Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 800
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
На мен рол онът на Нивеа без алуминий ми харесва повече от този на Ив роше. Спрея не съм пробвала, но ме заинтригувахте.

# 631
  • на кого му пука
Скрит текст:
Аз имам 2 запитвания. Първото е, че си бях закупила един рол он околоочен крем и след 4 5 използване вече все едно е свършило. Няма нищо даже ми дърпа кожата. Има ли как да изкарам продукт или направо е за хвърляне? Другия ми въпрос е понеже исках от много време да си закупя от тези маски за очи и си купих без да чета нищо отзад на етикета само прочетох, че е за всички типове кожа. Като се прибрах и реших да си я правя прочетох, че пише да не се използва при петна по лицето и раздразнена кожа. Аз по принцип имам лунички по лицето и чувствителна кожа. И сега не знам да ги пробвам ли. Малко ме е страх понеже моите сенки са мнооого синьолилави и кожата ми е доста тънка там. Съвети?

И аз имам лунички и си ги ползвам без проблем.Даже много ги харесвам.Държа ги в хладилника и когато си усещам очите подути или изморени много отпускащо ми действат.

# 632
На мен рол онът на Нивеа без алуминий ми харесва повече от този на Ив роше. Спрея не съм пробвала, но ме заинтригувахте.
Може ли снимка/линк към продукта?

# 633
Аз имам 2 запитвания. Първото е, че си бях закупила един рол он околоочен крем и след 4 5 използване вече все едно е свършило. Няма нищо даже ми дърпа кожата. Има ли как да изкарам продукт или направо е за хвърляне? Другия ми въпрос е понеже исках от много време да си закупя от тези маски за очи и си купих без да чета нищо отзад на етикета само прочетох, че е за всички типове кожа. Като се прибрах и реших да си я правя прочетох, че пише да не се използва при петна по лицето и раздразнена кожа. Аз по принцип имам лунички по лицето и чувствителна кожа. И сега не знам да ги пробвам ли. Малко ме е страх понеже моите сенки са мнооого синьолилави и кожата ми е доста тънка там. Съвети?
Според мен-опитай,от веднъж няма да ти стане нищо.И може ли да кажеш от къде и аз да си купя такива маски за под очите точно на тази марка?В София съм Simple Smile

Има ги в ДМ, струват близо 4 лева. До сега съм използвала няколко опаковки, но в последно време спрях да ги ползвам, защото сутрин нямам време. Доволна съм като цяло, освежават и изглеждам по-малко уморена.

# 634
  • София
За syoss oleo intense - и аз съм доволна, доста ми държи, крия си останалото червено с кафяво и доста добре ми се получава, а и такъв цвят съм нацелила, че фризьорката ми изобщо не разбра, че съм боядисвана, толкова добре се сливат. Не ми изтощава косата и стои естествено /кафявото, за другите не знам/.

# 635
Да, от ДМ ги купих. Струваха точно 3 4 лева. А за рол он върти се топчето, и надолу го оставих няколко минутки, но пак не става.

# 636
Аз си купих един път рус Сайъс и косата ми стана тъмно сива

# 637
  • Бургас
Да, от ДМ ги купих. Струваха точно 3 4 лева. А за рол он върти се топчето, и надолу го оставих няколко минутки, но пак не става.
Ако е от ДМ и рол она,и имаш касовата бележка,иди и го върни.Там ги заменят/връщат парите,ако имаш основателна причина,а ти имаш.

# 638
На Сайъс веднъж съм ползвала, цветът беше нещо като патладжан. Боята беше с много хубав аромат, но много нетрайна. Поне 3-4 измивания на косата всеки път оставаха следи от боята върху хавлиената кърпа, с която си подсушавах косата. Наистина много бързо падна и нямаше покритие на белите коси, изглеждаха розови.

Наскоро си купих боя Колора, оказа се, че е марка на Арома. Един път съм се боядисвала с нея, засега съм с много добри впечатления. Косата не стана суха, изключително бях изненадана, че успях да разреша косата, за да разнеса боята, както пишеше. Поне при мен, за да го направя, обикновено значи да си оскубя половината коса. Покритието е добро, според мен. Доста е като количество - 60 мл боя и 60 мл окислител, повечето от боите са по-малко като количество. Ръкавиците към боята са много хубави, запазих си ги. Също така, към боята имаше тубичка с балсам за след боядисването с доста щедро количество, поне за 2 пъти нанасяне на сравнително дълга коса. 

# 639
Скрит текст:

Наскоро си купих боя Колора, оказа се, че е марка на Арома. Един път съм се боядисвала с нея, засега съм с много добри впечатления. Косата не стана суха, изключително бях изненадана, че успях да разреша косата, за да разнеса боята, както пишеше. Поне при мен, за да го направя, обикновено значи да си оскубя половината коса. Покритието е добро, според мен. Доста е като количество - 60 мл боя и 60 мл окислител, повечето от боите са по-малко като количество. Ръкавиците към боята са много хубави, запазих си. Също така, към боята имаше тубичка с балсам за след боядисването с доста щедро количество, поне за 2 пъти. 
И аз последно се боядисвах с колора, тъмно русо или светло кестеняво, нещо такова. Останах много доволна.
 Тъй като се дръпнах като чух Арома,
 продавачката ми каза, че Арома са са само разпространители, а не производители.

# 640
Аз се правих с безамонячната Колора. Изобщо не ми покри белите коси

# 641
Че друга безамонячна покрива ли то ги? Щото мене силно ме съмнява.

# 642
Честно казано, и аз така съм чувала от фризьори, че безамонячните не покриват белите коси, и затова не съм ползвала такава. Може сега науката да е напреднала и да има някоя марка безамонячна, която покрива побеляла коса, но не съм в течение и нямам личен опит.

Извинявам се, ако съм заблудила някой, че боята е на Арома. Бях си я взела от Кауфланд и после като потърсих в интернет информация, ми излезна сайтът на Арома, но не съм се задълбочила твърде много.

# 643
  • Бургас
Че друга безамонячна покрива ли то ги? Щото мене силно ме съмнява.
От безамонячната боя на Кастинг Лореал бях много доволна,черният цвят покриваше идеално,а имам доста бели коси.Червеното на Олиа Гарние също ги покриваше донякъде,имаше лека разлика,и от нюанса сигурно зависи,пишеше на кутията,че не ги покрива на 100 процента.
То и от амонячните бои не всички цветове покриват бели коси.

# 644
Днес в Елитис видях, че започват да зареждат нови душ гел и лосиони за тяло на Биотен, едната с кокос миришеше умопомрачително вкусно , лосиона много ми напомня на SNB монойя, ще са ми следващите в списъка 😅😆

Общи условия

Активация на акаунт