Откраднат живот - ТЕМА 36 Критична точка... Св. Кирил е странно място

• 42 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Мона е пациент на Марио. Той я изписа. Въпросът е защо тя е останала в болницата.

# 721
Да, но беше, той я изписа и след това стана на Зорница пациент.

# 722
Мона е пациент на Марио. Той я изписа. Въпросът е защо тя е останала в болницата.
Именно, вероятно въпросът ще е защо от негов пациент се е оказала в ръцете на Зорница. Интересно ми е дали той ще каже, че я е изписал и не знае какво е станало нататък или все пак ще застане зад гърба на Зорница.

Мириел, Вездесъщият бре, не Възвишение Grinning Сигурна ли си,че е за мъжка роля, а не за самия филм? Thinking

# 723
Ох, спря ми тока! Как ще работя днес, незнам
Много е готин, защо така го пропиляват като второстепенен герой, незнам
защото е кьостебек 😂

# 724
Мириел, Вездесъщият бре, не Възвишение Grinning Сигурна ли си,че е за мъжка роля, а не за самия филм? Thinking

Поправих се генерално. С тези български награди... За филма. За роля е било от други.

# 725
Малко офтопик, ама ме втресе от снимката на Велислав - с тия дънки по награди или премиери ме побъркват.
толкова ли не могат по един панталон да сложат? Не говоря да е изтупан като пингвин, но това е неуважение за мен

# 726
Майче, да ти кажа, аз не виждам отегчение в изражението на Зорница при Захариев, а едвам сдържан бяс. Изглежда точно както, когато Банков ѝ крещеше за бременността.

Майче, според мен сега е моментът Тони в отчаянието си, че не може да помогне на Мона, да се обади на сестра ѝ, тя все пак да се погрижи за нея и да я качат на самолета за Германия. Както знаем, този самолет решава проблеми всякакви Grinning

Мириел, щото и аз така четох - че са взели две награди - на критиката и още една, но за филм. За актьор така и не разбрах, всъщност така и не намерих пълен списък на наградените... А за роля взе на филмовия фестивал Златна роза, там бяха направили фурор - бяха взели за мъжка, за женска роля, наградата на публиката и наградата на критиката.

Дона, ти пък, сложил е риза, стига толкова. Много си е хубав, даже Heart

# 727
Именно, вероятно въпросът ще е защо от негов пациент се е оказала в ръцете на Зорница. Интересно ми е дали той ще каже, че я е изписал и не знае какво е станало нататък или все пак ще застане зад гърба на Зорница.

Чудя се дали на Зорница този път няма да й писне да му прикрива грешките и да го издаде или пък ще прехвърли вината върху себе си? Но не е логично уролог да прави химиотерапия с метадон на жена с тумор в мозъка. Може тогава да каже само, че я е приела с бъбречна колика и Марио да поеме вината на Тони, че един вид го е направил заради него.

# 728
Няма да го издаде, разбира се. Зорница не е глупава, не може да прехвърли вината върху Тони, защото отговорността за това решение си е лично нейна и тя много добре го знае. Ще си изтърпи конското и евентуалното наказание. Може после да понамеле Тони насаме. Предвид факта обаче, че се очаква той да си разкрива чувствата пред нея скоро, явно няма да му се сърди дълго Grinning
Иначе предполагам, че ще каже на Захариев, че не е могла да допусне да си тръгне, при положение, че може да се опита да я спаси, ала бала портокала Grinning

# 729

Повечето наградени са в небрежно облекло.

# 730

Повечето наградени са в небрежно облекло.

Точно в този вид ми харесва много !

# 731
Няма да го издаде, разбира се. Зорница не е глупава, не може да прехвърли вината върху Тони, защото отговорността за това решение си е лично нейна и тя много добре го знае. Ще си изтърпи конското и евентуалното наказание. Може после да понамеле Тони насаме. Предвид факта обаче, че се очаква той да си разкрива чувствата пред нея скоро, явно няма да му се сърди дълго Grinning
Иначе предполагам, че ще каже на Захариев, че не е могла да допусне да си тръгне, при положение, че може да се опита да я спаси, ала бала портокала Grinning
Каквото и да предполагаме едно е ясно - накрая ще им се размине на всички. Достатъчно заети ще са с Калин.

# 732

Това за пред Захариев, а после като излезе с Марио от кабинета на директора...
Дано малко да ѝ набие здрав разум в красивата главица Simple Smile

# 733
Вера, и на мен! Освен това е подстриган и почти обръснат и изглежда някак спретнат Grinning
Иначе аз съм ок да ѝ набива акъл, само да не стане така, че да излязат от кабинета и да си тръгнат в две различни посоки без да обелят и дума. Между другото, вариантът Марио да ѝ се разсърди за Мона не е лош. Всяко нещо, което може да я накара да си мисли, че той страни от нея поради някаква конкретна причина, а не просто защото не я иска, ще я кара да не се отказва от него и да пада в прегръдките на малкия хаймана Grinning

# 734
Мириел, значи повечето наградени не са ОК.

Вера, и на мен този стил много ми харесва, но не и за награди. Някакъв дрескод трябва да има все пак

Както и да е, спирам по темата, просто ме издразниха снимките и не можах да не споделя.

Общи условия

Активация на акаунт