Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 041
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
Серията Акне аут на Здраве я има и в ДМ.

# 286
  • Бургас
За хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото според мен са подходящи и печените сенки на Llums, в момента са намалени на 3 лв и може би няма да са налични кой знае какви цветове, но повечето са доста бляскави, а по мое мнение печените сенки по принцип се прашат по-малко .

# 287
Искам да кажа, че това червило е ного трайно. Купих го отдавна, но го ползвам от скоро. Много съм доволна!
https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=169537 … /Essence/Lipstick

# 288
Имам го червилото, евтино и с хубава текстура. Бях си го забравила. 😂

# 289
Червилото на Есенс при мен се изтрива за минути.long lasting друг път. Имам няколко в различни цветове.

# 290
Esmeralda, мазно ли стои като го нанесеш или по-сухо?

# 291
При мен е по-сухо и си държи часове

# 292
Не е много мазно, но не е и сухо. Матовите им червила за мен са по-добри и по-дълготрайни.

# 293
Аз харесвам шапмоана на Арома с алое. Косата става мека и лъскава.

# 294
[Момичета какво е мнението ви за измиващ гел Лореал pure clay ексфолиращия ? От три седмици постоянно ми излизат пъпки от както ползвах един ексфолиант за лице на планет спа се напълних с пъпки и сега постоянно излизат

# 295
  • София
Идвам за съвет - кожата на челото ми започва да се пълни със ситни пъпчици, няма отърване от тях. Моля, някой ако се е справил с този проблем, да сподели. Едно от най-грозните ми неща е така изглеждащо чело.

# 296
Стискай ги,не ги оставяй да стават големи и дълбоки,и веднага след това Даверцин гел.Почиствай челото в дълбочина,най-добре с ензимна пилинг маска.Ексфолиантите с частици правят микро ранички и проблема се задълбочава,защото в тези ранички се населяват още бактерии.

# 297
  • София
Стискай ги,не ги оставяй да стават големи и дълбоки,и веднага след това Даверцин гел.Почиствай челото в дълбочина,най-добре с ензимна пилинг маска.Ексфолиантите с частици правят микро ранички и проблема се задълбочава,защото в тези ранички се населяват още бактерии.

Дали не е по-добре някакъв пилинг да си направя? Козметик не посещавам, защото кожата ми е чувствителна и само я възпаляват, а сама ако нещо е много забележимо го махам, не искам да се инфектирам. Ежедневно я почиствам, правя и маски няколко пъти седмично, обаче без особено видими резултати.
Ако има някой с чувствителна кожа и си е намерил добър козметик в София, да се обади, моля.

# 298
Точно това казвам,пилинг маска,и не търси козметик,защото често нищо не разбират и нямат образованието за дейността си.Ако толкова не можеш да се справиш отиди на дерматолог.

# 299
Години наред над лявата вежда непрекъснато имах по няколко пъпки. Единственото, което ми помогна, беше Джинджира цинк пиритион.

Общи условия

Активация на акаунт