Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 907
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
Преди няколко страници говорехте за хуми. Имам някакъв опит с тях. Едно време постоянно си взимах такава на Талодерма, не е лоша. После пробвах на Jankar и я изхвърлих направо, отвратителна и груба  беше.
От руския магазин си взех една синя, и пак не бях доволна, някаква кирлива се получаваше маската от нея, а лицето ми ставаше червено.
Сега ползвам бяла хума на Avia, която взех от аптека. Чудесна е! Толкова фина хума не съм видяла досега. Имат и други, зелена, червена и още някаква, но не съм пробвала.
+1 за Талодерма. Благодаря за съвета, на Авия не съм използвала. Маската с хума ми е топ- топ фаворит за балансиране на мастната секреция, отпушване и свиване на пори и избистряне на тена. От около 2 месеца правя  маска два пъти седмично и има видим ефект върху свиване на порите.

# 601
Преди няколко страници говорехте за хуми. Имам някакъв опит с тях. Едно време постоянно си взимах такава на Талодерма, не е лоша. После пробвах на Jankar и я изхвърлих направо, отвратителна и груба  беше.
От руския магазин си взех една синя, и пак не бях доволна, някаква кирлива се получаваше маската от нея, а лицето ми ставаше червено.
Сега ползвам бяла хума на Avia, която взех от аптека. Чудесна е! Толкова фина хума не съм видяла досега. Имат и други, зелена, червена и още някаква, но не съм пробвала.
И аз си правя маски с бялата хума на  Avia и  съм  доволна.

# 602
  • Deutschland
Купени вчера и изпробвани снощи. Балсамът,макар и с кератин, не изсуши косата ми, но не е нещо уау.
Душ гела обаче е страхотен, има наситен аромат на малини и се пени отлично. Ароматът не се задържа върху кожата обаче Sad

# 603
Душ гела обаче е страхотен, има наситен аромат на малини и се пени отлично. Ароматът не се задържа върху кожата обаче Sad

Аз на Balea използвам с аромат на ванилия и ми задържа аромат поне за около час 😁

# 604
Препоръчайте ми някакви масла и изобщо терапия за изсветлена коса

# 605

raja_nikol, както съм писала, в моя арсенал за поддържане на светла коса, винаги присъства шампоана на Милва с лайка.Редувам го със скъпи и безумно скъпи шампоани и маски за руса коса, на пазара има доста, но от скъпите марки още не съм открила най-добрата за моята коса.
А що се отнася до маслата - прегледай тази тема,:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1028697.new#new

# 606
Препоръчайте ми някакви масла и изобщо терапия за изсветлена коса
Арганово масло Saphir много съм доволна,ползвам го предимно като маска преди измиване на косата и слагам по мъничко в кристалите за коса защото на моята изсветлявана коса всички кристали и идват слаби Simple Smile

# 607
  • Бургас
Здравейте момичета,много съм доволна от тази маска- http://bultime.eu/product/4567/maska-za-kosa-s-avokado-480-ml-be … uty-formulas.html , прави косата страхотна, но ми свърши и понеже ми е подарена я търся,но нещо не я намирам по магазините, ако някой я е виждал ще съм много щастлива да сподели.

# 608
Потърси в аптеки Фрамар, виждам, че е марката е сред предлаганите в тези аптеки.

# 609
Аз в магазинчетата "чист дом" съм виждала марката.

# 610
  • Бургас
Благодаря ви много за помоща, магазинчета "чист дом" не съм виждала в Бургас ,но в аптеки Грамар ще провера задължително .

# 611
Здравейте момичета,много съм доволна от тази маска- http://bultime.eu/product/4567/maska-za-kosa-s-avokado-480-ml-be … uty-formulas.html , прави косата страхотна, но ми свърши и понеже ми е подарена я търся,но нещо не я намирам по магазините, ако някой я е виждал ще съм много щастлива да сподели.
  Тази маска за коса ако не се лъжа мисля,че съм я виждала в кауфланд и още един вид имаше.

# 612
  • Пловдив
PELLI тоест си съдържат алуминий 😁

Ив Роше имат ролон без алуминий - варианта със зелен чай - зелено полупрозрачно шише. Много е ефикасен, наскоро си взех втора опаковка. И парабени няма в състава му.

# 613
  • София

Ив Роше имат ролон без алуминий - варианта със зелен чай - зелено полупрозрачно шише. Много е ефикасен, наскоро си взех втора опаковка. И парабени няма в състава му.

newsm10 Ееее, колко пъти писах за този рол он и го казах,че е без алуминий!  Много е добър! Peace

# 614
i

newsm10 Ееее, колко пъти писах за този рол он и го казах,че е без алуминий!  Много е добър! Peace

Май някои потребителки са останали с впечатление, че всичките им рол-они са без алуминий и оттам идва объркването. Само един вид е, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт