На пазар в Лозенград и Одрин - 13

• 154 681
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте утре мислим да отскочим до Одрин че ще ни е за пръв път някой знае ли дали утре ще работи синия пазар и къде се намира горе долу
Синия пазар е само в събота.
Същите търговци продават и на мястото на Петък пазара. Много пъти сме ходили в понеделник и търговците работят там.
По спомен в четвъртък също са на Синия пазар. За срядата ще проверя тази седмица Simple Smile
И едно питане - покрай реката имало интересни заведения. Някой може ли да ме ориентира къде точно се намират?

# 556
Да и ние не знаехме точно как е закона и затова питахме един митничар на границата като влизахме и той каза че ако си вземаме нещо за нас няма да ни направят проблем. Иначе нямаше да рискуваме с телевизора Simple Smile

# 557
Здравейте, момичета! От 5 години не съм ходила, може ли да ми кажете още ли има ограничения за броя прах и омекотител, беше по два броя на човек... и ако отидеш за прах и почистващи, за които да платиш в кеш, а дрехите с карта, колко турски лири ще ми стигнат? Много благодаря предварително!

# 558
  • у нас
Здравейте, момичета! От 5 години не съм ходила, може ли да ми кажете още ли има ограничения за броя прах и омекотител, беше по два броя на човек... и ако отидеш за прах и почистващи, за които да платиш в кеш, а дрехите с карта, колко турски лири ще ми стигнат? Много благодаря предварително!
Да, има ограничението още. Но, ако се взема за лична употреба, няма да има проблем да се вземе някоя бройка отгоре. Но си зависи от проверяващия. И да не се злоупотребява, все пак.
За другия въпрос - ти си знаеш колко бройки ще купуваш, от коя марка и тн. Същото е и за дрехите. То покрай праховете, колко други неща се купуват...Stuck Out Tongue Winking Eye Ако не ти стигнат парите ще си обмениш там.

# 559
Здравейте!Какъв прах за пране купувате от турция, смисъл на коя марка?Ще ходим за първи път на пазар в Одрин, но не ми се рискува да вземам нещо което ми харесва само на външен вид. От кои марки дрехи сте доволни? Четох, че от маслините сте доволни, а от пастите за зъби май по-скоро не

# 560
Здравейте!Какъв прах за пране купувате от турция, смисъл на коя марка?Ще ходим за първи път на пазар в Одрин, но не ми се рискува да вземам нещо което ми харесва само на външен вид. От кои марки дрехи сте доволни? Четох, че от маслините сте доволни, а от пастите за зъби май по-скоро не
Аз харесвам ALO, като опаковка прилича на TIDE, преди го продаваха в България. Води се за цветно и за бяло, но според мен е по-подходящ само за бяло. Сега се чудя за цветно какъв да си купя, без Persil i Ariel, тука се споменаваше ABC, така че ако е за цветно от него ще си взема.
Някой питаше за куфари. В Кипа има намаление от време на време, но аз като ходих нямаше време да ги разгледам на живо как са, иначе в брошурата добре изглеждаха.

# 561
  • Русе
Те, праховете и препаратите им са като нашите - Персил, Ариел, ОМО, Первол,  Бинго, Турсил е аналог на Рекс, а Ало на Тайд. Имат и АВС, за който също съм чела добри отзиви в темата за перилните препарати. Това е общо взето.

# 562
Здравейте, събота планираме една разходка до Одрин /Ераста и Кипа/, та да попитам: само по Великден ли беше лудница или и миналата седмица е било натоварено на ГКПП-та. По принцип сме през Лесово, но ако ще е по- спокойно през МТ ще сменим Simple Smile
По повод препарати - аз откривам огромна разлика в препарат който ползвам за миялна.  Течен Сомат с аналог  в Турция Prill , разликата в цената идва основно от курса, но определено липсва миризмата на химикали по прибори и чинии , каквато винаги присъства след миене с препарата купуван от БГ.

# 563
Да и ние не знаехме точно как е закона и затова питахме един митничар на границата като влизахме и той каза че ако си вземаме нещо за нас няма да ни направят проблем. Иначе нямаше да рискуваме с телевизора Simple Smile
Каквото и да вземете ако е 1бр и пътувате с пътнически бус или лека кола ще минете без проблеми. Води се за лична употреба, мито няма да платите. Най много да ви поискат документ за покупката. За да не се притеснявате от митото помолете в магазина да ви чукнат 2 бележки и показвате тази с по малката стойност.
Ние сме пренасяли холски диван купен от одрин --никакви проблеми. Сега мислим да взимаме пералня.

# 564
Здравейте, събота планираме една разходка до Одрин /Ераста и Кипа/, та да попитам: само по Великден ли беше лудница или и миналата седмица е било натоварено на ГКПП-та. По принцип сме през Лесово, но ако ще е по- спокойно през МТ ще сменим Simple Smile
По повод препарати - аз откривам огромна разлика в препарат който ползвам за миялна.  Течен Сомат с аналог  в Турция Prill , разликата в цената идва основно от курса, но определено липсва миризмата на химикали по прибори и чинии , каквато винаги присъства след миене с препарата купуван от БГ.
Почивните дни /особено в събота/си има опашки.

# 565
  • ...живея на последния етаж...
За цветно ползвам Омо или Персил. От Ало-то не съм очарована, но всеки си знае за себе си. Миналата седмица си купих от Кипа Персил 7 кг. за 26.90 лири, таблетки Прил 100 бр. за 27,90. Омо 8 кг. беше 32,90 лири, но нали Персила по-евтин:grinning: Всичките им прахове и препарати са в пъти по-добри, така, че който и да вземете, става. И аз обмислям да си купя пералня от Турция, особено след покупката на съдомиялна от Кипа. Излезе ми 260 лв. нямам никакви забележки. За пренасянето - няма проблем, купували сме ламинат, плочки, телевизор, на митничарите им е ясно, че веднъж в годината да прекараш един уред, явно е за лична употреба.

# 566
  • Istanbul
Здравеите,
Този петък 20/04 и или понеделник 23/04 ще имали пазаруващи в Одрин, ще имам някои поръчки ОТ Бг. и си търся някои доставчик до Ордин...

# 567
Здравейте.Да ви споделя днешния ни пазар в Одрин.Всичко беше страхотно,но ако си без gps и за пръв път трудно ще се оправите макар че комшиите ни са много отзивчиви и обясняват до колкото могат.

# 568
Здравейте, виждам че пазарувате материали за ремонт, на нас ни предстои ремонт и бих искала да се ориентирам с цените там, дали може да ми кажете някакви сайтове за строителни нещо в Одрин, интересуват ме паркет, плочки , всичко за баня...

# 569
  • Istanbul
Здравейте, виждам че пазарувате материали за ремонт, на нас ни предстои ремонт и бих искала да се ориентирам с цените там, дали може да ми кажете някакви сайтове за строителни нещо в Одрин, интересуват ме паркет, плочки , всичко за баня...

за цените
https://www.koctas.com.tr/
https://www.gittigidiyor.com/

Общи условия

Активация на акаунт