Всичко за всички марки гел лакове 17

• 67 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Момичета препоръчайте ми  много тънка четка за декорации,но да не е дълга ,а с къс косъм!
Нещо не мога да си представя с дълъг косъм да декорирам.

# 706
Момичета препоръчайте ми  много тънка четка за декорации,но да не е дълга ,а с къс косъм!
Нещо не мога да си представя с дълъг косъм да декорирам.

Защо да не си я подстригнеш? Аз всичките ги подстригвам под себе си. Просто да намериш идеална четка- почти невъзможно!

# 707
Постригах една ,но отново е дебела и се отварят косъмчетата

# 708
Снб 000-1, струва 3,50

# 709
  • София
ето тези на мен са ми страшно удони

# 710
Ето нещо от мен със стикери:

# 711
Ками, благодаря ти за труда на обясниш на нас, които се учим! А четката изглежда страхотно, ще се купува!
Ениуан, много красив и нежен маникюр!

# 712
Над, в сайта на Ремедиум има микросела без формалдехид, още му се чудя, че искам и силиконовия гел.

# 713
  • София
Над,с два пласта лаково каре с микросел.Аз съм от послушните чета и се уча от грешките на другите,но от както го имам сигурно 4 пъти съм си правила педикюра такова чудо не съм сътворявала.

# 714
  • София
Над,с два пласта лаково каре с микросел.Аз съм от послушните чета и се уча от грешките на другите,но от както го имам сигурно 4 пъти съм си правила педикюра такова чудо не съм сътворявала.
Аз утре мисля да пробвам педикюр по тази схема, дано нямам проблем със свалянето  newsm78

Над, в сайта на Ремедиум има микросела без формалдехид, още му се чудя, че искам и силиконовия гел.

Аз нямам проблем с формалдехида, виж за питащата бремена е проблем  Hug

# 715
  • до морето
Здравейте,

Може ли някой да каже защо ми пожълтява белият лак. Ползвам топ на Cuccio. И като цяло май не само белият?

# 716
    Здравей те,момичета искам да ви попитам нещо тези от вас който ползват гел лаковете на snb можете ли да ми кажете с кой други гел лакове да съвместими.Базата и топа им.Ако някоя от вас е пробвала.

# 717
Вики, нямам тикакви наблюдения за SNB, някои момичта са доволни, но нека се включат. Би трябвало с всички гел лакове да са съвместими, защото ние в групата тук главно използваме Коди със всякакви други гел лакове.
Аз имаме питане за хубав матов топ, имам спомен да марката на Блускай, някоя използваше Коди. Искам да е добър, благодаря предварително.

# 718
Не съм ползвала СНБ, не мога да кажа нищо за тях.

Минах да се похваля, че ми пристигнаха гелови боички на Кани, които чаках повече от месец, още една детаилна четка, конфетки, един червен лак ма Веналиса в големите шишета ( точно такова червено отдавна търсех), както и резервни форми за полигел.

Тия дни ще правя поддръжка, та ще гледам да пробвам някои от новите неща.

# 719
Вики, нямам тикакви наблюдения за SNB, някои момичта са доволни, но нека се включат. Би трябвало с всички гел лакове да са съвместими, защото ние в групата тук главно използваме Коди със всякакви други гел лакове.
Аз имаме питане за хубав матов топ, имам спомен да марката на Блускай, някоя използваше Коди. Искам да е добър, благодаря предварително.
GDCOCO се държи прилично и не "лъсва" бързо.

Общи условия

Активация на акаунт