Февруарски бебета 2018

• 57 241
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Ами забелвах още докато беше тънка ципата и беше лесно,натисках по 20 пъти и докато се покаже уретрата и горната част от главичката.Сега по дебела ли е ципата,предполагам пак такъв е метода.Надявам се за пръцкането,че не стига че пърди като кон понякога,ами сега и това с устата.Онзи ден в банката не спря Sad

# 661
За забелването още не сме започнали и незнам да не е късно като ви чета. Педиатърката каза след 2я месец. И се чудя как ще става защото го къпем на ръка , много ни е голямо коритото и май ще трябва някаква мрежа или гъба да вземем та да го слагаме по гръб и да забелваме.. Кое и най удобно , вие какво ползвате?

# 662
  • Велико Търново
Ние ползваме едно като мрежа пълна със стиропор на топчета. Пишката ми забрани педиатърката да я пипам за да не разкъсам някоя тъкан... вече и аз незнам кое е правилно и кое не.
Мислите ли вече за захранването? Кога, с какво да започнете? Simple Smile Мнооого бързо лети времето..

# 663
Аз мисля за захранване към 4я месец. Понеже се кърмим и имахме трудности искам да виждам колко изяжда, за да се успокоя най-накрая!
Иначе мисля да започна с тиква, понеже имахме пропуски в акането.

# 664
Аз мисля след 5 навършени месеца да захраня, но малко се притеснявам как ще потръгне, как да комбинирам мляко и пюренца. Уфф дано да се справя.

# 665
  • София
За забелването още не сме започнали и незнам да не е късно като ви чета. Педиатърката каза след 2я месец. И се чудя как ще става защото го къпем на ръка , много ни е голямо коритото и май ще трябва някаква мрежа или гъба да вземем та да го слагаме по гръб и да забелваме.. Кое и най удобно , вие какво ползвате?
Аз го правя на повивалника

# 666
И аз на повивалника, след баня.

# 667
И ние на повивалника след баня. Мъжът ми дръпва няколко пъти и това е. Мисля, че малкият даже не разбира. Никога не е показал сигнал за дискомфорт. За захранването аз мисля да пробвам след шестия месец захранване , водено от бебето. Той е изцяло на кърмене на поискване, а този метод ми се струва най-подходящ за нас.

# 668
  • у нас
Омнибиотик купувам внос от Германия 60бр за 105лв. Ако някой му се струва изгодно ще му кажа от къде на лични.
Ако продължаваме да се кърмим успешно ще захраня сред 6 навършени месеца.
Пишката не я пипам и не я намесвам като слагам памперса.

# 669
Аз също мисля да захраня след навършени шест месеца ако кърменето ни върви добре дотогава. С баткото направихме захранване, водено от бебето и ни се получиха много добре нещата. Надявам се и с малкия да се получи. Мъжкото достойнство за момента не го забелваме и не го намествам.

# 670
Забелването не трябва ли под вода да се прави , така съм чувала. Че така на повивалника "На сухо " Confused
Захранване в 5я месец ще почвам с картоф,морков.
Моя бебо от няколко дни ака барабонки , спрях му Лефакса че мислех че е от него,Но имаше 2 по меки изпражнения и пак барабонки. Правя масаж, караме колело но нищо. Чай от сини сливи давах пак без ефект и вече незнам какво да правим.

# 671
  • София
Че то под вода нищо няма да направя.И то от вътре не е сухо

# 672
Моят във ваната под вода го забелвах.С една ръка му държа главата над водата,с другата търкам и масажирам.Понякога баща му го държи.През деня след наакан памперс си го мия задължително.Минахме на 4-а памперс,много му стяга на крачетата вече.Днеска става на пълни 3 месеца,6,200 кг.и 64 см. е вече.Захранването ще почна на 1 август при пълни навършени 6 месеца дори и да ми спре кърмата.Почвам с картоф,после морков и тиква,изчетох доста и поне за началото се ориентирах.Ако мислите че не е рано може да си споделяме схеми и съвети от минали по този път вече.Като най полезен до сега мога да кажа този да се отложат плодовете поне месец след началото защото ще предпочита сладкото в тях и може да не иска да опита всички зеленчуци.Накратко съм решила-зеленчуци,плодове,варива(овес,просо,елда,безглутеновите) и чак след годинката месо и мляко.Не знам до колко ще успея,нахвърлила съм си някой неща,ще се съобразявам на първо място с неговите реакции.

# 673
Съветът със плодовите пюрета за по-късно и аз мисля да го спазя, въппеки че моята прахосмукачка никога нищо не отказва, дори да прелива Blush
Месото мисля да въведа преди годинката, но трябва да проуча разни примерни схеми.

# 674
  • София
Месото за след годинката ми се вижда късно. По спомен го въведох към 8 м., първо заешко, пуешко, пилешко, телешко. Нещо такова беше.

Общи условия

Активация на акаунт