Февруарски бебета 2018

• 57 243
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
По традиция било неомъжено момиче с живи родители.

# 556
Аз си омесих моята Simple Smile

# 557
Моят хубосник суче по 10 минути макс,но за сметка на това има към 10 хранения на ден,не мога да го накарам повече,яде по малко и бързо огладнява пак.Цедих се за експеримента,дръпнах 120,той е края на втория и към 140-180 уж трябвало да яде на 6 хранения,но той изпи 70 и заспа като талпа.Иначе през деня като почне да се заглежда и глезуни го махам и след час и половина,максимум 2 пак за десетина минути.Нощем почна с 5 часова пауза от 8 до 1,но после пак на 2 часа себуди и то не толкова от глад,колкото да го носим и да си играе.Уморява се и след половин час пак заспи.Това е последната седмица,дано е скок,че докато легна и пак ставам и направо тая пауза ми излиза през носа.Отделно като се съ уди от нея,е с як рев и ако малко се забавя да му дам колийфа или да мина през тоалетната и буквално посинява.А днес и вчера такъв номер ми направи,още не мога да разбера дали ще  е еднократно.Вчера бях в другата стая,а той спеше.Чух го че се разсънва,но си доподредих дрехите,а той само като ме видя нададе още по силен плач и като го вдигнах ме оповръща цялата и то доста.И ми се смее.А днес се събуди докато бях в тоалетната и пак така за секунди като види че е сам и започва да се дере и като го вдигна и гушна да го успокоя ме оповръща брутално и после се смее.Случвало ли ви се е?Чудя се дали не е бил преял,но през деня винаги се оригва след ядене,нощем много рядко.По скоро от напъването,но не знам дали е възможно да повръща насила и от зор?Ще питам педиатърката,а ако потрети ще го водя на гастролог.

# 558
Период е според мен, ще отмине. След всяко хранене ли повръща или само нощем? Ако е само нощем, най-вероятно е от неоригване. На нас педитърката ни беше изписала някакво сиропче обаче мен какво ме хвана страх като четох упътването не помня вече и реших да не го давам. Отмина и без сиропче.

# 559
Два пъти през деня,след ядене,оригване и сън около 30 минути се случва и то като се събуди и осъзнае че е сам.

# 560
Като реват силно гълтат въздух, после като го изправиш оригва и явно въздуха излиза с бонус повръщане...

# 561
leshtitchka, и при нас се случва това заиграване със зърното на  гърдата.След 5-10 Мин младежът започва да плюе, да дърпа, да ме гледа и да се смее....Свалям го и след няма и половин час рев че е гладен..Също имаме проблема з повръщането след ставане от сън - и при двамата, въпреки че съм ги оригинала след хранене и са яли преди повече от час да речем.Без значение кърма или ам,повръщат горе долу две супени лъжици макс.

# 562
И нашият бебо повръща.Ходихме на гастро,всичко е наред,просто си е от стомашната клапа,която не е още затворена.Отделно той като плаче от глад така се дере понякога ,че чак се задавя.
Лещичка,обясниха ми,че повръщането се получава от недобро оригване.Показаха ми да го оригвам в поза Буда.Оттогава само един-два пъти на ден се случва, но в много малко количество,а преди беше обилно.Понякога отнема малко повече време докато се оригне,но действа.Ето я http://bg.promosurga.com/11_kak_derzhat_novorozhdennogo.jpg

# 563
А моя се оригва най-добре в слинг шал... ни на рамо, ни на коляно, ни буда. Часове го нося и не ще да се оригне понякога, докато не го смуша в слинга.

# 564
Че аз така си го разнасям из вкъщи и навънка,моят отказва да го носиш с лице към теб вече,скучни сме му.Не съм го оригвала така,ще пробвам.За сега най му действа като е на рамото ми,но понякога не иска и се отказвам,нали тези на кърма не било задължително да се оригват всеки път ми беше казала още преди педиатърката.

# 565
  • Велико Търново
Откакто Etoile каза за Буда позата го оригвам така и действа мн бързо. Проблема сега е че не иска да яде особенно. До преди седмица 120 си ги изяждаше с малко натискане на биберона след 90мл. Сега реве че е гладен, изяжда първите 50мл зза норматив и след това започвам да го натискам да яде.
На вашите бебета на АМ по колко им правите и колко хранения имат на ден?

# 566
Цитат на: skk007
[/quote
Аз още давам по 120мл и се опитвам да намаля хранинията до 7 пъти. Но не всяка вечер спи по 6 часа непробудно. По-често спи 5 часа, затова съм решила последното вечерно да бъде 135 мл за по дълъг сън😊

# 567
Моето изпива по 120мл. на всеки 3 часа.Тази нощт направи 4.5 часа пауза за моя радост,дано да не е изключение.Иначе и той по някой път изпива малко повече от половината и останалата част я довършва с много подкани .

# 568
  • Down Under
Ние сме на 100мл през 3 часа през деня и вечерта. Рядко виждам дъното на бутилката. По същия начин изяжда първите 50мл и от там нататък все предлагам от време на време докато не изпие и останалите, но не винаги ги иска. Голям рев от глад за нищо се получава 😆

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 04:43 от gordi

# 569
  • София, България
Моят син наближава вече трите месеца, изцяло на АМ е. Яде по шест пъти на ден (през 3.5, започвайки от шест сутринта и последнато е някъде към полунощ), изпива между 110 и 130мл., според зависи.

Общи условия

Активация на акаунт