Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Намерих ги моите,ето ги:
http://s.aliexpress.com/aiYRnANN

# 361
  • София
Аз точно миналата седмица си взех...
Какво мислите за използването на това за каре?
https://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD … %D0%B5-nail-power

За първи път го виждам. Силиконов гел, добре звучи, но преди седмица си поднових стандартния Микросел, та скоро няма да стигна до този Simple Smile

# 362
  • Бургас

Това ми е новия лак от вчера. Пробвах един холо пигмент, който ми е нов, но нещо не се получи. На топ без лепкав изобщо не хвана и го сложих върху лепкавия на цвета. Каква може да е причината според вас?

# 363
Холограмните пигменти се слагат на лепкавия слой на цвета. Важно е цвета да не е нито недопечен, нито препечен и да се втрие бързо след изваждане от лампата

# 364
Аз нямах никакъв проблем с моя пигмент. Даже първо си правих другите декорации и последно пръста с него. Стана идеално. Може би зависи от лака или от самия пигмент.

# 365
  • София
Камалия,не и тази преподавателка за рисуките кукли,върти ми се нещо в англия?ровя ровя......ненамирам,извини ме ако досаждам

# 366
  • Враца
Аз точно миналата седмица си взех...
Какво мислите за използването на това за каре?
https://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD … %D0%B5-nail-power

За първи път го виждам. Силиконов гел, добре звучи, но преди седмица си поднових стандартния Микросел, та скоро няма да стигна до този Simple Smile

Аз пък това го направих на стандартния Микросел, затова казах, че Над го ползва. Simple Smile

Аз сега пуснах няколко поръчки в Алито и в една от тях има холо пигмент, дано се втрие хубаво. Simple SmileМалеее, нямам търпение да се лакирам вече, ма пустия живец все още е леко отдръпнат на единия ми безимен и не смея да го запечатам отгоре с гел лак.

Направих си домашно масло за кожички: течността от 3-4 меки капсулки вит. Е, кокосово масло и една капка етерично масло лавандула. Маслото, което взех е на Икаров и нормално ли е хич да не мирише на кокос? Сякаш имам спомен преди време, че съм си вземала в буркан и миришеше... Дано да се отрази добре на ноктите и кожичките, ще ви кажа след месец дали са ми по-добре от нормалното. Simple Smile

# 367
Аз се чудя какви витамини да пия за ноктите, комбинираните не ги уважавам. От днес почнах цинк, биотин и имам останал вит Е и вит Д покрай децата дали ще е достатъчно.

# 368
  • Plovdiv, Bulgaria
Откъде може да се купят гел лакове, да не е онлайн? Вече два дни чакам от олх да ми отговорят, с коди ще се сдобия след Великден, а ми се иска да взема нещо по-читаво тези дни да се правя. За база и топ главно, моите китайски не траят и 5 дни.. По нагоре видях за Фантастико, но в Пловдив нямаме. ДМ?

# 369
В ДМ продават сенсейшънейл, комплекти главно, по-скоро Лили и Елитис.

# 370
  • София
Откъде може да се купят гел лакове, да не е онлайн? Вече два дни чакам от олх да ми отговорят, с коди ще се сдобия след Великден, а ми се иска да взема нещо по-читаво тези дни да се правя. За база и топ главно, моите китайски не траят и 5 дни.. По нагоре видях за Фантастико, но в Пловдив нямаме. ДМ?

Флормар от Фантастико или Ремедиум Peace

# 371
  • София
Фантастико и Лили

# 372
  • Пловдив
В Пловдив в супермаркет Лекси в Кършияка има всички цветове на Флормар.Базата и топа е 2в1 и не знам , дали е читава , но цветовете са ОК.В Лили има само 2-3 цвята.

# 373
Аа, Лили Лучева беше направила клип как се прави, но не го намирам, явно е изтрит

# 374
Моя приятелка ползва базата и топ 2 в 1 на Флормар и е доволна,издържа й по 3-4 седмици. 😳

Общи условия

Активация на акаунт