Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 355
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Махам ги със  стари клещи или с накрайник с ръб

# 451
Ама как, просто захващаш с клещите и дърпаш ли?

Току-що погледнах - памучето свърши работа, явно размекна гела около камъчетата, защото сравнително лесно ги изчоплих.

# 452
  • София
Когато махате здраво захванати камъни,слагайте някакви очила.Аз махам с стари клещи като Кам.

# 453
Трябва да пробвам с клещи, иначе за очилата и аз си го мислех, тъй като когато пробвах с пилата все примижавах, да не ми хвръкне в окото, ако се отчупи...

# 454
  • Пловдив
Момичета, коя база да вема -Коди или Блускай? Ноктите са ми с мазна плочка, гела ми пада буквално на люспа. До сега бях с opi но не съм доволна.

# 455
  • София
Момичета, коя база да вема -Коди или Блускай? Ноктите са ми с мазна плочка, гела ми пада буквално на люспа. До сега бях с opi но не съм доволна.
Блускай, за мен е китайски лак, който не може да се сравнява с Коди. За мен лично гумираната база, ако търсиш трайност е мноооооого добра!

# 456
Аз да питам пак, че преди никой не ме отрази, праймър и ултрабонд едно и също ли е?

# 457
+ 1 за Коди. Преди гелът ми падаше за около седмица. С втори маникюр съм, който кара втора седмица с Коди.

Amini , праймъра е обезмаслител, fresher на Коди например, ултрабонд е ‘лепилото’, което се слага отгоре, под базата.

# 458
  • Пловдив
Поръчах Коди, благодаря ви! ❤😘

# 459
  • София
Аз да питам пак, че преди никой не ме отрази, праймър и ултрабонд едно и също ли е?

Нагледно, имам фрешър, но не го използвам повече ми допада да обезмасля плочката с Zoya - Remove +  или Scrub Fresh na CND.

Ултрабонд е безкислотния праймер на Коди, използвам винаги само по края на нокътя, там където най-бързо се отлепя, за да ми стои с отлепваща база гела 2 седмици.

# 460
  • Бургас
Не мога да направя сравнение между Коди и Блускай, защото не съм ползвала нищо на Коди. Но е факт, че и моя лак падаше на люспа, преди да си взема праймъра на Блускай. Маникюра, който бях показала на 35 дни (не ми е цел такава издържливост, така се случи), издържа благодарение на праймър, база и топ на Блускай. Така че аз съм повече от доволна и не търся друг вариант за себе си.

# 461
  • Варна
 Аз пък мога да направя директно сравнение на двете системи. При мен блускай беше с обелени връхчета още на 3-4 ден с техния праймер независимо дали го правя аз или маникюрист. С коди от първия път такъв проблем не съм имала,но ползвам цялата система. За моите калпави нокти до тук Коди е единствения работещ вариант. От няколко месеца ползвам белеща база под тая на Коди. 10 дни ми изкарва без проблем после си се чопва тук там,но при сваляне с поглед без ацетони тая издръжливост ме устройва. Седи и по 3 седмици ако бетонирам с рейнфорс или база върху цвета обаче в общия случай ме мързи  Laughing.

# 462
  • Down south
Девойки, искам тииииихичко да се похваля, че с новите опаковки (ph bond, foundation, top it off) на Gelish, изкарах два пъти по две седмици без никакви забележки. Никаво чип тук, чип там, всичко стои здраво закрепено.
Амин!

Не знам, дали формулата на новите опаковки е променена, но определено има разлика в издръжливостта. Преди системно мрънках в темата, сега искам да се похваля.
Горещо препоръчвам, струва си всяка стотинка/цент!

Стар вариант, контейнерите са по-заквадратени

Нов вариант, значително по-добър

# 463
Днес получих лампата, страхотна е. Пак благодаря на дамата, че ми я препоръча. Пече бързо. Всичко е точно.

# 464
  • Враца
Дейлили, дай конкретния линк, от където си поръчала ти, моля те. И дали ще може от този линк сестра ми в Канада да ми ги вземе (лятото ще ходи там за 2 месеца и наесен ще ми ги донесе)? Много се радвам, че си намерила решение на проблема за себе си! Все по толкова да ти издържа ти пожелавам! 😘

Общи условия

Активация на акаунт