Изтощени нокти - как да ги заздравим

• 10 929
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
И аз имам този проблем по прицип, а и след продължително слагане и сваляне на гел лак положението стана още по-зле. Моята маникюристка ми препоръча мазане с витамин А и временно да спра с гел лакът. Вече около седмица мажа с вит. А и като че ли има подобрение...

# 16
И аз имам голям проблем с ноктите.Стигнат до определена големина и започват да се цепят.

# 17

Да, потвърждавам. Поръчвах ги от Англия за мои познати- бяха в комплект 5 неща (заздравител, лакочистител, лак, някакво "чудо" и още нещо не помня). Дори всичко това излизаше около 15лв. с доставката и защо не си поръчах и аз, не знам...

В България няма ли го, само от Англия ли може да се поръча?

# 18
Има го, разбира се. Аз съм го взимала от Ремедиум.

# 19
  • на последния етаж
И в дрогерии BeFit го има. Страхотен заздравител - единственият, който ми помогна.

# 20
  • Русе
Видях, че вече е споменат, но искам да изкажа мнението си за Евелин 8 в 1. Първо, за да има ефект трябва да се използва според указанието. Примерно днес слагате, утре слагате пак върху предния слой, на третия ден също. На четвъртия изтривате  и почивате отначало. Аз с него успях да постигна страхотен здрав и дълъг маникюр. Струва около 5лева от Лили дрогерия го купувам. Но няма как да слагам лак. От година го използвам без прекъсване.

# 21
Аз установих, че при  мен върши добра работа като основа за лак, след като го използвах стриктно по схемата за около 3 седмици.

# 22
# 23
Това с морската сол ми бе препоръчано от маникюрист, но още не съм го пробвала.

# 24
  • Бургас
В безцветен лак слагате половин чаена лъжичка зехтин, сок от лимон/портокал и 1 стрита скилидка чесън. Мажете всеки ден. Ноктите растът по-бързо и се заздравяват значително.

# 25
  • София
Имам много здрави нокти, растат бързо, даже бих казала, че са плътни, дебели, а не тънки.
 Периодично си правя по няколко дни в седмицата маслени бани със затоплен зехтин. Държа ноктите най-малко 20 нин., след това не измивам. Правя го преди лягане. Много добре се отразява на ноктите. И обичайната седмична грижа преди нанасяне на лак слагам хубава база, която да подхранва.
Ползвала съм стимуланта за нокти на Икаров. Много добра комбинация от масла.  Peace
На Биотрейд има един балсам за нокти и кожата около ноктите. Страхотен е! Има и тестери, които се продават в аптеките за 1 лв.

# 26
  • USA
Имам вмомента над 10 заздравителя вкъщи и единственото нещо,което ми помага е Vitry nail repair care,френския еквивалент на Микросел и който продават в Америка.Съдържа формалдехид обаче,доколкото знам е токсичeн.

# 27
  • София
Аз съм с ужасни нокти - меки и белещи се. След сваляне на гел лак + слой изграждащ гел, отдолу за здравина, след това ми се плаче. Ще следя темата, че сега пак е "такъв" период.

# 28
  • При децата ми
Скрит текст:

Да, потвърждавам. Поръчвах ги от Англия за мои познати- бяха в комплект 5 неща (заздравител, лакочистител, лак, някакво "чудо" и още нещо не помня). Дори всичко това излизаше около 15лв. с доставката и защо не си поръчах и аз, не знам...

Би ли казала от кой сайт си го поръчала?

# 29

За моите нокти това просто се оказа най- доброто. Имах ужасни, тънки, цепещи и белещи се нокти. Близо 10 години вече ползвам единствено този заздравител и съм повече от предоволна. На известни периоди от време правя "голи" периоди на ноктите си и тогава усилено ползвам заздравителя по указаната схема, в останалото време- винаги като база. Правя уточнението, че ползвам обикновен лак.
Терапията Nail Envy на OPI също е много добра.  Peace
И при Микросела, и при Опито важно е да се следва схемата.

Общи условия

Активация на акаунт