Звездни компромати- 356 част

• 100 936
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Божинов много е грохнал  Shocked Прилича на поне 10 години по-стар, отколкото е, че и повече.  Whistling

# 361
Много ми хареса на мен, браво Денси. Чорапките са особено в тон!
Да, освен това с тях подкрепя днес хората с даун.

# 362
  • София
В "Стани богат" много се скръндзят продуцентите. Видях, че от групата, която води публика в почти всички предавания у нас /не знам дали е най-голямата/, са отказали да работят с тях, защото предаването се снимало от рано сутрин до посреднощ, като заплащането на ден било 12лв +/- 1-2 сандвича. Та ако така продължават...
Е, това са наистина скръндзи. Преди 12 години някъде покрай приятелка ходих 1-2 пъти като публика на Стани Богат и тогава беше 10 лева и сандвичи

Аз съм ходила веднъж преди години покрай едно музикално предаване, исках да е изненада и нямах покана /не знаех как иначе може/ и отидох с публиката. Хубаво беше, че имаше организиран транспорт, но условията бяха под всякаква критика - в едни студени халета ни караха да се събличаме, че не можело с якета. Кога да пляскаш, да ставаш, да викаш... За цял ден плащат мизерни пари, друг път никога не бих се нагърбила да имам ангажимент към такива организации, особено пък ако нямам познати измежду участниците. Нямам идея защо хората, на които не им е интересно, ходят. Ако е за 10-15лв...

# 363
  • ГО
Черната Златка
Скрит текст:

# 364
Черната Златка
Скрит текст:
Въххх, има ли нужда да казвам, че не прилича на себе си?

# 365

на квадрата Sick

# 366
Черната Златка
Скрит текст:

Възмъжала е, прилича ми на Рич Форестър.

# 367
😄
Златка винаги ми е била неприятна с тази нейна селяндурска арогантност и травеститска визия (която сама си направи), но пък се занимаваше с благотворителни инициативи и това някак смекчаваше образа й в моите очи. Интересно ми е още ли помага на хора?

# 368

Нещо петъчно от мен.😶

И с мама:

Гледах шоуто на Тайра по Фокс и това е новия й победител- глухоням е. .
П.п. от телефона съм. Нямам скрит текст.
Страхотен е! Как се казва?
Ама как така е спечелил мъж?! Шоуто на  Тайра не беше ли само за жени?

# 369
  • София
Наши приятели казват, че всяка година общуват на морето със Златка, покрай кръчмата на майка й на един къмпинг. Та според тях Златето е много добродушно простовата и усмихната. Нямат лоши впечатления от нея.

# 370
Златка още ли е изпилявала носа, а за устните май е ясно, че ги е попълвала допълнително Thinking

# 371
Златка да се спира, че е на ръба!

# 372
 Това черната Златка, нали? Щото за другата особено по морето хич не добри отзиви.

# 373
Първата дама на Аржентина конкурира Мелания по стил  Simple Smile

http://life.dir.bg/news.php?id=26974514&nt=5

още снимки: http://life.dir.bg/gallery.php?id=26974514#topnav

Да очакваме   имитацията  на Генерал Деси! Уау, представете си само!

# 374
Галя Литова: http://www.interview.to/бг/архив/2018/march/галя-литова/
Нямаше да я позная, ако не пишеше, че интервюто е с нея.

Благодаря ти, че сподели.
Галя ще ни бъде съдия на изложбата след 2 седмици, пожелайте ми успех Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт