👗Нови придобивки в гардероба - 50

• 150 348
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Търси сериен номер!

# 286
Аз отдавна не съм се разписвала...понасъбраха се новички неща. Ето част от тях:

Супер! Готина комбинация.

# 287
Белият пуловер от коприна и памук е страхотен! Обожавам такова деколте - стои еднакво добре и на голям, и на малък бюст!

# 288
  • Бургас/Пз
Най-после се сдобих с обувки в цвят нюд, много съм доволна, супер удобни са  Heart Eyes Caprice

В издирване съм на топ съвесм изчистен в същия цвят. Нещо сатенено или копринено, да не е памучно и да няма дантелки. Ако сте мяркали нещо подобно, ще съм ви благодарна да споделите   Simple Smile

# 289
# 290
В издирване съм на топ съвесм изчистен в същия цвят. Нещо сатенено или копринено, да не е памучно и да няма дантелки. Ако сте мяркали нещо подобно, ще съм ви благодарна да споделите   Simple Smile
не е топ,но е евтино
https://shop.mango.com/bg/women/t-shirts-and-tops-short-sleeve/s … as.familia;18,318

# 291
  • Бургас/Пз
Чаровна, благодаря ти, да наистина не е, но пък е много хубаво.

sl, благодаря ти, сигурно наистина качеството е добро, но не мога да си позволя тази цена, не обичам такива инвестиции, които ще облека максимум два пъти.  Embarassed

# 292

Това е страхотно. Ще го потърся за проба и придобиване Heart

# 293
два спортни клина от ХМ

и тениска страдивариус

# 294
  • Canada
Скрит текст:
Най-после се сдобих с обувки в цвят нюд, много съм доволна, супер удобни са  Heart Eyes Caprice

Честити, с радост да си ги носиш! От Мохито съм взимала подобен преди време, с презрамки от метал  Peace

# 295
От къде е екипа ?

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 14:31 от bubanka

# 296
# 297
# 298
  • някъде под слънцето...

# 299
Oт мен рокля

Бански

Топ

и широк панталон с висока талия, на който не намирам снимка