Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 3/

• 87 965
  • 556
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

Не намерих друга подходяща тема, затова пиша тук! Моля админите да ме насочат, ако има друга подходяща тема!
Планираме да посрещнем семейно (двама възрастни и две деца на 14г. и 10г.) Нова година в Гърция, като се колебаем между Солун и Кавала, но клоним повече към Солун. И в двата града не сме били, така че ще ни бъде интересно!
Искаме да пътуваме организирано с туроператор поради ред причини.
Въпросът ми е: какъв е вашият опит с такъв тип пътуване, кои агенции са добри и къде да търсим програма с достатъчно забавления?

Питанията ми са свързани с множество мнения из нета, че посрещането на НГ в Гърция е кофти изживяване откъм обслужване, храна, забавления, и т.н.!

Благодаря предварително на всички, отзовали се!

Кой знае какви програми за нова година в Кавала и Солун не съм срещала.

Все пак насочете се към Солун. В Кавала много малко хотели, които евентуално да имат програма ... не знам ... не мисля, че е подходящ избор. Проверих един, за който се сещам и май дори не е целогодишен.
 Ако държите да е в чужбина и държите на наличието на програма се насочете към Сърбия или Истанбул.
Ако държите на море, бих препоръчала Златни пясъци или Албена.

# 556
Бяхме на Нова година в Солун преди две години. Целият град беше пълен с българи, по крайбрежната само българска реч, в заведенията също. Програмата в хотела за самата Новогодишна вечер, въпреки че беше 5*, не струваше - официална вечеря на блок маса с DJ пускащ гръцка музика до 12ч, и след 12,до към 2 ч - бяла роза и Азис - след това едва ли е продължиш купона по друг начин. Приятели бяха в друг хотел в самият център на града - ситуацията е била много сходна. Гърците празнуват на центъра, на площада и след това се прибират по домовете.
Ако такъв тип празненство ви харесва, Солун става. За Кавала не мога да кажа нищо.

Общи условия

Активация на акаунт