1 АЕГ - тема 2

• 92 032
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
На 9 клас Генин също преподава, поне на две от паралелките, ако не се лъжа.  Peace
Утре чак ще правят класното при него в нашия 9-ти клас.
... не обяснява задачите, дава малко тестове, проверява ги по три седмици.
Ще добавя - бърка задачите - и по тестове, и на дъската в час... нееднократно

# 76
  • София
ГениЙ математик  ooooh!

О,неее! Дано, дано, дано се разминем с него в 9 клас!

# 77
Вижте, определени учители не преподават в определени класове (освен по АЕ в 8-ми клас).  На нас учителката ни по БЕЛ остана една и съща 5 години,  брат ми никога и не я засече. 
Така че много по-вероятно е новите 8-ми класове да ги вземе току-що предалият 12-ти клас преподават по математика, отколкото въпросния Генин (за който дълбоко се съмнявам да остане в училището така или иначе- няма как да изгониш учител април месец, най-малкото защото няма къде да наемеш кой да го замества. Пожелавам ви догодина никъде да го няма по програмата Wink ).

Както и да е, излязоха резултатите от матурите след 12-ти клас - 3-ти сме по оценка на избирателна матура, 10-ти по БЕЛ, доколкото ми е известно никога не сме излизали от десятката, откакто има матури. 
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/06/12/3198713_koi_sa_uchili … ef=home_main_news

# 78
Интересно, ако Alyssa е права, то учители по математика на А и Б паралелки са г-жа Атина Димитрова, а на останалите - г
-жа Мария Тихова- Игнатова.

# 79
  • София
Вчера са правили "Директорски тест на тема "Генин"  Mr. Green Трябвало е всеки да напише мнението си за това чудо - май анонимно!
Не знам в крайна сметка какъв ще е резултатът, но този "преподавател" ГениЙ успя да сложи черен печат на знанията им, а и на реномето на гимназията. Дано да наваксат в 9-и с читав учител!

# 80
Вчера са правили "Директорски тест на тема "Генин"  Mr. Green Трябвало е всеки да напише мнението си за това чудо - май анонимно!
Не знам в крайна сметка какъв ще е резултатът, но този "преподавател" ГениЙ успя да сложи черен печат на знанията им, а и на реномето на гимназията. Дано да наваксат в 9-и с читав учител!

В нашия клас има доста добри резултати на класното.Интересно ! Уж никой нищо не разбирал. Не мисля,че причината е само учителя. Децата не учат и това е.

# 81

Наистина ли за вас един лош преподавател (на когото това му е първа година в училището, т.е. не е системно толериран от ръководството, а напротив - сега търсят мнението на учениците за него) е сложил черен печат на училището?
Разбирам, че сте афектирани, но наистина смятам, че малко се преекспонират нещата.   
С искрени пожелания догодина да имате друг преподавател, от когото да сте доволни Simple Smile

# 82
А как стои въпроса с наркотиците, на 1 аег и викали първа зарибена. Вярно ли е

# 83
А как стои въпроса с наркотиците, на 1 аег и викали първа зарибена. Вярно ли е

Кои са тия, които са го "викали"? Доста неадекватен въпрос сте задали.

Цитирам едно мнение от седмокласната тема.Много ме развесели -"Бузема е най-доброто училище - там няма нито наркомани, нито хомосексуални, всички деца там са русокоси и синеоки ангели, които четат Библията в междучасието."

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 09:42 от АЕГ 2017

# 84
Колеги мои, а и в 7 класната тема пишеше точно това Simple Smile ако може някой родител с впечатления да се включи

# 85
  • 1st floor
Точен процент спрямо другите гимназии едва ли ще може някой да даде.  Mr. Green Със сигурност има и "зарибени" (както и във всички останали елитни и квартални у-ща). Но според мен тази слава, която се носи на цялата гимназия е напълно абсурдна.  Naughty Детето ми завърши тази година и изобщо нямам такова виждане за училището и децата там. Иначе същите приказки чувах и преди пет години, когато девойката кандидатстваше. Пак казвам - бих записала и брат й там, но просто няма да му стигне бала.  Mr. Green
Bory Ana, колегите ти и тези в седмокласната тема познават ли някой наркоман от 1АЕГ лично? Laughing

# 86
Моето дете завършва 11 клас тази година. Когато кандидатства също дочух подобни мнения. След 4 год. в гимназията дори не съм чула в техния или съседен клас да има подобен проблем. Училището, както доста други си има проблеми, но мисля, че точно този не е водещ.

# 87
  • София

Единственото училище, което хвана наркоман /или дилър/ и публично обяви проблема е Американския колеж. Нашите държавни училища са си завряли главите в пясъка, МВР също. Разпространението на наркотични вещества със сигурност не се определя от това дали искаш да учиш английски, немски или испански. Зависи, поне според мен, от финансовите възможности и от семейната среда.
Училищните власти и МВР трябва да вдъхват респект. В момента децата им се подиграват, по скоро децата на уч. администрация, а родителите-на полицията. Директори и учители бягат от отговорност и хвърлят всичко върху домашното възпитание. Нашата класна например вече не събира телефоните, защото не и се занимава, и това е най-малкото.
За МВР какво да коментираме, на трето място в ЕС сме по брой полицаи на глава от населението и на първо място по корупция и престъпления. Вечно мрънкат за пари, а никаква работа не вършат.
Така че, да си мислите че в 1аег наркозависимите са повече от колкото в немската или испанската е смешно. Няма качествена разлика нито в администрацията, нито в социалния статус на родителите!!

# 88
Някой има ли наблюдения за паралелката с НЕ и БЕЛ? Добри ли са учителите по английски в тази паралелка? Също така в сайта на 1АЕГ има програма на часовете , не мога да разбера един учебен час в 1АЕГ на 120 минути ли е равен?

# 89
Някой има ли наблюдения за паралелката с НЕ и БЕЛ? Добри ли са учителите по английски в тази паралелка? Също така в сайта на 1АЕГ има програма на часовете , не мога да разбера един учебен час в 1АЕГ на 120 минути ли е равен?

Не се знае кой ще води 8-те класове другата учебна година.Обявяват ги в началото на септември. Учи се на блокове по 80 минути с 20 минути междучасие между тях.

Общи условия

Активация на акаунт