NEXTDIRECT.COM - 13

• 74 224
  • 778
  •   1
Отговори
# 435
  • NE
Месец. Броят датата от клеймото, мисля.

Относно пижамите на next. 4 години купувам по един комплект от 3 броя. Всичко е супер, но долнищата са трагедия. Набримчват се доста бързо.

# 436
Според мен пижамите много бързо се захабяват и стават на дупчици. Но това ми се случва с всички памучни пижами, не само тези на Некст.

# 437
Странно, на дребния съм купувала доста пижами он Некст, едните ги носи втора година и може да се каже че не са мръднали. Аз ди подбирам да са от по-плътно трико, дори ако тома значи да не са най-готините цветове...

# 438
Здравейте1
Направих поръчка от Некст на 17.11, получих артикулите в две пратки - едната от 19.11, а другата от 25.11. Част от артикулите върнах с БГ пощи на 29.11. До момента нищо. Днес писах рекламация в сайта на БГ пощи, но пише, че срока за отговор бил 3 месеца... Има ли шанс да получа някакво развитие по казуса или да смятам парите си за загубени? Ако Некст бяха получили пакета ми, щяха да ми пратят имейл, нали така?

# 439
  • София
На мен ми пратиха мейл, че са получили пратката и ми връщат парите.

# 440
На мен ми пратиха мейл, че са получили пратката и ми връщат парите.
А ти как върна нещата и колко време отне?

# 441
  • София
БГ пощи с проследяващ (неработещ) номер. Отне около 2 седмици, но беше доста преди празниците, около средата на ноември най-късно.

# 442
Ето тук се подават онлайн рекламации - http://www.bgpost.bg/bg/13
RQMS системата. По-добре си я подай онлайн, така ще можеш да я следиш.

Регистрирай се, сканирай или снимай касовия бон, попълни всичката информация, която имаш - адреси, стойност на пратката, грамаж (пише го на касовият бон). Пратката ти е въздушна, препоръчана (с проследяване). Като причина избираш недоставена пратка.
Възстановяват до 70-80лв при загубена пратка.

Също прати касовата бележка и на Некст, кажи им че си върнала дрехите преди повече от месец, но все още нищо не си получила. Настоявай да ти върнат парите дори да не са получили пратката.

# 443
Искам да споделя и аз мнение за якета на Некст. Отрицателно.
Миналата зима купих за мен и дъщеря ми, първо се оказаха доста тънички и след няколко пранета ватата вътре се слегна още повече-и на двете.
На дъщеря ми се оказа мнооого тънък шушляк. Детето съвсем леко го закачи на едим стол и стана дупка,направо се сцепи плата. Моето пък се замаза сякаш е носено 5 години.
Не съм доволна, не бяха евтини (за моя стандарт) по около 100 лв. струваха.

# 444
Elunaria, благодаря, че писа да се свържа и с Некст, защото не мислех да го правя. Днес се включих в чата и сега ще ми възстановят сумата за единия артикул, тъй като другия ( трите различни чорапа, за които писах по-назад) са от друг продавач. Това е развитието по моя случай и едва ли ще направя нова поръчка от Некст.
Сега си гледам информацията в профила и нямам запазени карти. Пише :"Понастоящем нямате запазени карти. Можете да добавите нови карти при следващата си поръчка", но те ще видят как съм платила и ще могат да ми възстановят сумата по картата, нали?

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 11:37 от Seti Beti

# 445
  • София
Би трябвало да имат сметката ти за такива случаи.
Понеже имам аналогични случаи в Амазон, за там съм сигурна, че връщат парите по картата, с която е било платено, ако ще да си добавил 100 нови карти и тази да си я изтрил.

# 446
Ти си платила с карта първоначално, така, че просто ще върнат сумата по тази карта. Политиката на другият продавач явно е, че не връща пари, ако не си е получил стоката обратно. Докато Некст искат само да можеш да докажеш, че си върнала - касов бон, снимка на пакета, обработен от пощата.

Не се отказвай от Некст, аз лично пазарувам от тях вече няколко години и никога не е имало проблеми. Ако е имало, те поемат връщане с куриер, т.е. никога не съм останала набутана.
Пазарувам главно рокли, пуловери, бельо.

# 447
  • Berlin
Похвалвам тези:
https://www.next.de/en/style/st294850 - синьо, р-р 8г
https://www.next.de/en/style/st294874 - оранжево, р-р 8г.
Плътни, мекички, ярки цветове. Долнището е малко късо обаче, трябвало е един номер по-голям, иначе пасва точно, супер скини е.

# 448
  • Варна
Момичета има въпрос по-рано имаше дами,който поръчваха от офиц.сайт с общи поръчки.Намират ли се все още такива сред нас?
Искам нещо от секция разпродажби,което в Директ вече нещо не е налично.Ще се радвам,ако сподилте.

# 449
  • софия
Момичета има въпрос по-рано имаше дами,който поръчваха от офиц.сайт с общи поръчки.Намират ли се все още такива сред нас?
Искам нещо от секция разпродажби,което в Директ вече нещо не е налично.Ще се радвам,ако сподилте.
[/quote

Няма.
Защото ги подгониха от НАП.Още страда гардеробът на детето по този причина.
В този директ и намаления и черен петък са непонятни.

Общи условия

Активация на акаунт