Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 082
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Браво на ''бабата'' нарочно слагам кавички, защото изглеждаше много младолика и жизнена. А и знаеща жена. Супер. Ето така искам да се играе играта. Бързо и експедитивно. Без да се протака, да се вкарва в излишни размишления на глас. Знаеш, казваш директно 'Отговор А' (примерно). Не знаеш - джокер. Колебаеш се - джокер. Не даваш насоки на публиката за конкретния джокер и се отказваш също бързо и категорично. Стигна почти до 10 000 лв. за има-няма 10 минути време. Simple Smile

И честит празник на всички дами. Simple Smile

# 2 626
Жената каза, че ще води внуците си на пътешествие - значи е баба на някого. Но наистина изглежда добре, освен това се представи добре.

# 2 627
на мен ми се видя перука това нейното но аз почти не поглеждам екрана така че сигурно съм се заблудил. честит празник на дамите в темата

# 2 628
По-скоро си е добавяла коса. Нещо като екстеншъни, но къдрави.

# 2 629
  • Sofia
Странна коса,все едно току що си е разплела африканските плитки Thinking

# 2 630
На мен ми хареса обраното и поведение.
И като визия ми хареса. За съжаление дори не разбрах какво е работила като управленски кадър. И за още по-голямо съжаление Билалов изобщо не я подпомогна. А можеше да си отговори и без жокери , да и останат за по-големите суми. На глупаците се мъчи да им влиза в логиките, тук си мълча като... Confused
Най- вече трябваше да и помогне на въпроса за 10 000 лева с тези канарчета , да я предразположи да поразсъждава.

# 2 631
  • Русе
Тя го знае отговора за атентата, защо ползва жокер...

В тази игра нямаш право на грешка. Тя се колебаеше между два отговора, като последно посочи Възнесение. Не съм наясно с религиозните празници, но Христос май се възнася 40 дни след възкресението. Дори и ако Великден се пада на 1 април, Възнесение вече ще бъде през май. На стола обаче човек не може да разсъждава толкова спокойно, както вкъщи.

# 2 632
  • Русе
На мен ми хареса обраното и поведение.
И като визия ми хареса. За съжаление дори не разбрах какво е работила като управленски кадър. И за още по-голямо съжаление Билалов изобщо не я подпомогна. А можеше да си отговори и без жокери , да и останат за по-големите суми. На глупаците се мъчи да им влиза в логиките, тук си мълча като... Confused
Най- вече трябваше да и помогне на въпроса за 10 000 лева с тези канарчета , да я предразположи да поразсъждава.

Глупаците ги подбутват, за да ги позадържат. Умните не ги допускат да стигнат много надалеч, това струва пари, все пак. Grin

# 2 633
  • Norge
Такава хубава жена - и външност, и държание, и начин на игра. bouquet
Какъв контраст спрямо предното...нещо.

# 2 634
  • тук, на мястото си
Снощи нямах възможност да гледам, а било май доста интересно.
В понеделник от 12.30 часа е повторението, нали?

# 2 635
  • Norge
Алфея, аз гледам в Ютюб. Там си има страничка на предаването, а има и други потребители, които постват още същата вечер.

# 2 636

Както и всеки ден от 21.10 по БНТ2

# 2 637
  • Русе

Можете да гледате предаването и на запис. https://www.bnt.bg/bg/a/stani-bogat-08032019

# 2 638
  • Пловдив
На фона на добрата игра на "бабата приключенка" (и аз не разбрах какво работи, не че е важно) момата с вакуума стои още по-вакуумно.

# 2 639
  • тук, на мястото си
Днес успях да изгледам повторението.
Много ми хареса жената с червената коса ( трудно ми е да я нарека баба, млада е), даже ме хвана яд че не отговори на въпроса за 10 000 лв. Лошо впечатление ми направи дъщеря и. Не мисля, че трябваше да я упреква за ползването на жокер, все пак не е на мястото на майка си.
Момичето с вакума се нарежда до момичето с изгряващото от запад слънце, и двете с виШУ  УбразУвание.

Общи условия

Активация на акаунт