Звездни компромати- 356 част

• 100 925
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Ама как пък иначе ще вмъкнеш инфото каква си късметлийка на 40 и колко те е надарила природата... за сметка на останалите глигани и Селена Гомез, да речем. Rolling Eyes
Ох Лили, как ме разсмя, право в целта.

Аз на снимките шкембе не видях!

Не, че вече има значение, но хич не е в целта, защото поста ми беше насочен към потребител, който после си редактира мнението. Ма щом така ви кефи, нямам против, нека е хвалба! Дет се вика, има с какво Sunglasses!

# 421
Какво има да се обясняваме вобще? Всички знаем, че тук сме се събрали само най-красиви, най-умни, най-стилни и т.н. мислех, че е ясно. Astonished 

# 422
И с най-хубавите мъжЕ!

# 423
Да, точно това ни свързва!

# 424
И бабите ни на по 70 по бански могат да ударят в земята Шарън Стоун и някои други.  Whistling

# 425
  • София
еее, някои са богини, слезли да се поразходят сред простосмъртните. за да вмъкна и друга любима тематика, а именно астро, това са Везните, АЗ, в това число, благодаря Joy

# 426
И АЗ  Flutter  bowuu

# 427
Снимки от сватбата на Кейт Ъптън

Съпругът не ми харесва. Има нещо дразнещо в тЕлото му.

# 428
Рания и Максима
Скрит текст:

Дукесата
Скрит текст:
Тя от колко време е бременна? Сякаш цялa вечност трае тази бременност, много се проточи.

А това щели да са модерните очила тази пролет:
Скрит текст:
Харесват ми Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 21:15 от Spring is my season

# 429
Бритни Спиърс, нереално подмладена за рекламна кампания на Кензо:

https://topnovini.bg/node/787669

Дукесата трябва да ражда през април, мисля.

Хареса ми осанката на съпруга на Кейт Ъптън, но при мен снимките се отварят много сплескани.

# 430
Изненадана съм, че този, за когото се жени, е онзи същият, с когото Кейт Ъптън се беше снимала гола в банята си - Джъстин Върландър и снимките изтекоха, когато сума знаменитости бяха изтипосани голи, след разбиване на пароли някакви си. В смисъл - доста отдавна са заедно, а това не е най-обичайното нещо в моделско-спортните среди. Много неприятен тип! Ама незнайно защо, Кейт също не ми е симпатична, въпреки че нали ... модел, красавица, хм... Rolling Eyes Ама пък е висооок ... ще му простя 1% от противността. Цели 196 см! Бейзболист бил.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 21:40 от ~Lily~

# 431
  • София
Федерер на плажа в Маями. Розовата му чанта на фламингота е умилителна.  Laughing

Скрит текст:

# 432
Душанчо Grinning

# 433
Пууу, що козина има по гърдите! Rolling Eyes
Тая чанта... розова... баш па с фламинго... много едно такова... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 434
  • Вестерос
Снимки от сватбата на Кейт Ъптън

Съпругът не ми харесва. Има нещо дразнещо в тЕлото му.
Има голяма глава.

Общи условия

Активация на акаунт