Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Гел лаковете на Флормар са намалени във Фантастико на 6.99лв. Аз взех два за проба.

# 346
Аз точно миналата седмица си взех...
Какво мислите за използването на това за каре?
https://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD … %D0%B5-nail-power

# 347
  • София
wild poppy имала съм и по зле миришещи
Правя го и аз това каре без да е до края

# 348
  • на брега на морето
Страхотни маникюри, Обичах, Круела и от последните страници! Hug Hug HugПри нас Великден е в неделя и вчера вечерта побързах да се лакирам.  Party Даже не чистих кожи, намацах се набързо- 3часа, хаха. Mr. Green Подобна комбинация съм показвала преди, това е комбинацията за роклята ми с палети, която ще имам повод да облека тези дни. Simple Smile Лаковете са черен на азур под сребристото и един лилаво-черен брокат на азур с 2 вида пудра-сребърна и зелена.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 349
  • Враца
Амини, мисля, че Над използва точно това за лаково каре, но нека се включи тя да каже.
Попи, на мен лично не ми миришат цветните лакове на нито една фирма (имам Росалинд, ГДкоко, Веналиса, Азур, Моделонс, Джеси). Смърдят ми топовете и базите (имам на Коди, Блускай, Борн прити, Суит сити, Веналиса), както и праймъра (на Коди и Блускай писалката са моите). Смело напред с ГДкоко, аз много ги харесвам, наред с Веналисата, даже май една идея повече, защото имат много хубави и интересни цветове.
Деси, ще разгледам лампата, стана ми интересно. А само лед ли е (не комбинирана)?

# 350
Благодаря ви , момичета. Ще хвана да поръчам тогава. Предполагам нямат ментаци, ама все пак да питам, тези са си гдкоко нали - https://m.aliexpress.com/item/32851598726.html ?

# 351
Ето го и моя пролетен лак,но нещо трудно залепих стикерите и даже се вижда къде се набръчкаха. Явно не ми е добра формата на самия нокът,че не прилепват.

# 352
  • на брега на морето
Готин е, много свеж! То с целите стикери по принцип е трудничко, трябва по-дълго да се "разглаждат", че да се изравнят. Hug

# 353
  • София
Може да се разтеглят преди поставяне или да се цепнат леко в 4 ъгъла.
Много са готини от къде са тзи стикери

# 354
Аз ги разтеглям и прилепват перфектно.

# 355
Обичах - как ги разтегляш?

# 356
Мале аз единия го скъсах и без да го тегля,та ако тръгна да ги разтеглям не знам,но следващия път като слагам ще опитам. Иначе ги купувах мноого много отдавна и даже не помня от къде,ще видя в покупките от Али дали са от там. Те бяха на един голям лист все такива пъстри пеперудени,но давах и на приятелка от тях.

# 357
Не намерих видео ,та ще пробва да обясня ; след като се отдели от подложката го слагам в основата на нокътя ,задържам го в основата  и издърпвам по посока на растежа , запечатвам свободния край ,слагам топ и така.

# 358
  • Враца
Попи, това са ГДкоко, да.
Според мен за стикерите си зависи какви са. На Борн прити стикер, предназначен за кутре, спокойн го разтеглям и на дълго и на широко за безимен, но те са мекички и еластични. А едни гадни имам на STZ те са много твърди и не подлежат на таковя опъване, много ме е яд да ги слагам тях. Някоя ако знае други, еквивалентни на тези на Борн прити (по описанието ми) да дава линк бързо! 😜 Че на БП сега няма никакви интересни. А от по-старите им имам.

# 359
Обичах - благодаря! Ще опитам, макар, че моите всичките стикери са от STZ, за коити Фейри говори, че не се разтеглят...

Общи условия

Активация на акаунт