Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Невиии, много се радвам, че се завърна, темата не е същата без теб, изобщо не ме тормозиш, даже съм щастлива че си писахме. Макар не зная дали съм помогнала достатъчно. Целувкии!

# 391
  • Враца
Нев, супер е, че намина. Дано по-често успяваш да наминаваш 😍

Номерче, честито и на теб, отивай без да се замисляш! 😜

Ето днешната ми работа:

На първата снимка дамата не пожела да изравним дължините на ноктите, да не задиряте 😉

# 392
  • Paris, France
Невиии, много се радвам, че се завърна, темата не е същата без теб, изобщо не ме тормозиш.........

И аз забелязвам, че темата е станала много по-интересна и полезна. Имаме тук почивни дни и ще гледам да я попрочета. Щом не те тормозят бръщолевиците ми ще продължа да ти бълвам въпроси.

Реших да си купя нова ел. Пила, която ще ползувам предимно за леко шлифоване и полиране на стъпала и чат пат пилене на гел и гел лакове. Педикюр за домашните основно. Груби или дебели кожи никой у дома няма. Моите, ги махам с химически и понякога класически със скалпел или кюрета. Мислех да си взема Кадса 35 ватовия, но последната партида идват с 10 ватов трансформатор вътре, 12 волта и 0.8 ампера ??? вероятно, защото на трансформатора пишеше 10VA. И оборотите и вече са под 20000. Развалили са я, с две думи, три в случая. Загледах една 65в, черна, с дръжка, но ММ забеляза, че в описанието е 30V и 0.8 ампера, които според него са малко за 35000 оборота. Гледах и jsda400 .в амазон и видяхме, че е от 4-12волта, което бил нищожен диапазон, според мъжо. Харесах EN400 Dmoley, която е 3-18 волта по описание и етикет и 1-1.5 ампера и имитацията на jsda700 при същия продавач, която е 18 волта и 1-1.5 ампера според партида и опаковка и която The Passion наскоро купи. Какво мислите за тези? Приемам и други предложения . Бюджетът ми е до 75€. Благодаря.
3
Кам, ако са с различин диаметър фрезите на еднаква скорост тази с по-големия диаметър, при равни други условия пили по-бързо - 2 пи ер, където 2 пи е 6.29, тоест константа и колкото е по-голям радиусът, толкова повиче грапава повърхност минава на минута. Цилиндричната има по голяма допирна повърхност. Пробвай да сложиш 2 окръжности една до друга и да преместиш едната над другата и после същото с права линия! Ако грубата фреза е изгребваща, с лопатки а въртящият момент на апарата е нисък на дадената скорост, фрезата не се справя добре. Също ако материалът е неподходящ като консистенция и твърдост. Затова има най-различни фрези и скорости на апаратите.  Бягам и после пак, че много ми беше мъчно за вас.

Ферий, честито и на тебе и успехи ти пожелавам в творческата работа

# 393

Реших да си купя нова ел. Пила, която ще ползувам предимно за леко шлифоване и полиране на стъпала и чат пат пилене на гел и гел лакове. Педикюр за домашните основно. Груби или дебели кожи никой у дома няма. Моите, ги махам с химически и понякога класически със скалпел или кюрета. Мислех да си взема Кадса 35 ватовия, но последната партида идват с 10 ватов трансформатор вътре, 12 волта и 0.8 ампера ??? вероятно, защото на трансформатора пишеше 10VA. И оборотите и вече са под 20000. Развалили са я, с две думи, три в случая. Загледах една 65в, черна, с дръжка, но ММ забеляза, че в описанието е 30V и 0.8 ампера, които според него са малко за 35000 оборота. Гледах и jsda400 .в амазон и видяхме, че е от 4-12волта, което бил нищожен диапазон, според мъжо. Харесах EN400 Dmoley, която е 3-18 волта по описание и етикет и 1-1.5 ампера и имитацията на jsda700 при същия продавач, която е 18 волта и 1-1.5 ампера според партида и опаковка и която The Passion наскоро купи. Какво мислите за тези? Приемам и други предложения . Бюджетът ми е до 75€. Благодаря.

Аз съм вече повече от 2 години със  jsda400 и съм доволна от нея. Използвам я предимно за маникюр (изграждам си ноктите с гел), но и за педикюр. До сега се справя безпроблемно и нямам забележки.
Навремето я купих, защото една позната работи в малко студио за маникюр, обслужва по 5-6 клиентки на ден. Та и при нея пилата (при професионална работа, така да се каже) беше на 1,5год и не е имала проблеми.
Актуално ми излиза цена от 79,90Евро в Амазон.

Успех в търсенето и избирането!

# 394

И моят от днес дано ви хареса, лалетата на мострите ми се получават по добре на моята ръка ми е малко трудно.

# 395
Невена, и аз се радвам,че пак пишеш,определено липсваше.
Какви са тези коензимирани витамини? Може ли линк към iherb, ако ми каресат ще търся еквивалент тук.

# 396
  • Paris, France
Потребителка1, много благодаря за отделеното време и подробния отговор. Апаратът ви ми е познат и наистина много хубав. Причината да клоня леко към Дмоли  jd700 e по-високата мощ, 18 вата на изход спрямо 15вата (12V i 1.4 ампера на jsda jd400 , наличието на педал он оф, което при изпилване си е удобство и цената от около 35€ с безплатна доставка. Ще помисля още малко. Камалия?

Аминиииии, ето

https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-24 … an-Capsules/12081

Ферий, червенията е жестока. Искам и аз.

Мама, страхотни нокти! Божествени декорации

# 397
  • На плажа
Невена аз ползвам тази пила вече една година - https://www.aliexpress.com/item/Electric-Nail-Drill-Machine-3500 … 042311.0.0.J8Gayv
Всекидневно обслужвам поне 5 жени...яко я тормозя.Върши ми много добра работа.На скоро ми изгоря само моторчето на ръкохватката.Поръчах нова и сега пак си я ползвам.

# 398
с какъв накрайник работиш?

# 399
  • София
Привет момичета,
Отскоро и аз съм във вашата група. Има ли тема за размяна на гелове? Поръчах си в изблик на лудост 10 цвята от Алиекспрес, когато си поръчвах и лампата. Получих всичко преди месец и съм дублирала едно ментово зелено. Освен това съм поръчала жълто и лилаво, които на живо не са моите нюанси.
И още един въпрос, как правите печати на гел? Цвета за печата пак ли е гел? Пече се отново?

# 400
  • Варна
 Тема за размяна нямаме и аз имам десетки лакове,които не ползвам и не харесвам ама ги складирам в шкафа  Laughing и поръчвам нови и така....
 Печатите за гел лак правя по същия начин както и върху обикновен. Само запечатвам отгоре с два пласта топ или с база и топ защото смотаните топове без лепкав слой имат гадния навик да изчезват от печата. Два съм пробвала тоя на Коди и диамантения на Глобал и с двата като изпека върху печата топа го няма. Печатам с боички или с обикновен лак. Пробвала съм на мостри и с гелова боичка на Коди ама става бледо иначе стои релефно.

# 401
  • София
prinzesata разбирам те идеално Grinning. По тази причина имам над 150 обикновени лака, и вече хич не ми се трупат бройки...
Дали не може да се ползва темата за размяна на лакове?

# 402
  • София
prinzesata разбирам те идеално Grinning. По тази причина имам над 150 обикновени лака, и вече хич не ми се трупат бройки...
Дали не може да се ползва темата за размяна на лакове?

Има отделно такава тема !!!

# 403
  • София
va_ni, отделна тема в която разменяме гел лакове ли? Не разбрах какво имаш предвид?
...Има ли тема за размяна на гелове? Поръчах си в изблик на лудост 10 цвята от Алиекспрес, когато си поръчвах и лампата. Получих всичко преди месец и съм дублирала едно ментово зелено. Освен това съм поръчала жълто и лилаво, които на живо не са моите нюанси.
И още един въпрос, как правите печати на гел? Цвета за печата пак ли е гел? Пече се отново?

Това е вторият ми опит от както имам лампата, правих го преди 8 дни...
Скрит текст:

# 404
Неви, аз ти препоръчвам моята, на мен ми излезна 68лева, е изръсих и още 50-60 за накрайници, но нищо. От тези ампери, които пишеш и тези обяснения, в главата ми стана каша, уж съм инженер, хайде в друго направление вярно, но съм позабравила нещата.

Общи условия

Активация на акаунт