Звездни компромати- 356 част

• 100 920
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Оптимист по принуда
Ирино, ринеш дъното вече! Не те е срам!

# 451
Какво има да се обясняваме вобще? Всички знаем, че тук сме се събрали само най-красиви, най-умни, най-стилни и т.н. мислех, че е ясно. Astonished 

Ама сериозно? Аз пък мислех, че сме най-грозните и дебели глигани в поларени анцузи!

# 452
  • София
Няма да се прОтесняваме, Ирини! Но няма да дойдем в заведението ти за следобедно кафе, в никой случай!

# 453
Много хубав този Патрик Heart

# 454
Някой гледа ли Папазова при Гала?
Какво е състоянието на моделката от катастрофата с Дивна?

# 455
  • На брега на реката
Ще се притесня Иринин ако ми сервира. Тъпа, та чак плоска самозабравила се кокошка. Потрес!!

# 456
  • ГО
Най-лошото е минало, т.е. няма опасност за живота. Предстои операция на крака и други пластични операции.

# 457
Най-лошото е минало, т.е. няма опасност за живота. Предстои операция на крака и други пластични операции.

За крака обаче- има ли още риск от ампутация? Или само белези може да останат?
Че Ирина я чух да казва, че добре , че моделката работела главно с лицето си. 😤
Т.е. ма@ната им на белезите по крака.
Дано не съм чула добре.

# 458
  • София
Гала и нейния Стефчо вече прекаляват. Качили са тази снимка в сайта на предаването и във ФБ. То не бяха голи снимки, то не бяха пози ........ чист компромат.
Скрит текст:

# 459
  • ГО

За крака обаче- има ли още риск от ампутация? Или само белези може да останат?
Че Ирина я чух да казва, че добре , че моделката работела главно с лицето си. 😤
Т.е. ма@ната им на белезите по крака.
Дано не съм чула добре.
Добре си чула 🤐
До колкото разбрах, няма опасност за крака.
Върви на възстановяване момичето, но казаха, че Дивна също не бил добре (психически), което е съвсем нормално, ако имаш поне малко съвест.
Дано и двете се възстановят и забравят този кошмар!

# 460
А бе, то и аз вчера бЕх с шарени чорапи, днес пак, ама не си ги снимАх за ФейсО... Иринито пак се напъва да оригиналничи Rolling Eyes
п.п. И аз съм везна Nature Sun With Face
И един петъчен Бардем - облечен е, но ми харесва:
Скрит текст:

# 461
Благодаря, Камъче.
Отвратително изказване от тази " специалистка".😡

# 462
Съчувствам много на Кристин. Дано се оправи момичето напълно!

Но също и на Дивна. Усещането да загубиш контрол над колата си е кошмарно. Никой не е застрахован. Сигурна съм, че е била с висока скорост, за да се случи това, и изобщо не е преценила какви може да са последствията. Когато човек е на 20 години, всичко, което хвърчи се яде, не знаеш как за секунди можеш да си обърнеш живота. Дано си е направила изводите!!!!

# 463
Много е яко като тъпия фейсбук отбележи никому неизвестен ден на нещо си и всички квачки в хор започнат да го отбелязват. Ако ги питаш след 2 седмици - на коя дата се отбелязва, няма да помнят. Но иначе са вери модърн, много в час Simple Smile

# 464
Гала и нейния Стефчо вече прекаляват. Качили са тази снимка в сайта на предаването и във ФБ. То не бяха голи снимки, то не бяха пози ........ чист компромат.
Скрит текст:

Мъж- трофей!

Общи условия

Активация на акаунт