Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Кам БЛагоДаРЯ Ти!
Предлагат ми работа в много хубав солон,освен да си чеша крастата петък след 16ч и събота 😅😅😅

# 376
# 377
Ей да имаше и аз къде да се бутна за по няколко часа в свободните дни да си направя кефа ...

# 378
Търси, има колежки, които работят до 17, има и клиенти с такова работно време, които търсят маникюр след 17 или уикенда

# 379
Скоро се включвам във вашата група. Поръчах си лампа, 6 цвята, база и топ на CND Shellac, надявам се да са добри

# 380
  • София
Ако някой ползва полигела на Веналиса, би ли споделил кой номер стои най-естествено като цвят?

# 381
Вани - виж в предните страници съм снимала 1804, за 1803 виж клипове в тубата...

# 382
  • На плажа
Камалия,не и тази преподавателка за рисуките кукли,върти ми се нещо в англия?ровя ровя......ненамирам,извини ме ако досаждам
Според мен търсиш Лили Лулчева,но тя не е преподавател.Беше направила видео на своята кукла,за да помогне на колежки да се научат да я рисуват.Мисля,че вече е свалено това видео.

# 383
  • София
Да свалено е видеото,жалко.

# 384
  • София
Вани - виж в предните страници съм снимала 1804, за 1803 виж клипове в тубата...
Благодаря, намерих  снимката ти Hands V

# 385
Момичета имам въпрос за полигела на Гелиш, от няколко дни им гледам рекламата, как го нанасят на изкуствен нокът, после в лампа, после свалят изкуствения нокът и се оставя изградения гел. Въпросът ми е, лесно ли се сваля изкуствения нокът и колко издържа изграждането? Дали някой е го пробвал?

# 386
  • Paris, France
Привет на всички. Леле колко теми сти исписали, а аз нямам време да ги отворя даже. И колко интересна е последната тема! Връщам се да чета. Ужасно, силно и болезнено ми липсвате и животът ми не е същия без вас. По същество:

Ва_ни, на венализа полигелът е просто гъст гел и е невъзможно да се работи с колински за акрил или котешки език или подобна четка и течност. Никой не успя да я работи като полигел нея. С връхни форми става, но с тях всякакъв гел може да се слага. Внимавай с тези връхни форми, че ако остане недопечено навличат алергия. Гелиш полигел няма лепкав слой, но венализата има.

Връхни форми - много лесно се махат. Само се внимава да не са опече формата между слоеве гел.

Амини - много съм доволна от коензимираните Б витамини от айхърб. Важни са за нокти и не само.

Номер, честито. Много се радвам за тебе.

Камалия, пощата ми пламна от питане за разликити между пилене с цилиндри и конуси ли беше? Всички не сме инжинери, бе човеко! Сега отивам назад да ги гледам. А пиленият материал гел, акрил или полигел беше?  Това ме подсети, че нямам функционираща  ел. пила и доведе до ежедневен и системен писмен тормоз над The Passion, aka DanielaB, която сигурно си е взела отпуск и ме споменава с добро, хахахахаха.

Обичам Ви

# 387
Привет на всички. Леле колко теми сти исписали, а аз нямам време да ги отворя даже. И колко интересна е последната тема! Връщам се да чета. Ужасно, силно и болезнено ми липсвате и животът ми не е същия без вас. По същество:

Ва_ни, на венализа полигелът е просто гъст гел и е невъзможно да се работи с колински за акрил или котешки език или подобна четка и течност. Никой не успя да я работи като полигел нея. С връхни форми става, но с тях всякакъв гел може да се слага. Внимавай с тези връхни форми, че ако остане недопечено навличат алергия. Гелиш полигел няма лепкав слой, но венализата има.

Връхни форми - много лесно се махат. Само се внимава да не са опече формата между слоеве гел.

Амини - много съм доволна от коензимираните Б витамини от айхърб. Важни са за нокти и не само.

Номер, честито. Много се радвам за тебе.

Камалия, пощата ми пламна от питане за разликити между пилене с цилиндри и конуси ли беше? Всички не сме инжинери, бе човеко! Сега отивам назад да ги гледам. А пиленият материал гел, акрил или полигел беше?  Това ме подсети, че нямам функционираща  ел. пила и доведе до ежедневен и системен писмен тормоз над The Passion, aka DanielaB, която сигурно си е взела отпуск и ме споменава с добро, хахахахаха.

Обичам Ви

Мерси за отговор, разбрах че е тънка работата, няма да се взема аз за тази работа с полигела 😂

# 388
  • на брега на морето
И ние те обичаме, Неви! Много се радвам да те видя пак тук! Hug Heart Eyes

# 389
Липсваше много, Невена!  Hug
Гел и акригел пилих.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт