Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 794
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, може ли мнение за CC крема на Биотен SKIN MOISTURE ? Използвам обикновения крем с дюля и съм доволна. Дали този може да го замести т.е. за хидратира така добре, а пък в същото време да прикрива малки несъвършенства. Харесва ми, че има и факто, имайки в предвид наближаващото лято.

# 226
  • Варна
Момичета, някой да има отзиви от този крем?

Преди доста време имах околоочния и си спомням, че беше приятен, доста..Чудя се за този.С комбинирана 35+ кожа съм.

# 227
Някой ексфолиант за лице (за предпочитане за дълбоко почистване) да ми препоръчате? За суха и чувствителна кожа. Захаросания мед става ли за ексфолиант?

# 228
  • Deutschland
Днес скромно 😚 и пак забравих дълбоко почистващ шампоан. Маската за коса е страхотна, ще я ползвам за трети път

# 229
Някой ексфолиант за лице (за предпочитане за дълбоко почистване) да ми препоръчате? За суха и чувствителна кожа. Захаросания мед става ли за ексфолиант?
Чух много хубави отзиви за новите ексфолианти на Лореал,но все още не съм ги пробвала. Погледни ги Simple Smile

# 230
  • Стара Загора
И на мен ми станаха интересни ексфолиантите на Лореал, макар че май не ми се дават толкова парички за такъв продукт. Който има от тях нека сподели отзиви.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:11 от ❇Sisi_91❇

# 231
  • София
Къде в София се продават продукти на Делиа? Искам да пробвам околоочния рол-он, четох хубави отзиви за него.

# 232
  • София
Същата работа върши черната маска на Фриймън, само че е 3 пъти по количество.

П.П. Четох, че във форума не се пускали само линкове към собствен блог, а се изказва и мнение, защото иначе се счита за реклама.

# 233
Не съм впечатлена от ексфолианта на Лореал аз. Нормален ексфолиант на излишно висока цена. Имам този за кожа без блясък - glow нещо си. Паралелно ползвам един на Балеа на тройно по-ниска цена. Ами, на еднакво ниво са според мен. Не че и кожата ми има някакви специфични нужди де, ама...
Единственият плюс, който отчитам при Лореал, е, че става и за устни и да - върши си работата там.

# 234
Аз след злощастната им маска с глина,черната и един измиващ крем за суха кожа повече Лореал на лицето-не!И са скъпи,наистина излишно.

# 235
И аз не бих дала толкова пари за ексфолиант.
Делиа би трябвало да има в Лили и ДМ - има техни продукти и в двете брошури за Април, та по пътя на логиката го казвам. Simple Smile

# 236
Чудя му се на този скраб на Балеа от много време, май ще го взема. 😁 Имам черната маска на Фрийман, за моята кожа е супер ефекта. Обаче съм го взимала от Дебенамс в България мол, който вече не съществува. Та къде на други места бих могла да го намеря, че ми е на привършване. 🤗

# 237
Чудя му се на този скраб на Балеа от много време, май ще го взема. 😁 Имам черната маска на Фрийман, за моята кожа е супер ефекта. Обаче съм го взимала от Дебенамс в България мол, който вече не съществува. Та къде на други места бих могла да го намеря, че ми е на привършване. 🤗

В Be fit има продукти на Фрийман, в Ремедиум също съм виждала.

# 238
  • София
Момичета, някой да има отзиви от този крем?
Скрит текст:
Преди доста време имах околоочния и си спомням, че беше приятен, доста..Чудя се за този.С комбинирана 35+ кожа съм.

gali-presi,ползвала съм този крем- лека консистенция,попива добре, не оставя мазен филм. това е в общи линии- не коригира мимически бръчки, фини линии и т.н. Като аромат не ми хареса, почти като на развалени съставки, въпреки че беше добре затворен и в срок на годност.

Къде в София се продават продукти на Делиа? Искам да пробвам околоочния рол-он, четох хубави отзиви за него.

silvinas, виждала съм ги в магазин Лили.

# 239
  • Варна
B.U 2 благодаря ти ✌

Общи условия

Активация на акаунт