Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 078
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 645
Сега и за президента ако не знаееее,хахахахах,малееее

# 646
Билалов:2001 на колко години беше?
Онзи:4!
Grinning

# 647
Сега и за президента ако не знаееее,хахахахах,малееее
Билалов го подпитва ужасЕн Joy

# 648
Боже, много е зле. И през цялото време повтаря, че президентският мандат е 4 години.

# 649
Този е типичен пример, че за човек не бива да се съди по визията. Гледаш го някакъв изтръпнал и си мислиш, че този е бил сигурно голям зубър, а всъщност шокира с елементарност и простота. ooooh!

# 650
Лекарят ми хареса как игра, ама нямаше ли още жокери?

# 651
  • Майничка
До тук беше, с пияното сирене

# 652
  • София
Шашавият беше рядко тъп Smile Яд ме е за доктора, исках да продължи.

# 653
Предаването не се снима само събота и неделя . Една комшийка ходи като платена публика , заплащането е 15лв.(обещават 17лв.) за цял ден . Сутрин се събират на стадион Васил Левски около 8ч и от там автобус ги кара до студиото , което се намира в Горубляне . След складовете на Спиди е някъде , след студиото на Господари на ефира . Снимките продължават най-рано до 23 часа , имало е случаи ,в които свършват в 2 часа и на следващия ден в 8 пак на снимки ...

Явно доста монтаж има за да снимат толкова време. Или просто снимат повече от 5 предавания на снимачен ден

# 654
Е, преди "Стани богат" май го снимаха събота и неделя, а излъчваха 1 път седмично. Сега за 3 дена снимки успяват да направят 5 предавания.

# 655
Да, но сега излъчват всичко. Преди тези, които не стигаха до първа сигурна сума не ги показваха. Или малка част от тях.

Докторът направи страхотна игра. Много ми хареса!

# 656
  • ВАРНА
Предполагам, че по време на паузата(за Световното) ще се снимат активно епизоди, които вече ще се излъчат юли/август или през т.нар. отпускарски сезон.

Може и да прекъснат от 14 юни до 1 септември.   Малко да наваксат със заснимането за есенно на зимните епизоди и да си направят почивка техническия екип и водещия август. 
Силно ме съмнява  август да има предаване.  Това мъртвия месец за телевизийте....общо взето юли и август всичко по тв. е стари филми и кратки новини.

# 657
Ако и интелектът му бе така буен като къдриците, актьорчето щеше да е номер едно.
Скопие е столица на Сърбия...
Достойна конкуренция на момата с изкуствения интелект и западното слънце.
А Билалов май си подобри рекорда за подсказване до момента, то че усмивки, че закачки с приятелката му, определено преля чашата този път.
За разчупването и разнообразието съм, но не и за сметка на интелектуалния багаж!

Докторът беше приятен/възпитан човек, направи добра игра(въпреки че и не бяха толкова трудни въпросите) дори мисля че можеше и още по-добре, но сякаш и леко напрегнат ми се стори.
Не знам дали някой забеляза, но във въпроса за сиренето Убриако имаше един много силен( и един по-малко) жокери - след предлога с отговорите следваха: Мед, Вино, Зехтин, Смола
Последните два в случая граматически отпадат, защото ако беше някой от тях, то трябваше въпросът да завършва с предлога със.
И от това скрито 50:50 остават Мед и Вино.
Вторият силен жокер бе, че бъчва логически върви с.... вино, а също така и фразата Северна Италия, която образно се явява и Меката на виното в Италия.

# 658
Не знам дали това "с" има чак такова значение - компютърната версия на играта е доста неграмотна, може би и в реалната версия от време на време се появяват грешки.
Този въпрос със сиренето си беше труден, но и жокерът се изложи - като го проверявах само написах в Гугъл "сирене убриако" и излезе, че кисне два месеца във вино. Има въпроси, които затрудняват търсачката и нямат удобни ключови думи, но при този беше елементарно...

# 659
Не, в случая не става дума за грешка, а за нещо като скрит жокер, който и напълно умишлено е заложен, стига обаче да четеш внимателно въпросите, да съобразяваш и естествено да познаваш правилата на българския език.
Че дори не една, а цели две думи(съответно със З и С) бяха сложили - зехтин и смола, точно както го изисква и граматическото правило - след предлога със, думата трябв да започва със С или З.
Абсурд да е случайност, буквално умишлено са търсени тези две думи, които и да "кореспондират логически"(в качеството си на опции) със същността на въпроса(нещо ала Средиземноморско).

Току що гледам повторението и нещата които мога да изведа от играта на актьорчето:
- Въпросът за часовата разлика Скопие-Бургас: Не е сложен като цяло, но е леко специфичен и със сигурност не е за 700 лева.
- Въпросът за Президента през 2001 година: За съжаление, голяма част от младото поколение хал хабер си нямат от политика и политическа история. Срамота е да не знаеш, че мандатът трае 5 години!
Пък и не сме и САЩ с 45-те президенти, и жалко е да не можеш да подредиш имената им в хронологичен ред.
- Въпросът за плаващите пясъци: Отново нищо кой знае колко сложно, дори и той успя да го разшифрова.
- Въпросът за Колю Фичето: По метода на изключването и го отгатваш отговора.
- Въпросът за Айгамото: На първо четене идва тежък(без отговорите), но вече като прочетеш добре
 отговорите, особено двата с радиоактивната вода и корейските роби...няма начин да не го познаеш.
Отделно, какви орехови дървета може да има в оризови плантации...Нерде орех, нерде ориз.

Въпросите на доктора:
- Въпросът за рибата-слънчак: Не бе кой знае какво като сложност, но и не мисля, че е за 700 лева.
- Въпросът за Невена Коканова: Щеше да е безумие, ако човек особено на неговите години не го знаеше, а и по принцип. Нищо не може да оправдае младите, които не познават творчеството на бележитите ни личности!
- Въпросът за кое име означава мир на старогръцки: Не бе труден, но не бе и лесен.
- Въпросът за Идрис I: И да не го знаеш, то просто Исландия и Афганистан звучат леко не на място, най-малкото като корен на името/фонетично. Така остават Египет или Нигерия.

Общи условия

Активация на акаунт