Звездни компромати- 356 част

• 100 957
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Очаквах нещо стресиращо

# 316
Нещо все дизайнерите ни виновни, ама май каквото й сложиш на нашата Лейди , все не става.

# 317

Не знаех, че има толквоа голяма дъщеря (дава вид на 16-17г момиче). Каква разлика с дъщерите на Анелия и Лияна!
Браво.

# 318
В този случай не е виновна само Радева, а и Невена - то дантела, то цветя, накрая върху цветята за разкош камъни. Ми прекалено е.

# 319
Нещо все дизайнерите ни виновни, ама май каквото й сложиш на нашата Лейди , все не става.

И аз това си мисля. Костюмчета само по себе си е хубаво. Обаче защо така ѝ стои? Има нещо, в стойката ли, в цялостното излъчване и хоп пак не се получи...
Или тя самата много се пъчи на снимките.

# 320

Не знаех, че има толквоа голяма дъщеря (дава вид на 16-17г момиче). Каква разлика с дъщерите на Анелия и Лияна!
Браво.

Рая е 17 годишна мисля ,по-голяма е от Ивон и Дениз

# 321
Много хубаво момиче.

# 322
Да, въпреки родителите - ето, че детето може да изглежда нормално. Анелия и Лияна да вземат пример.

# 323
Да, въпреки родителите - ето, че детето може да изглежда нормално. Анелия и Лияна да вземат пример.

А може би точно заради родителите. Може да е чалгаджийка Соня Немска, но да отглежда и възпитава детето си добре. На Ивана и Бони момичетата също не приличат да не казвам на какво.

# 324
  • София
Евала, че момичето не се прави на маймуна, но ми е далеч от критериите за хубава.

# 325
  • Once there was a Hushpuppy...
От известните дъщери най-хубава ми е на Гала. Има нещо екзотично в момичето и е много лъчезарна Peace

# 326
Евала, че момичето не се прави на маймуна, но ми е далеч от критериите за хубава.
Аз такива с големи драматични очи обичам Simple Smile Не се сещам за звездно дете, което ми харесва...На български звезди, де. нито на Сиракови, Дикови, на Иван Иванов как пък малко не взе от него...А, Сашка Сърчаджиева ми беше симпатична преди. На Данаилов синът ако не беше такова сайко сигурно щеше да е приятна гледка.

# 327
  • София
Михаил Билалов е новият водещ на "Стани богат".

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6771939

# 328
Михаил Билалов е новият водещ на "Стани богат".

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6771939
Отврат.

# 329
В първите години на чалгата мислех, че ще залезе бързо, нооо не би! И децата им ще изхраним.

Общи условия

Активация на акаунт