Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 888
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Куклата, Опи от Алиекспрес едва ли е оригинално...

# 166
При нас запечатването е с едно леко повдигане. Аз прекъсвам, когато преценя. Много мразя като не ми дадат да им пипам кожите, много обичам.  Mr. Green
Пробвах на мен да вляза с остър накрайник, да повдигна, после рязах с клещите, пак повдихнах с избутвача и успях да лакирам под малко кутикулата.

# 167
А какви клещи ползвате ? Имам едни средна хубост ,но не са много остри и не режат ,а късат ..

# 168
Моите са Старлекс, големи. Според колежката са за крака, но на мен са ми много удобни. Често ги нося на точилар и с тях не режа друго, освен кожа...

# 169
И моите са Старлекс, само че като не разбирам още от размери, моите са по-малки, много са ми удобни. Интересното е е ги гледах в сайта на Татяна и сега като не разбирам, не мога да определя кои са, но там са по-евтини, а аз дадох 45лв. Ръчно заточени.
Редактирам се, моите са Сталекс.

# 170
Явно и моите  Joy Joy Joy
Толкова ги продават навсякъде в бг

# 171
Обичах, видях си номера на клещите, ако искаш ще ти го напиша...Няма ги в сайта на Татяна, има подобни. Моите са без пружина, което намирам за предимство, защото тя много се разтягала с времето.

# 172
  • Варна
Разбрах ви мнението за база и акрил няма да питам повече но днес на една клиентка много и хареса а направих само на 2 нокъта така,че бяха счупени.другия ми въпрос е някои ползвал ли е гел лакове на О.P.I от алиексперс и база и топ на опи ама от алиексперс?

Базата и топът са пълна китайска боза или с други думи не стават. Виж четките им са супер-същите като на оригиналните ОПИ.  Цветни лакове имам 4-5 ама са ми от първите покупки та не са от най сполучливите цветове. Иначе като качество са ОК като за китайци.

# 173
Не мога да разбера защо купувате нещо с ясното съзнание, че е менте? По-добре Елит, Веналиса и прочее, поне не се крият зад чужди търговски марки.

# 174
  • Варна
 Ами вече не купувам  Laughing. Казах,че са ми от първите покупки на гел лакове и понеже от време оно съм си фен на ОПИ се изтръшках едни 30$ за боклуци.

# 175
  • София
Аз питах за материалите за лакиране и изграждане дали знаете с каква марка обучава и работи Татаня.
Клещи имам 5 бр солинген от 150лв/не са ми удобни/,старнейлз,цветко и 2 бр от джъмбо.Последните 3 чифта са ми много добри след заточването,до министерството на земеделието го правят и са уникално добри.Ножичката ми е от двата щъркела много беше скъпа/още докато работих си я взех/ще сложа снимка,малко е особенна.
фрезите са еднакви навсякъде.

# 176
Момичета, конфетите за нокти върху лепкав слой на цвета ли се слагат или върху топ лака и после пак се запечатва с топ?

# 177
Леле като ви чета какви пари инвестирате Scream
ползвам ей такива

като се изтъпят ,купувам нови.
Знам ,че ако искам да ми вършат работа трябва да са по-качествени ,но според мен си трябва проба как и кой ще са ти удобни ,а с поръчки от нета няма как да тестваш.
Конфетите ги слагам върху лепкавия слой на цвета,после база и топ.

# 178
  • София
Конфети,лепя на база после пак база и топ.
https://2styrkela.com/nojichka-za-kojichki-rubis-colibri-1f0024534.html
Ето я моята любима ножичка,на полвина е като цена,но аз съм я купувала преди десетилетие.

# 179
  • Враца
Моите клещи ги взех от сайта на Блускай, не пише марка. Десет лева бяха някъде. Удобни са, остри, но като се изтъпят хич нямам идея къде трябва да ги занеса да ми ги заточат.
Конфетите ги нареждам на неизпечена база - пека - база - пека - топ - пека.

Общи условия

Активация на акаунт