Звездни компромати- 356 част

• 100 937
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Последните 1-2 години Митко ми стана толкова противен, че вече никакъв шанс да гледам каквото и да било с него. Откакто го следя във фейсбук адски се разочаровах. Дано Билалов се справи добре.

Защо? (че ми стана интересно) Simple Smile

Spring is my season го каза много добре. Идва ми прекалено вулгарен, прекалено настъпателен. Онзи ден например ме издразни с изказване когато почина Хокинг. Как сега всички щели да лайкват новината и да го жалеят и как щяло да се окажело, че видиш ли как били всички повлияни от него. А защо да не са? Не знам, не мога да го опиша, дразни ме.

# 346
  • София
И на мен ми е много неприятен М. Павлов - държанието, натрапчивото самочувствие, лицето му ... всичко!  Laughing

# 347
https://www.instagram.com/p/Bgk-tTrh5Oi/
Денси, ти ли си стилистът?

# 348
# 349
Такааа. Разбрах за новия водещ на Стани богат. Разбрах че имало и няколко варианта за водещ. Само не разбрах защо са махнали Кънчев. Някой да ми разясни, моля!

# 350
# 351
Валери Божинов как пасва на креслото😮

# 352
  • софия
Оххх, бееееее, вече съм абсолютно без думи  smile3544

# 353
Такааа. Разбрах за новия водещ на Стани богат. Разбрах че имало и няколко варианта за водещ. Само не разбрах защо са махнали Кънчев. Някой да ми разясни, моля!

Защото е лице на Нова в брадъра.

# 354
  • До морето

Защото е лице на Нова в брадъра.

Нова и БНТ постоянно си менкат кадри и звезди на едната телевизия гостуват в другата. Ембаргото е само за хора на Ьтв, само те си заробват лицата с пишман договори за по амнайсет години.

Някой знае ли защо са се разделили онези двамата Куку и Пипи - фризьорът и гримьорът на Венета и останалия хай-лайф. Четох статия, че фризьорчето надебеляло от мъка по раздялата. Сега кой, кой, ще прави Венета????????

# 355
Разбира се! Гледай го какъв ми е елегантен убавец мамин. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356
На мен наистина ми харесва, елека бих махнала, но ти знаеш по добре Simple Smile

# 357
Много ми хареса на мен, браво Денси. Чорапките са особено в тон!

# 358
  • София
Разбира се! Гледай го какъв ми е елегантен убавец мамин. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
вече започва да ми е трогателен. комплиментите към фотото са  Joy
отлична работа, денси Wink

# 359
Някои от тоалетите на първата дама на Аржентина  не са ли леееко фриволни?
Нещо петъчно от мен.😶

И с мама:

Гледах шоуто на Тайра по Фокс и това е новия й победител- глухоням е. .
П.п. от телефона съм. Нямам скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт