Всичко за всички марки гел лакове 17

• 71 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Деси Драганова

# 331
И на мен накрая ми се получават много различни от първоначалните идеи, но важното е да е хубаво, както се е получило при теб! Simple Smile

Аз пак с въпрос - изграждащите гелове защо имат различни цветове - предназначени са хора, които после не се лакират ли и да имат някакъв нюанс просто или? Аз все си взимам прозрачен гел, но се замислих дали ако си взема бял, после ще се промени цвета на съответния лак, с който лакирам. От друга страна имам някои по-светли лакове, които трябва по 3 слоя минимум да слагам, за да станат плътни и се зачудих, ако се изградя с бял или телесен цвят гел, дали тези лакове няма да ми свършат работа с по-малко слоеве и да изглеждат плътно?

Камуфлажният гел се използва най-вече за удължаване на нокътното легло, или по друг начин казано, при френски маникюр.

Или на тази снимка: от десния нокът да получиш левия (макар че това не е една и съща ръка)

Освен това при изграждане на нокти се работи по-лесно с камуфлажния гел, защото очертанията на нокътя са по-ясни.

Белият изграждащ гел, се използва предимно за френски маникюр: да не се налага да се лакира нокътя след изграждането.

# 332
Ето ме ..време беше да пробвам този цвят ,получих го преди 3-4 месеца. На снимките не се забелязва опита ми за омбре ..на живо си личи повече/
Скрит текст:

# 333
# 334
The Passion коя система от геловете използва преподавателя ти?
Камалия как се казваше момичето което преподаваше курса с "куклите"?рових но немога да открия

Екстрийм пишеше на опаковката, но повече не зная, тази седмица започват модул изграждане с гел. Ще го питам, така или иначе ще си купувам гел и ще проуча.

Обичах, страхотни нокти, БРАВО! Само дето не сме добре и аз до 2:40 едно вечер стоях, а редовно правя мостри до 1...болни мозъци! А и страхотни снимки отново! Номерът на лака кой е?

# 335
Potrebitelka, благодаря за разясненията!

Обичах, страхотен маникюр както винаги - това воден стикер ли е?

# 336
Гелът на Макс е по-хубав от на Неил екстрийм  Peace

# 337
Ками, той от къде се купуваше?
Потребителка, забравих дй благодаря за разясненията :*

# 338
Благодаря ! Цвета е GDCOCO 805 нещо между корал и червено ,много приятен цвят .
Не е стикер ,рисувано е .

# 339
# 340
  • София
Благодаря.
Flowers Hibiscus
Отивам да взема този лак Обичах,много е хубав маникюра и цвета.

# 341
  • Враца
Номерче, ти в чужбина ли си някъде, че не намирам линк, от където да доставят в БГ gdcoco. Аз също го имам този цвят, стахотен е, ярък, изкрящ. И 811 е много хубав, и изобщо не си отговаря на снимката в описанието.

# 342
  • София
Не,от олх има и в фейса.

# 343
А GDCoco имат ли я тази специфична миризма на китайските лакове? Имам един на Елит и топ на Венелиса. И двата миришат доста, особено Елит се сгъсти супер бързо и направо смърди.

# 344
 Момичета другата седмица в Лидл ще има Лед лампа с 3год.гаранция. 18 диода, но не пише колко вата е.
Изглежда добре 😉

Общи условия

Активация на акаунт