Хит Дизайн-Мебели по поръчка

• 1 349
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте
Искам да коментирам една от най некоректните фирми на пазара за мебели във Варна с която имах злата участ да се ангажирам.Става въпрос за кухня по поръчка която вече е монтирана след големи мъки.Срока за изпълнение беше увиличен от 30 работни дни на 50,в този период аз непрестанно издирвах информация кога ще бъде готова и какъв е номера на управителя или собственика но не получих адекватен отговор или телефонен номер.Винаги ми казваха че ще проверят във фабриката и ще ми се обадят а номера на собственика не можели да ми предоставят така им било наредено.Къде за бога го има това винаги има номер на управител с който да обсъдиш дадения проблем.След като се наложи жена ми да мие 50 дена ма мивката в банята прословутата кухня най накрая дойде.След двудневен монтаж и малко разправии с монтажниците кухнята имаше много неиздокусурени детайли които в последствие оправяха в рамките на месец.
ПС:Ако имате мноооого време в което не ви е нужна кухнята и много нерви за хабене ви  препоръчвам Hit Design.Мисля че приключих всякакви отношения и бъдещи поръчки с дадената фирма.

# 1
Майка ми им удържа 200 лв на подобна (не същата) фирма за изработка на кухненски шкафове по поръчка, за това, че и те закъсняха с изпълнението на проекта. Просто не им плати цялата договорена сума и им каза "айде сега и вие се оправяйте". Касова бележка/фактура дадоха ли ви за услугата?

Тези фирмички обикновено са подизпълнители. Реално идват и взимат само размерите и после ги пускат на изпълнителите. За това целия процес се забавя косвено. А, размерите то и ти сам можеш да си ги вземеш и да наредиш в Практикер или Баумакс да ти изрежат плоскостите. Монтажът ако те бърка... Хващаш един майстор дърводелец и ще ти излезе по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт