Избор на сушилня - Тема 10

• 100 415
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Сега се сетих, че преди да я пусна, я дръпнах напред, защото помислих, че кабела е паднал зад нея. И може тогава да е излязъл маркуч някакъв.

# 391
  • Ланкър, планините Овнерог
Топки с бодлички си бях взимала едно време от ebay. Аз лично не видях файда от тях, а уж трябваше да намалее времето за сушене. Сега с каква реклама ги продават?
Ползвам тенис топки, когато има нещо за разпухване.

# 392
Топки с бодлички си бях взимала едно време от ebay. Аз лично не видях файда от тях, а уж трябваше да намалее времето за сушене. Сега с каква реклама ги продават?
Ползвам тенис топки, когато има нещо за разпухване.
Аз ги взех от Технополис, пробвах с тях и без тях. Разликата във времето на сушене беше около 15 - 20 минути. Пише че и дрехите стават по меки. Не усетих голяма разлика в мекотата, може би при хавлиите малко.

# 393
  • Русе
Аз пък у нас имам проблем точно с АЕГ, Бош и Сименс (различни кухненски уреди, но все скъпи), а с Беко-то - пералня и сушилня - никакви. А са най-тормозените. АЕГ не са това, което бяха. Още повече, че повечето се правят в Турция. Ако ще купувам турско - по-добре Беко. Вече, ако ми се дават пари за истинско произведено в Германия - тогава вече е друг избора. Иначе съм фен на Самсунг, но не съм сигурна за сушилня как са.

# 394
Писах малко по-назад в темата,че сме със сушилня Самсунг и съм доволна.Днес пуснах 3 сушилни,и от трите дрехите са меки,сухи и не са намачкани.Нашият модел,не е закупен от Техно-тата,и не е този който предлагат те,но на външен вид е същият.Програмите също са подобни.Тъй като от скоро Самсунг,имат сушилни повечето хора са с колебания понеже няма отзиви за тях.

# 395
Здравейте момичета.Отдавна ви чета и се чудя каква сушилня да взема...но дойде момента и четвъртък е деня.Simple Smile Почти бях решила,но сега пак се зачудих.Колебая се между :
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTH-85200BY/p/683855
 и https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476
Почти бях решила за Бош..но нещо и АЕГ-то ми се вижда добро.Вие какво бихте препоръчали..аз ще я ползвам само зимните месеци.Разбрах от вас,че Бош вълна няма като програма..аз имам смесени с вълна... и се зачудих..няма ли на какво да се сушат?И на конкретния бош не видях има ли програма за смесени...моите доста а също така и на колко кг.е?-АЕГ е на 3. За шума при мен ще е в общото помещение и е хубаво да не е много досадна...За сега това се сещам...А предполагам и двата модела сушат якета и завивки?????Благодаря ви предварително за отговорите Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 10:10 от reninel

# 396
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета.Отдавна ви чета и се чудя каква сушилня да взема...но дойде момента и четвъртък е деня.Simple Smile Почти бях решила,но сега пак се зачудих.Колебая се между :
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTH-85200BY/p/683855
 и https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476
Почти бях решила за Бош..но нещо и АЕГ-то ми се вижда добро.Вие какво бихте препоръчали..аз ще я ползвам само зимните месеци.Разбрах от вас,че Бош вълна няма като програма..аз имам смесени с вълна... и се зачудих..няма ли на какво да се сушат?И на конкретния бош не видях има ли програма за смесени...моите доста а също така и на колко кг.е?-АЕГ е на 3. За шума при мен ще е в общото помещение и е хубаво да не е много досадна...За сеа това се сещам...Благодаря ви предварително за отговорите Simple Smile
Аз си взех АЕГ-то онзи ден, на първо четене съм доволна. Само още не мога да разбера как да и настройвам едните програми, но иначе се справи много добре.

# 397
Електролукс! Най-доброто!!!

# 398
Ние си взехме AEG T8DEC49S. Пуснах я два пъти за сега и това, което мога да кажа е:
- Направи ми огромно впечатление, че е доста тиха
- Трябва да й се схване цаката, на коя програма и как да се пусне прането - единия път ми излезнаха лееееко влажни, а другия път ми бяха сухи - явно зависи как го настроя.

Ще кажа пак като натрупам опит с нея Simple Smile

# 399
Благодаря на отговорилите...сега ме вкараха пак във филм.Предлагат ми миеле за 1300 лв.нова на промоция и се зачудих...Модела е TDB 230 WP Aktive някой ползвал ли е подобна?Иначе в същи магазин ми казаха АЕГ пред БОШ!?!?

# 400
  • на Мелмак
Аег е високия клас на Електролукс, Бош е ниския клас на Сименс и Неф.
Сименс се изтегли от България.
Имах възможност да сравня Бош и Сименс, Боша е по-орязан.
Но между Бош и Аег не знам, Бош не суши вълна, ако ти е важно.
Аз бих взела Бош. Но това е мое мнение.

# 401
Аз 100% вълна нямам-смес е с други материи и различен процент вълна...чак много важно не мисля,че е -може би на смесени ще се сушат...мерси за коментара...мислех за сименс,но при това положение отпадат..по скоро възглавници,олекотени завивки,якета...за чаршафи и останалите дрехи-явно всички могат Simple Smile

# 402
  • на Мелмак
Виж Сименс, ако има останали

# 403
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,момичета!
Предстои ми закупуване на сушилня и нямам идея каква да бъде.Нямам ограничения бюджета.
Какво ще ме посъветвате?

# 404
Не мога да намеря темата за комбинираните сушилни и перални , да не са я махнали?

Общи условия

Активация на акаунт