Лунна диета

• 70 572
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Хайде красавици,аз започнах!Сутринта яко вода,едно еспресо за отскок и продължавам с водицата!Лунуването ми е много лесно,защото аз мога без храна или с много.Средните положения не са мойта бира.

# 211
Привет Simple Smile и аз се подготвям, но последното хранене ще ми е към 13 ч. днес.

# 212
  • Велико Търново
Този път и аз с вас! Simple Smile Simple Smile

# 213
  • София
Хайде, успех на всички!!!  bouquet Днес до 21.30 никакво ядене, а пък толкова късно не е препоръчително, та ще си хапваме нещо лекичко чааак утре сутрин / евентуално  Joy

# 214
  • Велико Търново
Аз, обаче ще изпия 900 грама кефир и две-три дози протеин, защото днес тренирам крака и сила ми трябва Blush
Ще ям утре по обяд чак твърда храна, а и понеделник го изкарах на течности Simple Smile

# 215
Юпиии,чувствам се прекрасно,снощи щях да умра от глад.Легнах си рано и сега съм чисто нова.За днес съм си предвидила много работа,та да не мисля за ядене.За обяд едно зелено смути,ядене от утре по режима(без въглехидрати).
От събота включвам сутрин чУреши,вечер малко доматки със сиренце.

# 216
Дотук чай мента и вода с лимон Simple Smile

# 217
Момичета, този път пропускам. На антибиотици съм и трябва да си хапвам. Дано до другата седмица съм добре и да се включа.
Успех на всички

# 218
Като прочетох за чая и ми се до пи и си направих Smile
Дотук чай мента и вода с лимон Simple Smile

# 219
  • София
Тук съм. Вчера цял ден на череши и вода, привечер 1/2 домат с малко прясно сиренце.
Днес продължавам на череши и вода. Ще се опитам да не хапвам нищо довечера. Малко ме боли главата и ми се вие свят, но просто съм изгубила тренинг.
Успех!

# 220
Активен човек на череши и вода? С каква цел това?
Супер нездравословно ми звучи.По-добре хапни нещо преди да стане някой гаф. Отслабването по такъв начин просто не си заслужава. Simple Smile

# 221
В тази диетата черешите са бонус
Активният човек си има запаси, за да не ядо и повече от един ден
Здравословното има различни измерения и гледни точки

# 222
Е,сори,ама не удържах на една хрупкава и вкусна салата от зелени водорасли,200 грама,лееко подлютена.

# 223
Цял ден бях на кафе, два литра фреш портокал и най-после набивам гъби с масло и кашкавал на фурна и чай с мед. Удържах, но трябва да хапна заради кърмата.

# 224
  • София
Активен човек на череши и вода? С каква цел това?
Супер нездравословно ми звучи.По-добре хапни нещо преди да стане някой гаф. Отслабването по такъв начин просто не си заслужава. Simple Smile

Да, активен човек съм. Лунувам от 2007 година (имам 2-3 почивки от 5- 6 месеца за тези години) и рядко пропускам фаза.
Поради здравословен проблем ползвам олекотена версия- разтоварване, съобразено с фазите на 🌒.
Не целя отслабване, просто ми е добре така (вечер само е малко зор като се съберем всички около трапезата.л

Общи условия

Активация на акаунт