Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 055
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Днес минах за водата на Здраве, но вместо нея взех матиращ тоник Revuele. Активните съставки са интересни - глицерин, салицилова киселина, цинк, сребърни йони и лайка.
Наистина звучи интересно, ще чакам отзиви.

# 166
Аз използвам на Мейбълин, този който е като стик и този който е кремообразен, според това колко е голям участъка. Сухия за малък, а течния за по-голям.
Благодаря, че се включи.
Попаднах и на добри отзиви за този коректор: http://www.catrice.eu/bg/lice/korektor-i-korektor-stik/detaili/c … ge-cream-010.html
Май ще отида да го видя на място....в Лили мисля, че ги има. За ДМ не съм сигурна.

Само в Лили се продава Катрис. Аз имам такъв коректор и съм много доволна, можеш да ползваш и за малки и за по-големи участъци и особено ако имаш хубава четка се нанася добре и се слива с кожата

# 167
Тая салицилова киселина и цинка почнаха навсякъде да ги бутат,а не са кой знае какви УАУ съставки,да не говорим,че точно киселината вместо да ви отърве от пъпките може да ги провокира.Според мен леко си сгрешила,трябваше да си вземеш Здраве Simple Smile

# 168
Благодаря за мнението. Съгласна съм, че някои съставки ги бутат навсякъде. Измивните средства със салицилова киселина ми се отразяват добре и доста ми изчистват лицето, а и е без алкохол, което е рядкост за бюджетен тоник, затова реших да опитам. И без това го бях набелязала. Пък и за 2.60 нищо не губя. Мицеларната пак ще я взема, но ще изчакам да видя как ще ми се отрази тоника, за да не се объркам кой ефект от кое е. Simple Smile

# 169
Моята мицерална вода е на 0 от днес и съм в търсене на нова. Освен Гарниер, друго от ДМ може ли да ми предложите? Балеа примерно 🤔

Лореал - аз имам със светло синята капачка и много я харесвам

# 170
  • Перник
Тая салицилова киселина и цинка почнаха навсякъде да ги бутат,а не са кой знае какви УАУ съставки,да не говорим,че точно киселината вместо да ви отърве от пъпките може да ги провокира.Според мен леко си сгрешила,трябваше да си вземеш Здраве Simple Smile

Точно този ефект забелязах при себе си при ползване на измиващ гел за лице Sad

# 171
По повод салициловата киселина - Neutrogena Visibly Clear 2 в 1 ми изчиства лицето като нищо друго и съдържа салицилова киселина. Не вярвам да е само от каолина и от това, че почиства добре, понеже е като паста.

# 172
Моята мицерална вода е на 0 от днес и съм в търсене на нова. Освен Гарниер, друго от ДМ може ли да ми предложите? Балеа примерно 🤔
Между другото вече съм фен на памучните маски за лице. Напоени са разкошно, слагам и релаксирам 30 м( естествено ако мм е вкъщи, за да пази малката).
Тази вляво е такава, другата на Гарниер е обикновена, но не съм ползвала до сега маски за лице на марката ( на тези за коса съм фен Wink ). И двете са купени за по 0.49 €

Ако решиш да си купуваш мицеларна вода на Балея, само да не е с въглен, защото е нещо ужасно, което ще помня доста време- странна консистенция, която само гонех из банята и невероятно парене на очита.

Сега използвам на Bioten нещо си еспрес и съм много доволна- добре маха грима и не дразни очите. Иначе и лосиончето им за махане на грима с дюля (една малка опаковка).

От близо половин година използвам тази серия на Здраве и мога да кажа, че на мен ми се отразява прекрасно- никакви пъпки, дори и през онази част от месеца. Поне в моя случа, забелязах, че салициловата киселина и цинка се отрацяват доста добре в това отношение.

# 173
+1 за камуфлажния коректор на Катрис. Преди 4 години бях го купила за първи път и много добре се разбра с кожата ми и околоочната зона, а кожата ми  е суха и някои от козметиките дразнят и предизвикват поява на пъпки. Оттогава не съм купувала, но сега ще си направя труда да го потърся.
Да се оплача от червило-коректор на Есенс, невероятно ми щипи в околоочната зона - имам ужасни сенки, но явно коректора няма да ми помогне. Sad

# 174
На мен пък този прословут коректор на Катрис не ми хареса- добре замазва положението, но пък изсушава зоната около очите и стои някак сухо, а не мога да се оплача, че имам подобни проблеми в тази зона.....

# 175
  • София
На мен пък този прословут коректор на Катрис не ми хареса- добре замазва положението, но пък изсушава зоната около очите и стои някак сухо, а не мога да се оплача, че имам подобни проблеми в тази зона.....
И на мен. Добре че в друга тема една съфорумка даде идея да се ползва за база за сенки, иначе щях да го хвърля.

# 176
От близо половин година използвам тази серия на Здраве и мога да кажа, че на мен ми се отразява прекрасно- никакви пъпки, дори и през онази част от месеца. Поне в моя случа, забелязах, че салициловата киселина и цинка се отрацяват доста добре в това отношение.
Може ли снимка?

# 177
Може ли снимка?

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 13:04 от bubanka

# 178
Може да са го променили. При мен бе страхотен ефекта, само, че когато ми свърши, ми подариха арабска козметика - фон дьо тен и коректор достатъчни за години напред. Бях го забравила докато не го видях в преден пост.  Може и да са развалили състава.

# 179
Благодаря!  bouquet За салициловата киселина съм със смесени чувства, но ще я пробвам, щом има и цинк.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 13:04 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт