Нашите кухни - 73

• 92 094
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • ...
Здравейте Simple Smile

Напредвам с проекта на кухнята, но още доуточняваме детайлите. Харесала съм си дръжки от Икея и сега трябва да избера мивка и смесител...
Някой да има впечатления от тази мивка:
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_25&products_id=5033

Добри ли са, като качество? Подобна на Бланко е с доста по-висока цена.

И за смесителите кой производител бихте ми препоръчали Simple Smile

# 631
Сайта с мивката не ми се отваря.
За смесител преди ми бяха препоръчали  Grone или Teka.
Аз все още не съм купила смесител.

# 632
  • ...
Благодаря merion7777!

Ето я мивката в друг сайт:
https://www.tehnomix.bg/mivka-pyramis-alazia-59x50-1b-1d

# 633
Ех, колко напред сте избягали....ще се върна да ви дочета, но влизам тук с един малко по-специален въпрос. Може ли да ми препоръчате майстор за кухня (София), който да се наеме да смени някои части евентуално от готова таката - две стъкълца на врати, плот и гръб, както и един борд отдолу под шкафовете, малка пейка за сядане (двуместна) в същия цвят като плота (сметана, ванилия или нещо такова светло бежово) кръгла масичка към пейката в същия цвят и да ми даде съвет за едни интериорни врати дали подлежат на поправка или направо да къртя и сменям докато е време. Нещо ми подсказва, че големите и известни фирми няма да се навият с моята екзотична поръчка, а аз пък цялата кухня не искам да подменям, защото не се налага. А и интериорните врати са ми голя проблем - има олющване на касата около бравата, което нямам идея дали може да се поправи с нещо. Предварително благодаря на всички, които се включат, ще са ми от полза.

# 634
Ех, колко напред сте избягали....ще се върна да ви дочета, но влизам тук с един малко по-специален въпрос. Може ли да ми препоръчате майстор за кухня (София), който да се наеме да смени някои части евентуално от готова таката - две стъкълца на врати, плот и гръб, както и един борд отдолу под шкафовете, малка пейка за сядане (двуместна) в същия цвят като плота (сметана, ванилия или нещо такова светло бежово) кръгла масичка към пейката в същия цвят и да ми даде съвет за едни интериорни врати дали подлежат на поправка или направо да къртя и сменям докато е време. Нещо ми подсказва, че големите и известни фирми няма да се навият с моята екзотична поръчка, а аз пък цялата кухня не искам да подменям, защото не се налага. А и интериорните врати са ми голя проблем - има олющване на касата около бравата, което нямам идея дали може да се поправи с нещо. Предварително благодаря на всички, които се включат, ще са ми от полза.
Търсете дърводелец или попитайте в някое малко магазинче за мебели.

# 635
Благодаря за съвета, но и при дърводелците има майстори и самозванци, така че продължавам да чакам отзив от някой, който е ползвал такава услуга и има лични впечатления.

# 636

Според мен, с този въпрос трябва да се обърнете към темата за вашия град. Там има по-голяма вероятност да получите конкретен отговор.

# 637
Моят град е София  както съм написала във въпроса си и не зная да има отделна тема за него -  ако греша, поправете ме.

# 638
Благодаря merion7777!

Ето я мивката в друг сайт:
https://www.tehnomix.bg/mivka-pyramis-alazia-59x50-1b-1d

Моята мивка която купих още миналата година е съвсем същата, но е модел на Шок е е доста по-скъпа.Но когато аз се интересувах миналата година някой в темата беше със същата е беше доволен.Не мога да си спомня кой ми писа.Моята е модел "Ронда", но както вече писах все още не съм правила ремонта на кухнята си.Ще започвам след празничните дни.

# 639
  • София
Благодаря за съвета, но и при дърводелците има майстори и самозванци, така че продължавам да чакам отзив от някой, който е ползвал такава услуга и има лични впечатления.
Аз съм доволна от shadowman. Пише в темата за кухните. Не е от Сф но поема поръчки.

# 640
Здравейте отново ,
Това е окончателния проект на кухнята. Но се чудя за шкафовете над мивката как е най удачно да се отварят.
Избрали сме този тип , но сме си нисички и дали ще ни е удобно да ги отваряме и затваряме . Споделете вашия опит

# 641
  • In transit
Според мен ако сте ниски не ги правете с такова затваряне. Наши приятели имат такива, и мъжа и жената са по 1.60м и като ги отворят се катерят на стълба за да ги затворят. Но те държат неща, които ползват рядко.

# 642
Да, и ние сме толкова ниски и ще държа чаши за ежедневно ползване и много се двоумя.

# 643
Отдавна е решен този проблем и не е нужно наличие на стълба
https://www.youtube.com/watch?v=JbMlWU8rmrc

# 644
  • Стара Загора
4 efits  , уникално !! Grinning Какви неща измислят! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт