Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 060
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Много харесвам мицеларната вода на Гарниер със зелената капачка. Води се за мазна и комбинирана кожа. След нея кожата ми стои матирана, но аз я ползвам главно за почистване на грима и  си мия лицето и с гел след нея.

# 151
На Здраве мицеларната вода е и за околоочен контур и не ми люти.

# 152
Говориш за тази от Акне Стоп серията, нали?

# 153
Да точно тази,те май друга нямат.И преди съм писала за нея,сега съм с втора опаковка.Около 3лева е,абсолютно нищо не губиш ако евентуално не ти хареса.

# 154
Благодаря ти, но и само на челото да си сложа, пак ми люти. Може да пробвам тази на Здраве.
Вероятно е чувствителност на очите, но поне така усещаш кое е твърде силно за теб. Мицеларната на Здраве има много добър състав (според Фрамар), а има и доволни, затова и аз съм я набелязала. Забелязах, че има малка опаковка на доста символична цена и май ще се престраша да я пробвам. Blush

# 155
Аз използвам на Мейбълин, този който е като стик и този който е кремообразен, според това колко е голям участъка. Сухия за малък, а течния за по-голям.
Благодаря, че се включи.
Попаднах и на добри отзиви за този коректор: http://www.catrice.eu/bg/lice/korektor-i-korektor-stik/detaili/c … ge-cream-010.html
Май ще отида да го видя на място....в Лили мисля, че ги има. За ДМ не съм сигурна.

# 156
В сайта на Арома гледам, че е намалена на 2,49 даже. Дано само не ми пресушава щом е за мазна кожа, а моята не е такава.

# 157
Моята както вече писах е комбинирана, на бузите и слепоочията ми е суха, а тази вода не ми пресушава, даже леко хидратира и заглажда Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 11:20 от Анонимен

# 158
В сайта на Арома гледам, че е намалена на 2,49 даже. Дано само не ми пресушава щом е за мазна кожа, а моята не е такава.
Аз я гледах в магазин за козметика и препарати 150мл за 2.70, а голямата май беше 5.70 или нещо около тази сума.
В състава няма нищо изсушаващо, дори е учудващо добър за цената. Според него и аз очаквам хидратация, както е писала PELLI.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 12:12 от Петенце Цветенце

# 159
Тази мицеларна вода на здраве къде се продава във физически магазин? Не съм я виждала по големите вериги.

# 160
В обикновени козметични магазини и в смесени за козметика и препарати съм я засичала. В големи супермаркети и в добре заредени аптеки също би трябвало да я има серията.

# 161
Аз си я купувам от Ремедиум.

# 162
Наскоро си я закупих от супермаркет, голямата разфасовка беше близо 5лв. Със комбинирана кожа съм и ми действа супер.

# 163
  • Deutschland
Моята мицерална вода е на 0 от днес и съм в търсене на нова. Освен Гарниер, друго от ДМ може ли да ми предложите? Балеа примерно 🤔
Между другото вече съм фен на памучните маски за лице. Напоени са разкошно, слагам и релаксирам 30 м( естествено ако мм е вкъщи, за да пази малката).
Тази вляво е такава, другата на Гарниер е обикновена, но не съм ползвала до сега маски за лице на марката ( на тези за коса съм фен Wink ). И двете са купени за по 0.49 €

# 164
Днес минах за водата на Здраве, но вместо нея взех матиращ тоник Revuele. Активните съставки са интересни - глицерин, салицилова киселина, цинк, сребърни йони и лайка. Но ще взема и водата, ако от тоника не съм доволна. Странно обаче как е намалена на 2.50 в сайта на Арома, след като в магазина си беше толкова. Големите бутилки пък бяха изчерпани, а преди седмица имаше доста, явно е търсен продукт.
Revuele ми се сториха интересни. Ако някой е ползвал почистващия продукт 3 в 1 с глина, пяната за лице с чаено дърво или шампоана за сгъстяване на косата, моля да сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт