Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Кам, а какъв е нюд лакът? Blush
Отне ми известно време да разбера, че под "лакът" се има предвид "лак", а не лакът на ръката...  Laughing

Че кой говори за лакти в темата, на мен дори не ми хрумна  Joy Joy Joy

Аз съм много доволна от последния маникюр, 8ми ден, а е като току-що нанесен. Фаворит ми става комбинацията от 2 слоя микросел, основа стрип лак, цвят(ще си взема още няколко на Vogue) и мнооооооооого тънко нанесен топ на Коди.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 16:00 от nad_tab

# 421
  • Paris, France
Привет на всички,
Кам, супер ноктаци си отгледала, пу, пу. И аз се замислям за твърд гел или акрил. Как пилиш със синия цилиндър? На нокът непрекъснато ми дерва кожата.

Бублес, Сън5 осветява наоколо, да. УВ лъчите са опасни и предизвикват рак най-вече при липса на витамин Д. За да не ти грее тялото я обърни с отвора настрани и я ползувай облечена и с покрити гърди! Можеш да я похлупваш с кашон, на който си изрязала по-малка дупка за ръката. Само да не е много малък, защото може да прегрее и изгори.

КУКУ, Елит99 са хубави, но след 1-2 години се развалят и си променят цветавете. Всички термо гел лакове изискват повече слоеве и не са покривни. LeChat имат качествени термо лакове.

Дани, безкрайно ти благодаря за споделеното. Пилата ти прилича на Promed1030. При обработка на стъпала с калпаците шкурка 13*19 и 16*25 и полировка вибрира ли? Загрява ли се при педикюр? Писалката и е много удобна - фина, мека, не се изхлузва от ръката.

Passion - Ватовете, указани на кутията са максималните входящи. Волтовете, умножени по амперите, е мощта, изразена във ватове, която излиза от кутията към ръкохватката и педала. На задната страна имаш етикет с някои или всички тези стойности. В най-евтините хитро забравят да укажат амперите, така че да не може да се изчисли колко е немощна машинката. На старата ми пишеше 18W 12V. Отзад и това беше истина. Като я отворихме на трансформатора пишеше 12V 0.5A. Тоест реално 12 по 0.5 = 6w. 5-6вата за 35000 оборота плюс педал е смешно и опасно. Все едно с тънък копринен конец да вържеш 20кг кошница за лост. Не е като да я вържеш със здраво, дебело въже и рано или късно конецът се къса. Виж си етикета! Output current са амперите а output voltage волтовете. Умножаваш и виждаш колко вата отиват към писалката. Ако пише амперите всеки може да си го изчисли. Ако не, на трансформатора в кутията пишат или волтове и ампери или волт ампери, което е всъщност изходящите ватове. Пример:

Output voltage 12V
Output current 0.8A

Изходяща мощ = 12×0.8 = 9.6W

На контролния блок (кутията с копчета за пускани и смяна на скорост) пише 12V, но ампери не са указани. Отваряме и на трансформатора пише 10VA. На изхода имаме 10W. Делим на 12 и получаваме амперите, в случая 0.8.

Така ясно ли е!

над, жестокоооооои. Обожавам кокларош

# 422
Гел лак не свалям с ел. Пила,  само гел.

# 423
Аз харесвам термото на Елит. Днес получих този,но още не съм го тествала.

# 424
Какво мислите за тази лампа

# 425
  • Paris, France
Гел лак не свалям с ел. Пила,  само гел.
Благодаря. С цилиндъра ли изпилваш всичко или около кутикули пилиш с друга а с него само изтъняваш? С ел.пила ли оформяш новопоставения гел? Блазни ме диамантената приставка, с която може да се прави всичко от изпилване на стар материали махане на кутикул до оформяне на новоизграден нокът. Ето тази:

http://www.flynails-ongles.com/description.php?id=3097&path= … arch_query=embout!magique

А за домашно ползуване да препоръчаш ел. пила? Предимно педикюр, но и гел и акрил. Да е над 25000 оборота и да има доставка до Франция.

мспасов, колко лампи има вътре показаната лампа? Всичките една дължина ли са или някои са 660нм?

# 426
Единственото, което пише е, че има 18 светодиода.

# 427
  • Paris, France
Единственото, което пише е, че има 18 светодиода.
Тя би изпекла повечето гелови покрития. За мене е много слаба, но в темата има хора, които ползуват подобни лампи и не са недоволни. С хубава 3г. Гаранция е и ако се развали Лидъл имат добър сервиз навсякъде. Аз не бих си я купила, защото гел лаковете ми се белят като ги пека в слаби лампи , а и не изпича всички продукти, които имам. Липсата на сенсор не е фатална. Погледни Sunone, Sun1s в aliexpress! Не съм ги гледала скоро, но четох, че има предложения под 35-40лв. С такава съм от 1.5г и пак бих я купила. 2 пъти по-мощна от показаната е.

# 428
  • Варна
 mspasov по принцип съм доволна от техниката на Лидл. ММ много повече от мен,а той е болен мозък на темата  Laughing.  Ако много я искаш тая лампа вземи я. Имаш време да я пробваш и ако не става да я върнеш. Затворена е и ми изглежда стабилна. Таймерът от 120сек. ме навежда на мисълта,че немците са се застраховали и лампата ще върши работа макар и по-бавно от нашите 48 ватови.
 За човек,който не пазарува онлайн е идеален вариант. Даже се замислям дали да не взема една и да я тествам за спорта. Поне ще знаем със сигурност можем ли да я препоръчваме.
 Неви радост си за очите ми. Не ни зарязвай така  Hug.

# 429
  • На плажа
Невенче,не правя педикюр с ел. пилата. Свикнах на ръка и някак ми се вижда ,че с ел.пила няма да се получи желания от мен резултат.

# 430
Ако не режа кожичките ги изпилявам с този накрайник
http://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938109843/
Вчера получих такъв, гледах клипове, но не съм го пробвала.
 http://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938109842/
С целия накракник пиля, накрая оформям с хартиена пила.
Хубава пила за дом ползване не мога да препоръчам и аз търсих за приятелка. След една несполучлива китайска си взех Маратон и всичко правя с нея.

# 431
Трябва и аз да си взема нова пила ,но определено няма да инвестирам много . Тази за 20 лв ми върши перфектна работа,но вече взе да издава странни звуци,а и нови накрайници ми трябват. Керамичния го усещам някак износен...

# 432
Керамичните са най-износоустойчиви.  Peace

# 433
  • Paris, France
Дани, благодаря. В къщи никой от домашните не дава да го пипнат ръчно по краката а ММ не обича и калпаците еднократна шкурка. Себе си правя с кюрета, но много ми харесват лъснати, полирани стъпала. На Лидъл са много хубави машинките за педикюр, 2 имаме, но по приставките има пластмаса и се стерилизират само в раствор, а раствора им скапва никелираната част, която влиза в апарата. А и като се износи някоя приставка, трябва нов комплект. Те не са стандартни.  Имам я предвид все още машинката ти.

Принцеске, не съм ви изоставила и сте непрекъснато в мислите ми всички вие. Претрупана съм с важни дела и съм се запуснала тотално а време нямах и да чета. Поздрави на домашните и гуш на лаещия плъхчо.

Само на мене ли ми се случва най-интересното да се пише докато ме няма?

Кам, честит Маратон и със здраве да си го ползуваш дълго. Ако имаш време можеш да разкажеш за него, че много обичам. Те са като мушички. Една позната си донесе белия квадратен от БГ. Но аз скоро няма да си ходя а и 400лв не ми се дават на този етап. Блазе ти. Отивам да гледам приставките, че поста ти се появи докато пишех и не съм ги видяла. Благодаря за споделеното.

# 434
Ето я, върши ми страхотна работа и за маникюр и за педикюр. 3 пъти пада на земята, огъна ламината, но нищо й няма Mr. Green
Като изграждам гледам да ми се налага да пиля минимално и е с хартиена пила.
https://www.marathon-bg.com/shop/21/desc/elektricheska-pila-marathon-3-champion

Общи условия

Активация на акаунт