Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
"Влизам в магазин "Всичко за сватбата", питам ги младоженци имате ли? Нямали..."
Grinning

# 586
  • София
Нашите халки поръчахме също при Duo, човекът е уникален, внимателен много обясняващ и държащ на това всеки модел и размер да се пробва. Много сме доволни, но там наистина е пълна лудница, като ходихме да поръчаме преди нас имаше 3 двойки. Отидохме на 02,04 и едвам се вписахме за 09,06, седмица преди сватбата.

# 587
"Влизам в магазин "Всичко за сватбата", питам ги младоженци имате ли? Нямали..."
Grinning

Това и аз го споделих във фейсбук, много се смях Simple Smile

За тортата - казах си идеята в ресторанта и ми казаха, че няма проблем, ще се справят, аз се опитах да измисля някакъв вариант, за да ги улесня в сервирането, дадох им идеи, но все пак те ще си преценят как да процедират. Аз ще им дам списъци с имената по маси, казах им да сложат просто парчетата в средата на масата и всеки ще си открие неговото.
На сватбата на моята приятелка бяхме 200 човека и аз и още една шаферка помагахме на сервитьорите, стана голям хаос, но и аз деня преди сватбата го разбрах това, че парчетата торта ще имат имена и нямах време да измисля как да улесним сервирането им. Накрая стана така, че сервитьорите много се объркаха и водещата каза на гостите каква е изненадата с тортата и ги помоли да дойдат и сами да си открият своето парче. Въпреки това обаче всички бяха много впечатлени от идеята с имената, та колкото и да е трудно реализируемо, много искам и аз да поднеса такава изненада на нашите гости. Simple Smile

Ние тази вечер ходихме до ресторанта и опитахме менюто за сватбата. Останахме много доволни, беше изключително вкусно и хубави и големи порции. Отношението на персонала беше повече от чудесно за пореден път. Супер доволна съм, че сме си избрали този ресторант. Всеки път, когато отидем, ни карат да се чувстваме изключително специални. Simple Smile

# 588
Нашата сватбена торта беше от сладкарница Бордо за гр. София говоря и останахме много доволни, единствените които работят със заквасена сметана, нашата беше с боровинки и зак. сметана, кафяви блатове подобни на чийзкейк

# 589
Да, в Бордо на Гарибалди, изглеждат добре. Какви са цените?

# 590
  • София, България
Момичета, днес си поръчахме халките от Дуо. Много съм доволна. Чакахме доста . Три двойки имаше пред нас, но то си отнема доста време. Моята халка я избрах от раз, на мъжО беше по-сложно, че не беше сигурен в ширината Grinning
Също ще ги вземем седмица преди сватбата - на 15 Юни... много работа има. Направо се е заринал от работа човекът, но и много разбира и обяснява. Нашите ще бъдат общо към 11 грама.

Поименните парченца торта е много готино определено Simple Smile идеята сами да си ги открият също хахахха малко като игра Grinning

# 591
И аз да се отчета от днес, че моят мъж си има вече костюм. Ще се наложи лека корекция,  но се разбрахме да я направим 1-2 седмици преди сватбата. С ризите нямахме успех, но се надявам скоро да намерим. Simple Smile

# 592
 И ние поръчахме халките . До 10 дена ще ни бъдат готови 65 лв е гр. злато в едно ателие при познат в София . Вчера бях до сватбения център за бокал и свещи. Колко много момичета имаше там облечени в бели рокли.  Blush. Поръчала съм подаръчета за жените свещички .. за децата сладки мисля да има опаковани , а за мъжете още се чудя да е шише с ракия . Остана ми само да уточня украсата и последни срещи с диджея и фотото.  Simple Smile и 1 месец и 4 дена до сватбата .

# 593
Момичета прекрасни,
Ние нашите халки ги взехме от Благоевград (60 лв гр). Един познат ни прати в този магазин, по късно разбрахме, че такава е цената в целия град. Съчетахме го с разходка до Рилския манастир и беше супер. Взехме си халките още същия ден, тъй като имаше нашите размери и трябваше само да изчакаме 15-20 Мин за гравирането.
Днес се занимавах с шишетата за сватбената ракия. Купихме ги от Икея и допълнително нарисувах скици на световни забележителности на всяко от тях....за да е в темата на сватбата.
Като изключим Христос, който прелива на плашило, другите си ги харесвам сравнително Simple Smile

# 594
Шишетата са УНИКАЛНИ, имаш голям талант! Simple Smile

# 595
  • София
Какво друго ще има на тема пътешествие? Simple Smile

# 596
  • WonderLand
Днес за пръв път отидох съвсем случайно до сватбения център и пробвах няколко рокли. Всички бяха хубави, но никоя не беше МОЯТА. За сметка на това обаче годеникът си хареса костюм и риза. Не ги взе обаче, реши че ще отслабваме първо и тогава. Аз обаче имам още да пообиколя за рокля. Поне вече знам кое как ми стои и си знам кройката.

# 597
G_amore, бутилките са страхотни!!!

Аз да ви се похваля, че вчера мина моето моминско парти и ергенското на мъжО. Уникални емоции и подаръци имаше, чак ми е мъчно, че приключи. Изживяването обаче ще ме топли цял живот. Simple Smile

# 598
Момичета има ли булки от София, които още нямат фотограф?

# 599
  • Beyond the stars
G_amore, бутилките са страхотни!!!

Аз да ви се похваля, че вчера мина моето моминско парти и ергенското на мъжО. Уникални емоции и подаръци имаше, чак ми е мъчно, че приключи. Изживяването обаче ще ме топли цял живот. Simple Smile

Мхмм за това става въпрос  Hug Моминското парти не са стриптийзьори, вибратори и пиене до припадък, моминското парти е да накараш една близка приятелка да се чувства най-специалната на света  Wink

G_amore големи красоти  Heart Eyes

Аз гледах снощи малко от забавните сватбени видеа на Краси Ламбов. Много са сладурски за вдъхновение  Wink Препоръчвам също на напрегнати бъдещи булки за отпускане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт