Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 025
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Серумите по принцип не се използват самостоятелно, без крем за лице след това, и не стават за основа за грим.

# 256
  • В къЩи.
Значи ще го ползвам вечер под нощния крем. Peace
Благодаря ,за разяснението. bouquet

# 257
Здравейте! Не знам, дали сте коментирали преди, но искам да похваля пилинга за тяло на Балея със сол от Мъртво море, просто съм възхитена от него.  Прави кожата ми гладка и хидратирана, като премахва всички мъртви клетки, а след това дори няма нужда от лосион за тяло.

Много любим продукт! Не оставам без него, идеален за много суха кожа.

# 258
Дразни ли кожата,колко струва,има ли го във всеки ДМ,къде стои?

# 259
Да похваля и аз нещо - серум за увредена коса с арганово масло Delia от DM - цена 3,30 лв. Няма онази типична тежка за аргана миризма, което ме спечели. Страхотен серум на много добра цена. Ползвам и на суха, и на мокра коса. 🌷

# 260
Дразни ли кожата,колко струва,има ли го във всеки ДМ,къде стои?
Ако питаш за пилинга, отговарям: не дразни, освен ако нямаш рана някъде по тялото (сол в раната...); около 6 лв. е; наличен е и в двата ДМ при нас; намира се при душ геловете.

# 261
Някоя ползвала ли е от Вас дами 1 минутната маска за лице на Нивеа?

# 262
  • София
Скрабът на Балеа е мнооого мазен. Аз съм с доста суха кожа и пак не ми харесва ефектът.
Правила съм си всякакви ексфолианти, включително със зехтин и сол (който има същия ефект като този на пъти по- ниска цена) и за мен най- ефикасен остава зехтин и смляно кафе. То абсорбира част от течността и когато се ползва не мазнее чак така, а всъщност оставя кожата мека. Единственият (добре де, освен банята и канала) недостатък при мен е, че ако го ползвам след измиване с душ гел, оставя наред с хидратиращия филм и лек цвят, т.е. налага си се отмиване при мен с душ гел, което намалява част от ефекта вурху кожата.

# 263
  • София
За коя от всички питаш?

# 264
  • София

Ползвам Essentials, с бяла глина и активен екстракт от магнолия. Харесва ми. Само трябва да се внимава да не се стои повече от минута.
 Първият път когато я ползвах измих маската на 3-та минута. Лицето ми пламна. Целият ден чувствах кожата си много опъната, стегната и червена. После се успокои. При следващите ползвания внимавам - само 1 минута държа маската и нямам никакви проблеми.

# 265
  • вкъщи
Серумът   Delia в Бургас в центъра в ДМ липсва. Питах и консултант... Няма. Утре ще потърся в Лили.

# 266
За коя от всички питаш?

Чудя се между тази за свиване на порите и тази, която е детокс маската.

# 267
  • София
Ползвам тази за свиване на порите. Накратко – става, ще довърша опаковката, но няма да повторя. Ползвам я веднага след баня, наистина се усеща леко загряване в първите секунди, има и някакво почистване, някакво свиване на порите, но ефектът е кратък и не особено силен. Другите не съм ги пробвала.

# 268
  • в огледалото на живота
Къде мога да открия пилинг маската за лице с активен въглен:

И наистина ли отлепването е болезнено  Blush

# 269
Какъв е този цветен спрей за коса на Шварцкопф, в момента е с намаление в Лили, някой ползва ли го?

Общи условия

Активация на акаунт