КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 536
  • 690
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И на мен не ми допадна много вчера, усещам,че и другата седмица ще е така.

# 256
  • гр. Шумен
но М.Хранова може да изпълни Азучена или да пее като Монсерат Кабайе...

Арията на Азучена?

Ти сериозно ли? Освен това "се падат" изпълнители за имитиране, а не произведения.

Още по-малко някоя ария на Монсерат Кабайе.

ЗА Азучена да кажем съм съгласна, въпреки че миналата година Люси беше Павароти, но защо пък точно Маргарита да не може да изпее Casta Diva да кажем и да имитира Кабайе? Тя е много добър вокал и би се справила. Кой друг?
За мен по-голямо предизвикателство е този тип техника - https://www.youtube.com/watch?v=_PO7rcUug08

# 257
  • Испания

но защо пък точно Маргарита да не може да изпее Casta Diva да кажем и да имитира Кабайе? Тя е много добър вокал и би се справила. Кой друг?
За мен по-голямо предизвикателство е този тип техника - https://www.youtube.com/watch?v=_PO7rcUug08

Защото не мисля, че има капацитет да го направи.

А Омара Портуондо е легенда.

# 258
На МХ тези колзета си бяха и подигравка , а и я подпряха с припев и с Развигор. Може би затова получи толкова нисък вот. Искам наистина да я чуя да използва гласа си , старае се жената . Но много комично и се получава дотък. Снощи гримът и беше наистина добър. Но тази песничка ...

# 259
Според мен Маргарита е само за пълнеж... Колкото и гадно да звучи.. Същото е с Иван и Боби, за съжаление. Във всяко првдаване има такива участници, просто да запълват бройката. Е някои се оказват изненада и изпъкват, но според мен още самите продуценти, от самото начало, негласно, са им отредили тези роли. То е очевидно, че Коцето е на почит, щото е голям образ. Всеки следи Гери, най-вече ще се изложи ли. Софка и тя е скандална, само ръси глупости. Златка се превърна от тъпата плеймейтка в откритието на сезона. На фона на тези четиримата даже и Славин остаеа на заден фон. Винаги колоритните личности са били на преден план, независимо дали са можещи или не  Simple Smile

# 260
  • София
Радвам се, че Славин спечели, заслужено. Много ми хареса Иван, изигра отлично образа. Като гледам следващия път ще спечели Константин или Гери - Никол.

# 261
  • гр. Шумен

но защо пък точно Маргарита да не може да изпее Casta Diva да кажем и да имитира Кабайе? Тя е много добър вокал и би се справила. Кой друг?

Защото не мисля, че има капацитет да го направи.

А Омара Портуондо е легенда.
Абсолютно, но те повечето имитирани звезди са някакъв вид легенди (визирам МАйкъл, Фреди, Тина и т. н), имах предвид, че дори велик вокал да си, трудно ще докараш точно тази техника на пеене.

LoveToTravel, още в началото предчувствах, че МАрги ще бъде точно пълнеж за съжаление, защото не е някакъв шоумен, но тя сама си го избра, пък и както виждам не се е впрегнала чак толкова, че е на опашката. Представяте ли си да беше Кичка?

# 262
Марги не ми хареса, беше ѝ високо, нейният глас е по-нисък и я подпираха яко беквокалите. Развигор ръмжа на плейбек, видя се като си свали маската, изложи се. На мен на моменти Марги ми приличаше на Богдана Карадочева, само да ѝ бяха завили краищата навън и щеше да е 1:1 Laughing

Изобщоооо... цялата вечер беше пълен провал. Нямаше нито една добра имитация (само на Иван като че ли му се получи образът, но за сметка на това пеенето беше зле).
Славин преигра образа на Фреди, никак не съм доволна. Явно беше доста притеснен, затова забрави и текста. Не докара нищо от изпънатото като струна тяло на Фреди. Фреди се движи бавно и елегантно, като котарак по сцената. Славин се влачеше. Така и не ни показаха прословутото характерно ставане от пианото и грабването на микрофона, за което говореше Гъмов на репетицията. Определено Славин повече ми хареса като Майкъл.
Гери Никол пя добре, но толкова.
Задачата на Златка беше трудна и тя очаквано не се справи. Хилда се опита да ѝ тактува като изгуби темпото.
Боби - толкова рус, чак жълт Джеймс Хетфийлд, не съм виждала. Също и толкова ходещ напред-назад. Пеенето също беше зле, но там му прощавам, защото е наистина трудно.
Софи се старае, но не може да излезе от чалга орнаментиката.
Константин ме разочарова най-много, защото на него възлагах най-големи надежди. Подразни ме още отначало като каза, че не е чувал песента и изпълнителя. Не че е длъжен, но ми прозвуча леко надменно. Имитацията беше зле, не направи характерните мимики и движения на оригинала, а те не са страшно сложни. Последвалите просташки коментари (баш) от Фънки по адрес на Папи Ханс не искам изобщо да ги обсъждам. Rage То щот' па Черно фередже е висша поезия, на Шекспирово ниво направо.

За следващата седмица на всички се "паднаха" подходящи песни. Само Славин пак е прецакан. Кристина Агилера е много трудна, пък да я дадат на мъж, нямам думи. Явно наистина има някакъв "заговор" да гърбят Славин с най-сложните образи. Дано да се справи и да им натрие носовете.

# 263
  • София
На мен Марги ми хареса.Много се постара. На Славин Фреди едва ли не му е имидж, така че хич не ме впечатли.

# 264
Вчерашния концерт на фона на предишните два ми се стори дооста слабичък.

Марги - пак минава по перваза с Мими Иванова. Много сходни бленди, че й визия. Тази песен за нея е детска игра. Върна ми стари спомени с нея и ми беше приятно да я слушам.

Боби -  Прекалено много го изигра. Джеймс няма чак толкова изразително лице. Пеенето му наистина е толкова невъзможно, че е ужасссно труден за имитация.

Златка - като тембър беше много много далеч от Лу Бега. Не й се получи хич този път. Отделно, че Лу Бега не го намирам за никак интересен за имитация. Кой ти гледа него при толкоз много мацки в клипа...

Софи Маринова - Майкоооу Simple Smile)) Отчайващ Бийбър. Ама откъде я изкопаха тая песен от времето, когато още е имал жълто по гащите, не знам. Аз за сефте я чувам.

Гери Никол -  Добър малък Майкъл беше. Макар и да беше малко фалшивичка на височините, не мога да си изкривя душата, че извади глас.

Ванката - Мммдаам, може да мине за доста пияната версия на Ейми Уайнхаус след тежка настинка. Жестовете ги беше изучил, но погледът му беше твърде жив. Тя гледа тъпо като напушена крава. Обожавам творчеството й, но наистина така гледа. Пеенето й е много трудно за имитация. И професионален певец би се затруднил. Камо ли куцукащият Иван.

Коц'ту -  Ми....то пък какво точно има да му се имитира на това нещо като нищо?  Фънки ме изкефи как хич не му цепи басма на така наречения Папи Ханс. Мисля, че Коцето пропусна ГМО-то, ама то сигурно е било от сценичната треска Simple Smile)))

Славин - започна добре, но завърши зле. Накрая на този умАлен припев, просто започна да издиша. И аз съм на мнение, че Фреди не е добре да се имитира. В повечето случаи се получава пародия. Много е тънка границата, също като при Ейми Уайнхаус всъщност, от имитация, да се премине към чиста подигравка.

# 265
Тегава работа се получи снощи. Уж интересни изпълнители, приятни песни, но зле имитирани. Заслужена победа на Славин при тая посредствена вечер.

За следващият концерт залагам на Златка, че ще направи чудесна лигава Мадона.

# 266

За следващата седмица на всички се "паднаха" подходящи песни. Само Славин пак е прецакан. Кристина Агилера е много трудна, пък да я дадат на мъж, нямам думи. Явно наистина има някакъв "заговор" да гърбят Славин с най-сложните образи. Дано да се справи и да им натрие носовете.

Може и да си права, но това е защото Славин има хубав глас, но не е пополярен(Аз го знам кой е само защото гледах Х Фактор. След това не съм попадала на негово изпълнение). С тези сложни задачи ще покаже потенциала си, а нищо чудно да спечели формата.

Иван жестоко го забиха с Кристиян Костов. А Гери с нейната имитация направо ще я пропусна.

# 267
Славин и Иван ми харесаха снощи. "Майкооуу" Софи ме забавлява както винаги най-много. Коце, честно казано вече не ме забавлява, а напряга. Прекалено много лигавщина. И що за гордост е това, 40-годишен човек, баща на две деца, да е горд, че е голям идиот и видиш ли, трябвало да се прави на по-малък идиот. Голямо подпиране към него и мазнене. Айде като не е спечелил един формат, зорлем да спечели друг - само и само да се докаже, че е любимец на публиката.

Не ми харесва, че образите не ги докарват както трябва визуално. И тук не говоря само за грима, тъй като има лица, които колкото и да ги гримираш, няма как да заприличат на оригинала /тук се сещам за Башар Рахал "Мадона", Геро "Ема от Спайс Гърлс" и Иво Танев "Марая Кери" Grinning/. Говоря за едни такива дребни нещица като маникюр, цвят на очите, татуировки... В първите сезони повече ги скриваха и оправяха тези работи. Вчера гледам Гери-Никол като Майкъл Джексън - сини очи, при условие, че неговите са черни, бял дълъг маникюр и носа... нормален. Софи, като беше Селин Дион също не ѝ беше скрита татуировката на ръката, също като на Азис, когато участваше. Въобще масово им стоят татуировки и маникюри без значение от образа. А си спомням, мисля Рут Колева беше /или Жана Бергендорф/, когато беше гост изпълнител, която има супер голяма татуировка на ръката как беше заличена за имитацията ѝ.

# 268
Джуджан Халваджиян, е - по готин от Магърда, но не му е приятно да му го казват!
Инак, яко слаб концерт вчера, а Фънкару си е недорасляк!

# 269
  • София
Фънки беше много гаден снощи. Не е нужно да обижда момчето, казва, че не му харесва песента и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт