Раждане Стара Загора

• 67 116
  • 615
  •   1
Отговори
# 195
Въпрос за д-Иванов:
1.Работи ли с НЗОК?
2. 3д/4Д ли е ехографа?
3. Може ли да кажа секцио и да се съгласи без да врънка/отказва?
4. Къде се намира кабинета му(уж болница Тракия, а срещам написано "медицински център Гален"?

Д-р Иван Иванов
1. Работи със здравна каса,но в Тракия раждането се плаща така или иначе.
2. Има 4Д ехограф
3. Той предпочита секцио сигурно няма да те върне ако така искаш.
4. В център Гален е кабинета на д-р Иванов

# 196
Въпрос за д-Иванов:
1.Работи ли с НЗОК?
2. 3д/4Д ли е ехографа?
4. Къде се намира кабинета му(уж болница Тракия, а срещам написано "медицински център Гален"?

Д-р Иван Иванов
2. Има 4Д ехограф
Т. Е. прегледите са в МЦ Гален и няма да се заплащат ако занеса направление . Раждането е в Тракия, там се заплаща секциото(900-1000лв)?

# 197

Скрит текст:

Въпрос за д-Иванов:
1.Работи ли с НЗОК?
2. 3д/4Д ли е ехографа?

Д-р Иван Иванов
2. Има 4Д ехограф

Т. Е. прегледите са в МЦ Гален и няма да се заплащат ако занеса направление . Раждането е в Тракия, там се заплаща секциото(900-1000лв)?

Точно така

# 198
Здравейте! Имам няколко въпроса:

Питам за Ниамед и Тракия.
1. В коя от двете болници има възможност родилката да е сама в стая и колко се заплаща допълнително?
2. В една от двете болници има ли възможност по време на престоя бебето да не бъде при майката след реанимация? Тоест да се води при майката само за кърмене през деня, а вечер да бъде поето от медицинския екип?

# 199
За НиаМед мога да споделя - преди 2 години раждах със секцио, първите две вечери детето не беше при мен, на третата го оставиха.
Мисля, че имаше опция за ВИП стая, но нямам идея каква е цената.

# 200
В Тракия мисля има опция да се заплаща вип стая ,но идея нямам колко струва. Иначе бебето е постоянно при майката, нямат практика да взимат бебетата при тях. В Ния мед от приятелки раждали там знам,че ако пожелае родилката може да го вземат в детска стая

# 201
Здравейте! Имам няколко въпроса:

Питам за Ниамед и Тракия.
1. В коя от двете болници има възможност родилката да е сама в стая и колко се заплаща допълнително?
2. В една от двете болници има ли възможност по време на престоя бебето да не бъде при майката след реанимация? Тоест да се води при майката само за кърмене през деня, а вечер да бъде поето от медицинския екип?
Аз бях в самостоятелна стая в Ниамед.Цената е 100лв на вечер.Първите 2 вечери детето е при тях.Останалите 3 при майката.При нужда може да се оставя при тях (да слезеш до кафето например),но иначе си е при майката.Срещу заплащане могат да го гледат постоянно.Може да си платиш за лична сестра и т.н.Има ценоразпис.На регистратура ще ти дадат информация.При приемането в болницата дават бланка ,за да отбележиш от кои услуги искаш да се възползваш.

# 202
И за Тракия вип стаята беше нещо такова. 100-150 лв. на вечер.

# 203
Здравейте!
Насочила съм се към момента за естествено раждане в държавното АГ. Бихте ли ми препоръчали добър АГ специалист от държавната болница за следене и ест.раждане? Какви  са цените при частни болници за раждане  и в държавното АГ?
До сега бях при д-р Салджийска и не съм доволна като цяло, ФМ правих при д-р Тодоров- очарована съм,но не израждал. 
Благодаря!

# 204
Здравейте!
Насочила съм се към момента за естествено раждане в държавното АГ. Бихте ли ми препоръчали добър АГ специалист от държавната болница за следене и ест.раждане? Какви  са цените при частни болници за раждане  и в държавното АГ?
До сега бях при д-р Салджийска и не съм доволна като цяло, ФМ правих при д-р Тодоров- очарована съм,но не израждал. 
Благодаря!

В държавната за естествено раждане цената е 350лв. и се води избор на екип. Т.е. като идеш да раждаш казваш кой искаш да те изражда (съответно твоя АГ) и си плащаш там съответно.
В частните естествено раждане май беше 500-600лв.
Аз ходя при д-р Антоанета Дянкова, до колкото знам държи за естествено раждане освен ако няма истинскио основание за секцио. За момента съм доволна. Върши си работата и не чакаш много за преглед.

# 205
В Ниамед е 1000 секцио и 500 за нормално.

# 206
Родих на 31.01.20 г. и не е имало такса за раждане в АГ-то.
Родих си при следящата ми докторка ( Терзиева ) и дадох на нея колкото аз пожелах.
Когато говорихме каза, че преди е имало избор на екип, но след това са го махнали.
Ако отново са го върнали е друго, иначе нищо не се дължи.

# 207
Някой раждал ли е скоро в Тракия

# 208
За 3 нощувки в АГ отделението, платих 300лв, без да съм била във вип стая 😀

# 209
За 3 нощувки в АГ отделението, платих 300лв, без да съм била във вип стая 😀
Заради избор на екип ли или просто така за престоя?

Общи условия

Активация на акаунт