ версията. Това в Кипа.
Иначе проверихме за синия пазар ама във вторник не работи. По магазините в мола имаше много малко намаления и то предимно на зимните дрехи.
Който ходи с кола има някаква промяна на турската граница и преди последната бариера трябва да намерите един митничар който стои с таблет за да ви въведе данните вътре иначе ще ви върнат от последната кабинка.

# 580
Е каква е тази глупост Sad Защо трябва ние да търсим митничари, вместо те да си стоят на мястото и да си вършат работата... Ц ц ц... Благодаря, че предуреди де, че и без това ми е криво като минавам по граници, остава и да ме върнат и да се шашна съвсем Simple Smile

# 581
Е каква е тази глупост Sad Защо трябва ние да търсим митничари, вместо те да си стоят на мястото и да си вършат работата... Ц ц ц... Благодаря, че предуреди де, че и без това ми е криво като минавам по граници, остава и да ме върнат и да се шашна съвсем Simple Smile
Този митничар с таблета Smile все отвън си е стоял.

# 582
  • ...живея на последния етаж...
Проверявах за едни плочки, които тук са 31-32 лв/м2. По Нова година излизаха 15,50 лева, сега курса падна още, така, че цената ще е надолу. Сега, на мен ми трябват около 10 квадрата, не е кой знае колко тежко. За цял апартамент си е доста.Пътуваме от 91 година по няколко пъти в годината, и никога не сме имали проблем с нещо за вкъщи, но не прекаляваме естествено. Миялната беше най- обемното нещо.

# 583
  • Varna
Мъжът ми го метнах да гледа за ламинат.
Преди години гледах един турски ламинат тука във Варна.  Е, такъв хубав ламинат
повече не съм срещала. Буквално като паркет. Два пъти ходих в този магазин да ги
моля да ми го поставят. Но като разбраха, че няма да го поставят на туко що построен
апартамент ми отказаха.  Някъде десетгодишен ни беше тогава апартамента.
Повече такъв ламинат не съм виждала тука във Варна да се продава.
Явно чорбаджията се е оттеглил от нашият пазар. Той ако знаеше какви служители е имал ooooh!
А, може и да е разбрал и заради това да е напуснал нашият пазар. Подобен случайно видях във
един хотел в Доспат но беше германски и много тъмен. Разтърсих се по Фелибелийските пазари.
Имаха но само този много тъмният ламинат. Красив, лъскав но тъмен. Като оня турският с цвят на
златист дъб никъде не съм виждала.

# 584
  • Istanbul
бензина (6.15 tl) и дизела (5,55tl) фена скочи тук.. едвали вече  ще се намеят индирими.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт