Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 831
  • 778
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Ква идеята но това олио...кво прави косата?

# 451
Похвалвам шампоан за коса Malizia с жен-шен за здрави и дълги коси, придаде неочакван обем на косата ми и издържа повече без да се омазнява. Не очаквах такъв ефект от него.

# 452
След дълго чакане получих капките Андреа и се сетих да споделя и тук за тях. Капките се сипват в шампоана,ползвала съм ги преди година и нещо косата ми стана лъскава,порасна и не цъфтеше,ще видим сега на изрусената коса дали ще го има този ефект Simple Smile

# 453
  • Перник
Всички масла подобряват състоянието на косата Simple Smile

Аз пък си купих тривитаминол Simple Smile Снощи си направих за пръв път маска с него. Косата ми е по-плътна и с повече обем.

# 454

Аз пък си купих тривитаминол Simple Smile Снощи си направих за пръв път маска с него. Косата ми е по-плътна и с повече обем.
Аххх този тривитаминол! От него почнаха всички косми да ми растат... След 3 нанасяния на всеки 15дена усетих промяна,косата ми наистина порасна,но вече не бих го повторила Grinning
Такъв засилен растеж на космите дъм нямала през живота си.😂

# 455
  • Перник

Аххх този тривитаминол! От него почнаха всички косми да ми растат... След 3 нанасяния на всеки 15дена усетих промяна,косата ми наистина порасна,но вече не бих го повторила Grinning

Open Mouth всички косми? Не растат ли само тези, на които се слага, т.е. косата?

# 456

Open Mouth всички косми? Не растат ли само тези, на които се слага, т.е. косата?
И аз така си мислех,но след като го сложих 3пъти на 15дена ,след около 2рия месец започнаха да ми растат всички косми даже и ноктите ми... след кола маска след 4 тия ден поникват и много бързо порастват... Поне при мен ефекта е такъв.

# 457
  • Перник
За ноктите нямам против. Ако ги и заздравява - супер! Че моите се цепят Sad Но за останалите косми не съм съгласна Simple Smile

# 458
За ноктите нямам против. Ако ги и заздравява - супер! Че моите се цепят Sad Но за останалите косми не съм съгласна Simple Smile
и ноктите,до едно време .. после пак се цепят,но никога няма повторя тривитаминола.

# 459
  • София
Прочетох "и космите на ноктите ми" Mr. Green
Поради тази причина винаги съм се въздържала от ползването му- за да не стимулира не само на главатс растежа.

# 460
Аз пък съм го ползвала няколко пъти, за по два месеца и нито един от пътите не съм забелязала необичаен растеж на останалите си косми.

# 461
Аз от тривитаминола нищо не забелязах. Пробвах го в период, когато ми беше много изтощена косата, надявах се да се пооправи изтощеното или да ускори растежа на косата, за да може да изникне нова, неизтощена и да острижа изтощената. Нито един от тези ефекти нямаше, за щастие косата не стана и по-гъста, отколкото си беше, защото от дете ми беше голям комплекс прекалено гъстата коса. Едно шише тривитаминол изхабих, достатъчно е, мисля, да се види ефект, ако ще има такъв. Не съм повторила. Иначе много го хвалеха, когато си го взех, вероятно и сега си има доволни от него.

# 462
Разменям черна, лъскава, здрава, но не много гъста коса за гъстата. 😜 Ех, кой каквото си няма. Иначе Тривитаминола при мен освен, че растеше косата имаше и някаква особена плътност, което не ми се е случвало с друг продукт.

# 463
Явно при мен се получило така само🤔 Дали много силно ми дойде..🤔

# 464
кукумицинка, не е само на теб. Simple Smile И при мен не подейства, дори започна да ми пада повече и да ме сърби скалпа. Но за първи път чувам за такъв комплекс. И аз разменям здрава, лъскава, къдрава, но не особено гъста коса за много гъста. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт