Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 814
  • 778
  •   1
Отговори
# 195
Сигурно си била много красива на сватбата. Кажи какъв блестящ телесен цвят ти трябва, за да бъда по-конкретна. Любимите ми блестящи сенки са номер 3 от четворката на Avon Berry Love, дори сега ще ги поръчам отново, че са на 8лв само заради номер 3. Обаче не са точно nude цвят, а по скоро платинен с много красив брокат. И отиват с много неща. В палитрата The Nudes също имам подобен, но по-дискретен, както и леко блестящ taupe цвят и такъв само с частици за носене на "гол" клепач или като топър върху друг цвят. Така всеки цвят може да се направи блестящ. Blush

# 196
Само в Лили се продава Катрис. Аз имам такъв коректор и съм много доволна, можеш да ползваш и за малки и за по-големи участъци и особено ако имаш хубава четка се нанася добре и се слива с кожата
Купих прословутия камуфлаж от Лили. Нито един от трите цвята не беше абсолютно подходящ за моята кожа /по принцип съм съм светла кожа/, но все пак взех light beige за проба. Консистенцията е доста гъста и определено ще е икономичен. Не се нагажда абсолютно като цвят към лицето ми, затова или трябва да го ползвам за мноогоо мънички зони, или ако ползвам на повече места следва да сложа и някакъв тониран бб крем или фдт, което ми се искаше да избегна, но излиза, че няма как. За четките не съм много на ти, имам една, която ползвам за ФДТ и една, която ползвам за сенки, ако реша да слагам, но е много хубава.
Ето тези са, не знам коя би била по-подходяща: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1puDPLXXXXXbiXpXXq6xXFXXXu/2061599 … b1a66145c00cb1d9c

Реших и да пробвам ББ кремчето 5 в 1 за проблемна кожа на Нивеа, на което изрично пише, че не запушва пори и хидратира. Прочетох доста положителни коментари преди това, но за жалост на мен не ми прикрива много добре и е сравнително нетраен на моята кожа. Иначе има лек, приятен мирис.

Да споделя за комбинацията матово червило на ГД + пак матово червило на ГД, но течната версия - е, става много интересен цвят с наслагване и държи адски много. По-принцип течните са с по-особени цветове и са подходящи за вечерни поводи, така че препоръчвам Sunglasses

И последно...този шампоан на Шаума ми е ужасен. За жалост нито обем става, нито плътност. https://remedium.bg/hair-care/schauma-shampoo-nature-moments-her … vender-400ml.html
Сега съм взела един на Ив Роше с ружа, дано да ми хареса.

# 197
Аз Шаумата, не я харесвам. Само сухият им шампоан е хубав и качествен. Дори и този за мазна коса е ужасен, да не говорим за пърхута. Никакъв ефект.
За сенките- търся си единични светло бежови блестящи сенки. Не искам да си купувам в комбинация с други цветове, защото ми става яд като гледам другите цветове - хем да ги хвърлиш ти е жал, хем да изхабиш не става, защото са не моите цветове.... Sad

# 198
Есенс с добра основа, имат хубави блясъци и са евтини, на Катрис също.

# 199
  • София
За сенките- търся си единични светло бежови блестящи сенки.
Погледни на Лумс и Аура единичките.

# 200
Вики, погледни и единичните на Голден Роуз и на Флормар, освен предложените. Имат разнообразие от светли цветове, включително и блестящи.

# 201
  • София
Къде в София мога да намеря богат асортимент от продуктите на Импала?

# 202
Момичета, препоръчайте ми хубав коректор. Идеята е да излизам само с него, тъй като ми трябва за сенките и едно-две петънца по кожата.  И да е подходящ за суха кожа и клепачи. Защото на Есенс, както споделих - много ми сълзят очите. Disappointed Relieved

Освен този на Катрис, за който писах и ползвам в момента, бях много доволна от коректора на Лумене. За съжаление закриха кварталното магазинче от което си го купувах. Предполагам, че го има в по-големи магазини, които предлагат козметика на Лумене. Много съм доволна от всичко, което съм ползвала на тази марка

# 203
Здравей! Може ли снимка или линк към коректора на Lumene? Благодаря предварително.

# 204
https://www.google.bg/search?q=lumene+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D … rc=sMSscLUwVpX-EM:

Това е, което намерих из нета. Когато аз го купувах преди 2-3 години опаковките им бяха в синьо. Надявам се, че не са си влошили качеството с новите опаковки

# 205
Благодаря. 💐 Предполагам, че става въпрос за стика в бяла гилза.

# 206
Да, този който купувах беше на стик. Като цяло,  поне за мен и моите цели кремообразните коректори (в тубичките) не ми вършат работа. Като че ли си личат от 100 км, и винаги ми седят жълтеникави на кожата. Може би аз не съм улучвала цвета. Само на Катрис камуфлажът ми пасна.
И никога не се лъжете да си купувате стик коректорът на Голдън Роуз - няма такова чудо - изсушава и стои безумно неестествено

# 207
Ще имам предвид, мерси. 😃

Извинявам се, че пиша след себе си, но не мога да се редактирам. Нещо става от снощи в тоя форум. За тоника на Revuele - крайно неуспешна покупка. Изсушава силно до степен задълбочаване и поява на нови фини линийки. Не бих го препоръчала на никого по никакъв повод. Иначе матира, да и то дори без пудра, но през целия ден лицето е изопнато  исухо. Изхвърлих го и мисля да отбягвам марката като цяло.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 19:27 от bubanka

# 208
И аз съм пробвала този тоник,лицето ми е с мазна кожа,става всякаш е намазано с олио...ужасна работа,този тоник усложнява още повече,реших да опитам тоник за нормална/комбинирана кожа на биотен + крема за лице,сега положението в по-добро омазнява се леко но не чак толкова много както преди.

# 209
Не се учудвам, че кожата ти се е омазнявала повече от него. Пресушаването точно до това води. Simple Smile Добре, че го хвърлих и не стигнах до този етап. Дано поне не ти е нанесъл други поражения по кожата.

Общи условия

Активация на акаунт